Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα μετα την αλλαγη οθονης απο τν σε νεο κανονικο μονιτορ.Ειχε χαλαση η παλια μου μονιτορ(Εβγαζε κατι καθετες γραμμες με χρωματα οταν την ανοιγα) και ετσι παραγγειλα μια καινουργια,προτου ερθει το ειχα συνδεση με την τηλεοραση,λειτουργουσε κανονικα μεχρι που αρχισε να κλεινει μονο του το pc και να κολλαει πολυ για λιγο διαστημα.Μετα ηρθε η νεα οθονη,ολα καλα μεχρι που προσπαθησα να παιξω καποιο παιχνιδι που επαιζα και παλια(LoL,minecraft,fifa ... κλπ)τοτε καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι επαιζα με 20 fps(σε οποιοδηποτε παιχνιδι) ενω παλια με 170 και ανω(xωρις v-sync παντα). 
Τωρα προσπαθω να καταλαβω ποιο ειναι το ελλατωματικο εξαρτημα.Ευχαριστω

My specs:

Intel Core i3-540 Processor
NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
Gigabyte Technology Co., Ltd. H55M-S2
32-bit Microsoft Windows Vista (6.0.6002)
Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα τζαμπα την παρηγγειλες την οθονη...

ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?ανοιξε το κουτι και δες και πες μας και μαρκα και watt.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,

Θανο το τροφοδοτικο μου ειναι αυτο 

Walker

Σε νορμαλ κατασταση  η καρτα γραφικων μου ειναι στους 35-36 βαθμους ενω σε ενα 40λεπτο περιπου σε οποιοδηποτε game πηγαινει 55-56.Eπισης σημερα διεγραψα και ξαναεβαλα τα drivers της καρτας γραφικων χωρις καποιο αποτελεσμα.

Δεν ξερω για την παλια οθονη αλλα οταν την εβαζα στην πριζα χωρις να ειναι συνδεδεμη με τον υπολογιστη παλι εβγαζε αυτες τις καθετες γραμμες.

Δημοσ.

εχεις κανενα αλλο δανεικο τροφοδοτικο για να δοκιμασεις?μπορει το συστημα σου να μην εχει υψηλες απαιτησεις σε ρευμα αλλα το τροφοδοτικο σου ειναι.........αντε να μην πω τι ειναι.

Δημοσ.

Χαχα.Προς το παρον δεν εχω κατι να δοκιμασω παντως αυτο το συστημα το εχω περιπου 1 χρονο χωρις καποιο προβλημα,πριν περιπου μια βδομαδα εγινε αυτο με την οθονη και αναγκαστηκα να την αλλαξω,οπως ειπα και στο πρωτο ποστ κατι εγινε οταν το ειχα συνδεδεμενο με την τν λετε να μην το αντεξε το τροφοδοτικο μου και να καηκε τιποτα μεσα?

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η τηλεόραση έχει δική της τροφοδοσία.

Αυτό είναι σίγουρα θέμα της κάρτας γραφικών, οι θερμοκρασίες είναι ανεκτές και αν είχε να κάνει με τις τάσεις του τροφοδοτικού πιστέυω δεν θα άνοιγε καθόλου. Μάλλον είσαι για κάρτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...