jessian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει blue screen φαίνεται ότι φορτώνουν κάτι νούμερα μετ ανοίγει ο υπολογιστής και ανοίγει μόνο του το cmd και εκεί φαίνεται ότι κάτι φορτώνει μέχρι 100 % για 30 δευτερόλεπτα περίπου μετά μου βγάζει αυτό
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μηπως ειχες κανει κανα απότομο τερματισμό , έκλεισες το pc απο το κουμπί η κατι τετοιο ?
jessian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ναι το έχουν κλείσει οι δικοί μου έτσι αυτό άρχισε να γίνετε από χθες και μου το κάνει κάθε φορά πού ανοίγω τον υπολογιστή υπάρχει τρόπος να το φτιάξω αυτό ?
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ε αυτο λεει και ουστιατικά το μύνημα οτι προήλθε απο απότομο τερματισμό , κανε του restart ασε να κανει οτι θέλει και μετα κανε ενα κανονικα shut down και για δες θα το ξανα βγάλει ? κανονικα αμα του κανεις κανονικό τερματισμό θα ειναι οκ μετα.
jessian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 το δοκίμασα αυτό ανοίγει κανονικά μετά όπως είμαι στο όπερα και ακούω μουσική κλείνει μετά από 5 -10 λεπτά η ίσος παραπάνω
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ε τοτε μηπως υπάρχει καποιο πρόβλημα με τα windows , δοκιμασε να κανεις ενα repair με το cd των windows
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Το πιθανότερο ναι αλλα καλύτερα να μην φτάσουμε εκει
jessian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 το θέμα είναι ότι δεν έχω το cd των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα