Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν παίρνω τίποτα εγώ τώρα, εγώ θα πάρω Maxwell@20nm που θα μοιράζει φαπίδια δεξιά κι αριστερά :P

Τώρα ποια κάρτα έχεις ;

Δημοσ.

Nαι η τιμη δεν ειναι καλη ,ειναι καλουτσικη .Αν και το περιμενα οτι θα παρει η ti την τιμη που ειχε  η απλη 780 . Εγω περιμενω να δω συσχετισμο επιδοσεων στα games με την 290x .

Δημοσ.

Nαι η τιμη δεν ειναι καλη ,ειναι καλουτσικη .Αν και το περιμενα οτι θα παρει η ti την τιμη που ειχε  η απλη 780 . Εγω περιμενω να δω συσχετισμο επιδοσεων στα games με την 290x .

εγω δεν περιμενω τιποτα! η 290χ δεν παει πουθενα ετσι οπως ειναι

η αγορα ειναι αναμεσα σε 780 η 780ti αναλογα το πρτοφολι και την @αυλα του καθενα

Δημοσ.

Kαλα ενταξει αυτο το 95αρι της 290x που ειναι single gpu ειναι για γελοιογραφια ,αλλα και παλι περιμενω να δω στα games τι ψαρια θα πιανει η ti .Tις θερμοκρασιες τις φτιαχνουμε και με τις custom υλοποιησεις οσο ναναι ,αν και η reference ειναι ο καθρεφτης για μενα μιας gpu .

Δημοσ.

Αν αληθεύουν αυτά που λέει το άρθρο η Nvidia δεν περίμενε τόσο δυνατή την 290X και η 780Ti βγαίνει στο πόδι σαν απάντηση.Δεν με χαλάει πάντως μια overclocked ΤItan σε μια λογική τιμή.

Να'ναι καλά ο ανταγωνισμός.

Δημοσ.

Αν αληθεύουν αυτά που λέει το άρθρο η Nvidia δεν περίμενε τόσο δυνατή την 290X και η 780Ti βγαίνει στο πόδι σαν απάντηση.Δεν με χαλάει πάντως μια overclocked ΤItan σε μια λογική τιμή.

Videocardz είναι αυτό και είναι λίγο φευγάτη η καφετζού τους. Oύτε το board form factor πιστεύω ούτε το ΤDP μέχρι να τα ακούσω από επίσημα χείλη. Ούτε τα 6 γίγα φυσικά. Αν και θα υπάρξουν ακριβές κάρτες με διπλάσια μνήμη από κατασκευαστές από ότι ξέρω η NV θα την κυκλοφορήσει με 3GB ακριβώς για να κρατήσει το MSRP χαμηλό. ΄Αλλωστε τι να τα κάνεις σήμερα τα 6 γίγα ακριβώς;

Aυτό που είναι σίγουρα σωστό είναι ότι είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής από πλευράς NVIDIA.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει εστω 1 σχετικος με το αθλημα που δεν περιμενε τοσο πιο δυνατη την 290Χ σε 4Κ? Δεν το πιστευω οτι η NV δεν το περιμενε, ισως απλα να βλεπει-εβλεπε οτι δεν χρειαζεται πολλα πολλα για την 780ti. 

Δημοσ.

Υπαρχει εστω 1 σχετικος με το αθλημα που δεν περιμενε τοσο πιο δυνατη την 290Χ σε 4Κ? Δεν το πιστευω οτι η NV δεν το περιμενε, ισως απλα να βλεπει-εβλεπε οτι δεν χρειαζεται πολλα πολλα για την 780ti. 

Ασε τα 4k, δεν εχει κανεις τετοιο μονιτορ...

Δημοσ.

εγω δεν περιμενω τιποτα! η 290χ δεν παει πουθενα ετσι οπως ειναι

η αγορα ειναι αναμεσα σε 780 η 780ti αναλογα το πρτοφολι και την @αυλα του καθενα

Η αγορα ειναι αναμεσα σε   660(ή 760 αν πεσει λιγο ακομα πιο κατω η τιμη) και 770 αναλογα με το πορτοφολι του καθενος. Οταν οι πιο πολλοι παιζουν σε αναλυσεις 1080p-1200p προφανως και δεν χρειαζεται να πανε πανω απο R9 280x ή 770 .

• Like 1
Δημοσ.

Oι οθόνες θα συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε αναλύσεις μέχρι τα 4k σύντομα με αποτέλεσμα να κατέβουν και οι τιμές για 1440p οθόνες. Η επερχόμενη 780Τi με την αύξηση εύρους μνήμης που θα έχει θα μπορεί να εξυπηρετεί εξίσου άνετα τόσο 4k όσο και multi-monitor καταστάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ασε τα 4k, δεν εχει κανεις τετοιο μονιτορ...

Ειπα κανα "συγχαρητηρια" παρεα με το πανω ποστ? Την αναμενομενη αληθεια ειπα. Να πω αλλη μια αληθεια? Δειτε αυτα που λεει ο fulgore και οποιαδηποτε συγκριση των high-end top-end (fixed) ειναι για κλαματα. Αλλη μια? Για 10% διαφορα εκει ψηλα (εκει το πανε +/-10% η μια απ την αλλη εχουν, πως το καταφεραν "απορω"), πας στην φθηνοτερη/καλυτερη υλοποιηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...