Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμείς πάντως όπου αλλάξαμε πάστα (σε macbooks 2-4-6 ετών) είδαμε διαφορά από 2 έως 6 βαθμούς MAX, μάλιστα είναι τόσο μανίκι που ακόμα και 6 να κερδίσεις δεν ξέρω αν αξίζει καν....

ΑΝ ΚΑΙ αυτό που λέει ο itsgosu είναι μεγάλη αλήθεια. η πάστα που βάζουν είναι για κλάματα και υπάρχει άπειρες καλύτερες. απλά η διαδικασία για να βγει είναι "άστο καλύτερα" . και πάντα εάν πιάνουν τα χέρια σου. εάν δεν πιάνουν... (ειδικά το σημείο σε pro 13-15 που αποσυνδέεις την κεντρική φύσα από την μητρική [εκεί που θέλει ΔΥΝΑΜΗ και τίναγμα] δεν θέλω να το θυμάμαι κάθε φορά) 

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάστες θέλεις να αλλαξεις αγορίνα μου, είναι γνωστό πόσο μάπα πάστα και με το χειρότερο τρόπο τη βάζει η Apple.

το καθάρισμα δεν θα σου κάνει και πολλά.

αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος δώστο σε κανένα μαγαζί που ξέρεις.

αν ψάξεις στο google θα δεις με την αλλαγή της πάστας μπορείς να πετύχεις και διαφορές θερμοκρασίας 10+-

αν σας στείλω εγώ εικόνα από μακ πως ήταν η πάστα μετά απο 2 χρόνια θα πάθετε πλάκα.

Αρχιζω να το σκευτομαι παντως τωρα δεν εχει θεμα ολα κομπλε.

Ψαχνοντας στο web ειδα οτι το δικο μου  τα παει μια χαρα αλλα macbook πιανουν και μεγαλυτερες θερμοκρασιες.

Ολα τα μακ οταν κανουν με 3d γραφικα ή flash player βαρανε 60-70αρια.

Δημοσ.

Αρχιζω να το σκευτομαι παντως τωρα δεν εχει θεμα ολα κομπλε.

Ψαχνοντας στο web ειδα οτι το δικο μου τα παει μια χαρα αλλα macbook πιανουν και μεγαλυτερες θερμοκρασιες.

Ολα τα μακ οταν κανουν με 3d γραφικα ή flash player βαρανε 60-70αρια.

Στα είχα πει όλα αυτά από την πρώτη στιγμή...σε τσάμπα μπελά μπηκες.

Δημοσ.

Οντως σου λεω δεν ειχε τιποτα...στην φωτογραφια φαινεται και χειροτερο απο οτι ηταν στην πραγματικοτητα.

Οχι το παιδι δεν το ειχε καθαρισει ποτε τον ρωτησα...το μακ ειναι σαν καινουργιο δεν το λειτουργουσε σχεδον καθαλου 60 κυκλους σε 2 χρονια 96%health

Oσο για την αλλαγη παστας το κραταω στο μυαλο μου μηπως βρω που να το κανω και ποσο θα κοστισει. Να σου πω την αληθεια δεν μου φαινεται και πολυ δυσκολο να το κανω μονος μου.

Ναι δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή..μην προκαλέσεις κανένα τσαφ στους πυκνωτές της κάρτας γραφικών ! 

Ε σιγά τον μπελά..2 κατσαβίδια χρειαζόταν...το 1 το είχε ήδη κ το άλλο το βρήκε 2 ευρώ..το να ανοίγεις macbook δεν είναι ούτε μπελάς ούτε δύσκολο ούτε λαβύρινθος όπως στα άλλα λαπτοπ...

εμείς πάντως όπου αλλάξαμε πάστα (σε macbooks 2-4-6 ετών) είδαμε διαφορά από 2 έως 6 βαθμούς MAX, μάλιστα είναι τόσο μανίκι που ακόμα και 6 να κερδίσεις δεν ξέρω αν αξίζει καν....

ΑΝ ΚΑΙ αυτό που λέει ο itsgosu είναι μεγάλη αλήθεια. η πάστα που βάζουν είναι για κλάματα και υπάρχει άπειρες καλύτερες. απλά η διαδικασία για να βγει είναι "άστο καλύτερα" . και πάντα εάν πιάνουν τα χέρια σου. εάν δεν πιάνουν... (ειδικά το σημείο σε pro 13-15 που αποσυνδέεις την κεντρική φύσα από την μητρική [εκεί που θέλει ΔΥΝΑΜΗ και τίναγμα] δεν θέλω να το θυμάμαι κάθε φορά) 

Ισχύει αυτό...Αυτό είναι όντως μπελαλίδικο να το κάνει μόνος..Δεν είναι τόσο εύκολο όσο οταν βγαζεις το φαν..

πάστες θέλεις να αλλαξεις αγορίνα μου, είναι γνωστό πόσο μάπα πάστα και με το χειρότερο τρόπο τη βάζει η Apple.

το καθάρισμα δεν θα σου κάνει και πολλά.

αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος δώστο σε κανένα μαγαζί που ξέρεις.

