bagelismar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδια απλα θα ηθελα τις γνωμες σας. Μετα απο πολλα χρονια στο android κααι μετα απο πολλα κινητα οπως lg optimus 3d, galaxy s2, note 1, s3, note 2 σκεφτομαι να δοκιμασω τα windows και οντας κατοχος του note 2 αυτη τη στιγμη σκεφτομαι να το ανταλλαξω με το lumia 925 που ειναι στα παρομια λεφτα και μου αρεσει πολυ εμφανισιακα και εχω ακουσει καλα πραγματα. Εχει κανει καποιος παρομια αλλαγη? Ολλες οι γνωμες ευπροσδεκτες
stamatinho Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Θα πρεπει να ξερεις καταρχην οτι το note εχει πιο καλο hardware. Απο κει και περα δεν εχω παει απο android σε wp αλλα εχω κρατησει πολλες φορες στα χερια μου ενα 925. Δε θα πηγαινα διοτι δεν μου αρεσει το ολο περιβαλλον των wp και το φτωχο store. Aκομα δεν με εχουν κερδισει τα wp. Εσυ εχεις καποιο λογο που θες να αλλαξεις το note 2? 1
shooterg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Πολυ καλα τα windows phone αλλα υστερουν απο εφαρμογες...βεβαια facebook instagram skype εχει αλλα οχι και τοσα πολλα οπως τα android, ios (πρωην κατοχος windows phone) 1
bagelismar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα δεν ξερω πως να στο εξηγησω το εχω μονο 6 μηνες κ το βαρεθηκα δεν τ εχω ξαναπαθει με κινητο ουτε με τ s2 ουτε με το note 1 που ειχα θελω πρωτη φορα να θυσιασω λιγο τα specs και να παρω κατι με βαση την εμφανηση την χρηστικοτιτα την αισθηση στο χερι κατο διαφορετικο
stamatinho Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα δεν ξερω πως να στο εξηγησω το εχω μονο 6 μηνες κ το βαρεθηκα δεν τ εχω ξαναπαθει με κινητο ουτε με τ s2 ουτε με το note 1 που ειχα θελω πρωτη φορα να θυσιασω λιγο τα specs και να παρω κατι με βαση την εμφανηση την χρηστικοτιτα την αισθηση στο χερι κατο διαφορετικο Ειμαι και εγω κατοχος note 2 και προσπαθω να καταλαβω εναν λογο που το βαρεθηκες σε τοσο λιγο διαστημα. Αν κατεχεις το αθλημα "custom rom" παιξε με καμια μηπως ξεβαρεθεις. Και αυτο το μεγεθος δεν συνηθιζεται ευκολα,δηλαδη ακομα πιο δυσκολα το βαριεσαι. Oπως και να χει εγω δεν ειμαι υπερ για το λογο αυτο...τωρα η σε λιγο η αυριο βεβαια θα βγουν οι android haters να σου πουν αμα γουσταρεις παρε wp αλλα εγω θα σου πω να το σκεφτεις καλυτερα. Και απ οτι ειπες ειναι ανταλλαγη,δηλαδη εσυ βαρεθηκες το note 2 και ο φιλος σου το lumia? Aν ειναι απο αγνωστο η ανταλλαγη εχε το νου σου. 1
Millennium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αν τα χεις δει τα WP και δεν έχεις κάποιο θέμα με το λειτουργικό και το store σκέψου το σοβαρά.Τα specs μη τα συγκρίνεις γιατί έχουν άλλες απαιτήσεις τα WP.Εγώ προσωπικά δεν είμαι android hater,android έχω και είμαι ευχαριστημένος αλλά αναγνωρίζω και τα πλεονεκτήματα των WP και όσο τα δοκίμασα μου άρεσαν αρκετά. 1
stamatinho Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 .Τα specs μη τα συγκρίνεις γιατί έχουν άλλες απαιτήσεις τα WP. σωστο 1
bagelismar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Απλα πιστευω οτι το store μεγαλωνει κ σε λιγους μηνες θα ειναι ακομα καλυτερο και οσο αναφορα μερικα πραγματα οπως notification κτλα διαβασα οτι στην 8.1 θα διορθωθουν. Οσο αυτο με τα custom roms εχω δοκιμασει σχεδον ολες καινα σου πω καμια δεν με κρατησε γιατι σε ολες ειπαρχουν μικροπροβληματα κοληματα force closed κτλπα κ μετα απο τοσα χρονια στο ανδροιντ εχω ψιλοβαρεθει κιολας λιγο να περιμενω αναβαθμισεις κ επειδη αργουν να ψαχνομαι σε custom να δοκιμαζω να κολανε μερικες αντρ ψαξε παλυ για καινουργια και παντα με τον κινδινο μηπως brickαρεις το κινητο αν κ ευτυχος δεν μ ετυχε ποτε. Ενω με τ windows ειναι σαν το IOS θα την παρεις την αναβαθμιση οπως και να εχει
tombraider Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα δεν ξερω πως να στο εξηγησω το εχω μονο 6 μηνες κ το βαρεθηκα δεν τ εχω ξαναπαθει με κινητο ουτε με τ s2 ουτε με το note 1 που ειχα θελω πρωτη φορα να θυσιασω λιγο τα specs και να παρω κατι με βαση την εμφανηση την χρηστικοτιτα την αισθηση στο χερι κατο διαφορετικο αν το βαρεθηκες μεσα σε 6 μηνες το wp μεσα σε 1 μηνα θα το εχεις βαρεθει..ισως λεω και πολυ(ισχυει για μενα τουλαχιστον αυτο)!! βρες απο καποιον γνωστο/φιλο σου καποιο wp και ας μην ειναι το 925 και ανταλλαξτε για 1 βδομαδα να δεις πως θα σου φανει..
Grey Warden Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εδώ που τα λέμε να βαρεθείς κάτι που του αλλάζεις εμφάνιση όποτε θες (ακόμα και ίδιο με τα wp το κάνεις εμφανισιακά) και να πας σε κάτι που δεν το αλλάζεις είναι λίγο τραγικό οξύμωρο. 1
kataramenos32 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εγω παλι σαν υπερευχαριστημενος κατοχος Note 2 με το μονο WP που θα το αλλαζα ειναι με το 1520 1
bagelismar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Στο ανδροιδ ειμαι τα τελευταια 5 χρονια λογικο δεν ειναι να τ βαρεθο καποτε?
GiannisWalker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 μιας και δεν ειχα ποτε android δεν μπορω να σου πω διαφορες, σαν κατοχος Nokia Lumia 925 μπορω να πω οτι αξιζει αρκετα.οσο για το λογισμικο ειναι αρκετα ευκολο και οσο παει γινεται και καλυτερο.το store εχει αρκετα βασικα αλλα οχι οτι το Android 1
billstamaniac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εχοντας εννια μηνες το lumia 820 καντο δεν θα το μετανιωσεις 1
kataramenos32 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εχοντας εννια μηνες το lumia 820 καντο δεν θα το μετανιωσεις Note 2 ειχες για να ξερεις οτι δεν θα το μετανιωσει? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα