Προς το περιεχόμενο

ΝVIDIA GeForce

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

xmmm

Plasma is dead

Οι πραγματικά τρελοί έχουν προβολέα – αλλά μάλλον έχουν άλλες ανησυχίες

Και δε βλέπω το λόγο να μην είναι και για φορητές συσκευές (δεν έχουμε ακόμα Μονιτορς) με oled

Τώρα για γυαλιά VR, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει , αλλά από τα πολύ παλιά VR sets του '90, πάντα το vsync ήταν απαραίτητο

Τεσπα, ΙΜΗΟ κάτι αντίστοιχο όντος θα βοηθούσε και σε κάποιες λίγες επαγγελματικές εφαρμογές,

Παρόλα αυτά με το κόστος που έχει, και με τις λίγες εμπορικές υλοποιήσεις που θα δούμε, μάλλον το κοινό τους θα είναι μικρό.

Καταλαβαίνω ότι στόχευαν σε 120+ Hz monitors, και πολύ χαμηλού delay, αλλά έτσι αφήνουν το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών απέξω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

H Πλάσμα βασικά είναι για cinema, το μαύρο της είναι άπιαστο.

Αλλά το μέλλον σίγουρα είναι οι OLED οι οποίες έχουν θέματα ακόμα και θέλουμε τουλάχιστον μια 5ετία από τώρα για να πεις ότι μπαίνουν στην αγορά για τα καλά.

H Πλάσμα βασικά είναι για cinema, το μαύρο της είναι άπιαστο.

Nαι ισχυει αυτο που λες ,αλλα πλεον εδω και αρκετο καιρο η τεχνολογια led προσδιδει φοβερο contrast το οποιο σου δινει πολυ καλη την "αισθηση" των σκουρων χρωματων και του μαυρου μαζι σε σημειο που οι οποιες διαφορες εξομαλυνονται .Δηλαδη αν κατσεις διπλα διπλα σε μια plasma και σε μια καλη led δεν θα δεις να υπερεχει με την καμια το μαυρο της plasma .Ειδικα αν πας προς samsung μερια ..

xmmm

Plasma is dead

Οι πραγματικά τρελοί έχουν προβολέα – αλλά μάλλον έχουν άλλες ανησυχίες

Και δε βλέπω το λόγο να μην είναι και για φορητές συσκευές (δεν έχουμε ακόμα Μονιτορς) με oled

Τώρα για γυαλιά VR, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει , αλλά από τα πολύ παλιά VR sets του '90, πάντα το vsync ήταν απαραίτητο

Τεσπα, ΙΜΗΟ κάτι αντίστοιχο όντος θα βοηθούσε και σε κάποιες λίγες επαγγελματικές εφαρμογές,

Παρόλα αυτά με το κόστος που έχει, και με τις λίγες εμπορικές υλοποιήσεις που θα δούμε, μάλλον το κοινό τους θα είναι μικρό.

Καταλαβαίνω ότι στόχευαν σε 120+ Hz monitors, και πολύ χαμηλού delay, αλλά έτσι αφήνουν το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών απέξω

Ο Psycho πέτυχε διάνα. Περιμένω πως και πως OLED σε λογικά μεγέθη και τιμές. Και έναν άσχετο να βάλεις μπροστά σε μια LCD vs. OLED θα καταλάβει τις διαφορές άμεσα. Ούτε τα DLP based displays έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Διρευσαν τα specs της 780 ti

http://www.legitreviews.com/nvidia-geforce-gtx-780-ti-specs-leaked-already_126895

Oπως περιμεναμε ειναι πιο ισχυρη απο την 780 αλλα πιο κατω απο την titan. Παρατηρουμε οτι εχει 3 gb ram και 384 bits bus (ιδια με της 780) αλλα εχει καλυτερο texture fillrate. Και παλι εγω περιμενω maxwell.

• Like 2

Eνταξει.Ολοι ειμαστε στραβοι,και αυτος που μιλαει τα παρατηρει "ολα". :P

Καμια διαφορα,απλα πως θα αρπαξουν ακομη μια φορα 200αρια,χωρις λογο και ουσια.

Ας βγαλουν κανα maxwell,και ας αφησουν τις εντυπωσεις...

Mετα θα μας πουνε για diagonal-sync και δεν συμμαζευεται. :P

Eνταξει.Ολοι ειμαστε στραβοι,και αυτος που μιλαει τα παρατηρει "ολα". :P

Καμια διαφορα,

Και θες να δεις την διαφορά από το YouTube ; Στην δικιά σου οθόνη;

η διαφορά είναι ολοφάνερη,

Μην είσαι υπερβολικός ,δεν είναι δυνατόν να δεις διαφορές εάν δεν έχεις μπροστά σου να δουλέψεις την gsync οθόνη. Είναι σαν να λες " τι ωραίο βιντέακι 4k είδα από το YouTube στην 1080p οθόνη μου"

• Like 3

εγώ που είμαι απαιτητικός,έτσι όπως πρέπει να είμαστε δηλαδή με τα λεφτά που τους δίνουμε βλέπω αρκετή διαφορά στην ποιότητα ακόμα και μέσω του βίντεο.Άνετα διακρίνεται το μικρό αλλά υπαρκτό lag και στην παραμόρφωση που εξαλίφεται μέσω g-sync(βλέπετε την στιγμή που ο τύπος λέει για τις κολώνες).   

Χμ πόσα fps είναι το video του youtube είπαμε; Γιατί εγώ δεν αντιλήφθηκα διαφορά, απεναντίας έβλεπα και στα 2 μόνιτορς πιξέλιασμα απ'την κακή ποιότητα λήψης.

Χμ πόσα fps είναι το video του youtube είπαμε; Γιατί εγώ δεν αντιλήφθηκα διαφορά, απεναντίας έβλεπα και στα 2 μόνιτορς πιξέλιασμα απ'την κακή ποιότητα λήψης.

Χαχα αυτό! Μπράβο!

Και θες να δεις την διαφορά από το YouTube ; Στην δικιά σου οθόνη;

Γιατι,πρεπει και'γω να βαλω g-sync στην οθονη μου για να το δω; ^_^

Διαφορα δεν υπαρχει.Παιδια,τωρα σοβαρα μιλαμε.Με τετοια αντιμετρα των ~200 ευρω,θα δουμε διαφορα;δεν φτανουν τα 500 και 1000 ευρω καρτων; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...