αν ψάξεις στο google θα δεις με την αλλαγή της πάστας μπορείς να πετύχεις και διαφορές θερμοκρασίας 10+-

αν σας στείλω εγώ εικόνα από μακ πως ήταν η πάστα μετά απο 2 χρόνια θα πάθετε πλάκα.

Στείλε φωτο..!! Το ρωτάς κιολας !! Αυτό πάντως με τους βαθμούς ισχύει..Ανάλογα την πάστα και το πόσο καλά απλώνει πετυχαίνεις και διαφορετικό αποτέλεσμα..

Δημοσ.

Ε σιγά τον μπελά..2 κατσαβίδια χρειαζόταν...το 1 το είχε ήδη κ το άλλο το βρήκε 2 ευρώ..το να ανοίγεις macbook δεν είναι ούτε μπελάς ούτε δύσκολο ούτε λαβύρινθος όπως στα άλλα λαπτοπ...

Εχω ανοίξει αρκετές δεκάδες Macbook και γνωρίζω τον βαθμό δυσκολίας (ευκολίας στην προκειμένη). Όταν όμως κάνεις κάτι άσκοπο χωρίς να υπάρχει λόγος, μπελάς είναι. Οι θερμοκρασίες του ήταν μια χαρά και σε τσάμπα ανησυχία τον βάλατε τον άνθρωπο.  Ας είναι...του έφυγε η ιδέα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Εχω ανοίξει αρκετές δεκάδες Macbook και γνωρίζω τον βαθμό δυσκολίας (ευκολίας στην προκειμένη). Όταν όμως κάνεις κάτι άσκοπο χωρίς να υπάρχει λόγος, μπελάς είναι. Οι θερμοκρασίες του ήταν μια χαρά και σε τσάμπα ανησυχία τον βάλατε τον άνθρωπο.  Ας είναι...του έφυγε η ιδέα τουλάχιστον.

Δεν αντιλέγω...αλλά 5 λεπτά δουλειά δεν ειναι αγγαρεία..εχω ανοιξειπολλά macbookpro ,και  δεκαδες απλά λαπτοπ windows για επισκευες,καθαρισμους κ.τ.λ, και πίστεψε με στα windows laptops γινεται το ελα να δεις...στρατιωτικο καψονι να τα ανοιξεις ΜΟΝΟ για να δεις αυτό που στο macbook εχεις μπροστα σου με 8-10 βιδες....που να θες να φτιαξεις και κατι..

Δημοσ.

Ναι αλλα μου εφυγε η ιδεα οπως ειπε και και πιο κατω. Ειναι πρωτο μου μακ και δεν ξερω τι παιζει στα μακ.

Ναι δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή..μην προκαλέσεις κανένα τσαφ στους πυκνωτές της κάρτας γραφικών !

Προς το παρος δουλευει κομπλε οποτε δεν υπαρχει λογος ακομα. Μεχρι τοτε βλεπουμε!

Δημοσ.

Προς το παρος δουλευει κομπλε οποτε δεν υπαρχει λογος ακομα. Μεχρι τοτε βλεπουμε!

Ακριβώς ;) keep enjoying your macbook !
Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια και απο μενα!

Μιας και επεσα πανω σ´αυτο το θεμα θελω να πω κι γω το προβλημα μου! Εχω ενα macbook pro early 13' 2011 , ειχα κατεβασει το lol για mac λογισμικο,οταν επαιζα ειχα max 20 fps,το εχω dualboot και οταν μπαινω σε windows παιζω με 60fps. Τι μπορει να φταει;; Και επισης και μενα οταν παιζω lol παιρνει φωτια το ανεμηστηρακι!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μιας και επεσα πανω σ´αυτο το θεμα θελω να πω κι γω το προβλημα μου! Εχω ενα macbook pro early 13' 2011 , ειχα κατεβασει το lol για mac λογισμικο,οταν επαιζα ειχα max 20 fps,το εχω dualboot και οταν μπαινω σε windows παιζω με 60fps. Τι μπορει να φταει;; Και επισης και μενα οταν παιζω lol παιρνει φωτια το ανεμηστηρακι!

Λογικό αφού τρέχεις παιχνίδια σε windows από το mac..εν πασει περιπτωσει αν πιανουν λιγο τα χερια σου,και ΔΕΝ το εχεις ανοιξει ποτε,ανοιξε το να καθαρισεις το ανεμηστηρακι απο σκονες που πιθανον μαζεψε και προκαλουν υπερθερμανση...

Ψαξε στις σελίδες 1-2 και βρες τις οδηγιες καθαρισμου που εστειλα στο φιλο και το ανοιξε...

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε το ιδιο μακ.

Σε windows δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι δεν εχω bootcamp windows.

Aκου τι γινεται ομως σε os X. Εμενα πιανει 60fps stable.

1. βαλε ρυθμισεις στο medium

2. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ shadows

3. Kλικαρε το V sync

Θα πρεπει να σου πιανει 60fps ετσι.

Εμενα πιστευω αν τα βαλω low χωρις v sync θα πιανει και πανω απο 60 αλλα δεν εχω παιξει λολ στο μακ ποτε μεχρι τωρα οποτε δεν ξερω.

Οσο για το ανεμιστηρακι κλαψτα σε ολα τα games ετσι κανει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...