dolmadakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον έχω μια 5750 η οποία ακόμα και τώρα αυτά που θέλω τα παιζει. Τώρα ειτε Μαξ γραφικά ειτε όχι δεν με νοιάζει κιόλας. Απλα έβαλα το heaven benchmark και με το overdrive ανεβασα λίγο το ρόλοι και είχα μεγάλη διαφορά στο σκορ. Απλα λόγω του οτι δεν ξέρω κατα ποσο αξιόπιστο είναι το overdrive δεν συνεχισα. Μιας και θέλω να πειραματιστω και να δω ποσο παει η ριμάδα για 5750 θέλω να μου πείτε με πιο πρόγραμμα να ασχοληθω. Είδα και ενα θέμα που είναι ανεβασμένο για οβερκλοκ με το atitool άλλα είδα οτι το θέμα είναι του 2007 και μάλλον δεν κανει για τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Msi afterburner..αλλα προσοχη μην τα ανεβασεις πολυ σιγα σιγα για να δεις θερμοκρασιες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolmadakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Msi afterburner..αλλα προσοχη μην τα ανεβασεις πολυ σιγα σιγα για να δεις θερμοκρασιες..Εννοείται αυτό.. Σε ευχαριστώ!! Μια ερώτηση έχω μονο ακόμη. Θα ανεβασω μέχρι όσο παει το core χωρίς artifacts και αφού φτάσω το Μαξ μετα θα ασχοληθω και με το mem?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ναι,ετσι να το κανεις.αν και συνηθως το mem δεινει ελαχιστα.αλλα δοκιμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolmadakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Οκ θα ξεκινησω και οπου κολλησω ξάνα μιλάω ευχαριστώ και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα