Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ κατατοπιστικος οδηγος τελεια! Μου λειπει το κατσαβιδι για να ξεβιδωσω το καπακι του μακ οποτε θα το αγορασω αυριο.

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να θυμάσαι ! Πολύ προσεκτικές κινήσεις και καλή μνήμη.Περιμένουμε νέα..Όταν το ανοίξεις βγάλε και μία αναμνηστική φωτο τισ σκόνες κ στείλτην να δούμε να βγάλουμε διάγνωση κάθε πότε να το καθαρίζεις ;)
*Μην ξεχάσεις να ψάξεις και για τα 3 διαφορετικά κατσαβίδια.Ακόμα και το καπάκι να ανοίξεις το φαν έχει άλλες βίδες...Στο ifixit σου λεει ακριβως τι κατσαβιδια χρειαζεσαι για καθε βιδα..
qtih.png

Δημοσ.

To torx T6 το εχω ηδη. Για να φτασω στο βημα 7 θελω μονο το Phillips #00 Screwdriver ετσι καταλαβα απο αυτα που λεει...

Το 00 νομίζω είναι κ δύσκολο να το βρεις αλλα δεν είμαι σίγουρος..Το θέμα με τις βίδες και τα κατσαβίδια έχει γίνει πολύ χειρότερο..Δεν μπορείς να ανοίξεις τίποτα  σε apple! 

Δημοσ.

Μην μου λες τετοια τωρα γιατι υπολογιζα να το βρω στο praktiker...

Δεν ξέρω τι να σου πω..Praktiker νομιζω βρισκεις περισσοτερο κατσαβιδια για νορμαλ βιδες,οχι για βιδες-λεπτοδουλεια σαν αυτές..Μηπως να ρωτησεις καποιον εκει τηλεφωνικα πριν πας ?

Δημοσ.

Πηγα τελικα ειχε το 00 αλλα εκανε 12ευρω σε πακετο.Πηρα με 2 ευρω το 0 και αν δεν ανοιξει το αλλαζω.θα περνουσα ετσι κ αλλιως γοαυτο δεν πηρα τηλ

Δημοσ.

btw, ανάλογα εάν έχεις τα γραφικά med / high / very high / ultra καίγεται και διαφορετικά το μηχάνημά σου. δεν πιστεύω να τα είχες τίποτα παραπάνω από medium? εάν ναι, τότε ξεκίνα το, βάλε τα στο medium , βάλε fans στο full και πες μου εάν θα σε πάει πάνω απο 60οC 

ps1: γενικά εάν το σκαλίξεις μπορείς να δεις μεγάλες διαφορές (+ εάν παίζεις σε macos ή παράθυρα) 

ps2: πάρε 2 vid . 1 με mountain lion (που ήταν χειρότερα τα γραφικά και ένα με mavericks που είναι πιο καλά)

http://www.youtube.com/watch?v=lO5ol1aPeQE

http://www.youtube.com/watch?v=ikJQ5ywqXb8

Δημοσ.

Ok ! 

Το καθαρισα!

Δεν ειχε σκονη το μηχανημα πολυ ελαχιστα πραγματα.

Οι φωτο ειναι απο τα πραγματα οπως τα βρηκα.

post-239414-0-37390800-1389632710_thumb.jpg

post-239414-0-18333600-1389632825_thumb.jpg

Δεν προλαβα να το ζορισω τωρα αλλα νομιζω πως ιδιες θερμοκρασιες.Εβαλα να δω web tv antenna μεσω hdmi στην ΤV μου και οσο εβλεπα εργο ελεγε 55-60 βαθμους αλλα σταθερος στις 2000rpm δεν ανεβασε ποτε παραπανω.

btw, ανάλογα εάν έχεις τα γραφικά med / high / very high / ultra καίγεται και διαφορετικά το μηχάνημά σου. δεν πιστεύω να τα είχες τίποτα παραπάνω από medium? εάν ναι, τότε ξεκίνα το, βάλε τα στο medium , βάλε fans στο full και πες μου εάν θα σε πάει πάνω απο 60οC 

ps1: γενικά εάν το σκαλίξεις μπορείς να δεις μεγάλες διαφορές (+ εάν παίζεις σε macos ή παράθυρα) 

ps2: πάρε 2 vid . 1 με mountain lion (που ήταν χειρότερα τα γραφικά και ένα με mavericks που είναι πιο καλά)

http://www.youtube.com/watch?v=lO5ol1aPeQE

http://www.youtube.com/watch?v=ikJQ5ywqXb8

Ηταν στο medium οι ρυθμισεις μου. Αλλα fps επιανα 60 stable...πολυ καλα.

Δημοσ.

Το καθαρισα!

Δεν ειχε σκονη το μηχανημα πολυ ελαχιστα πραγματα.

Οι φωτο ειναι απο τα πραγματα οπως τα βρηκα.

attachicon.gif20140113_171837.jpg

attachicon.gif20140113_171925.jpg

Δεν προλαβα να το ζορισω τωρα αλλα νομιζω πως ιδιες θερμοκρασιες.Εβαλα να δω web tv antenna μεσω hdmi στην ΤV μου και οσο εβλεπα εργο ελεγε 55-60 βαθμους αλλα σταθερος στις 2000rpm δεν ανεβασε ποτε παραπανω.

Ηταν στο medium οι ρυθμισεις μου. Αλλα fps επιανα 60 stable...πολυ καλα.

Ωραία.Υπερβολικά καθαρό θα έλεγα ! Προφανώς, μπορεί και να το καθάρισε το παιδί που το είχε νωρίτερα,γι αυτό και δεν σου ανέφερε τίποτα ό,τι χρειάζεται καθαρισμό. Κρατάς τα κατσαβίδια σε ένα μέρος για να το ανοίξεις κάποια στιγμή αργότερα(πριν το καλοκαίρι) με αφορμή τους καύσωνες και να το καθαρίσεις για να μην ζεστένεται παραπάνω. ;) (Φύσηξες την ψύκτρα μιας και έκανες το κόπο να το ανοίξεις ?)

*Εφόσον δεν είχε σκόνη,όπως υπολόγιζα,έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου κάποια στιγμή αλλαγή πάστας όπως υπολόγιζες εσύ.Αμεσο δεν είναι,ούτε ανησησυχιτικό.Εν καιρώ...

Δημοσ.

Ωραία.Υπερβολικά καθαρό θα έλεγα ! Προφανώς, μπορεί και να το καθάρισε το παιδί που το είχε νωρίτερα,γι αυτό και δεν σου ανέφερε τίποτα ό,τι χρειάζεται καθαρισμό. Κρατάς τα κατσαβίδια σε ένα μέρος για να το ανοίξεις κάποια στιγμή αργότερα(πριν το καλοκαίρι) με αφορμή τους καύσωνες και να το καθαρίσεις για να μην ζεστένεται παραπάνω. ;) (Φύσηξες την ψύκτρα μιας και έκανες το κόπο να το ανοίξεις ?)

*Εφόσον δεν είχε σκόνη,όπως υπολόγιζα,έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου κάποια στιγμή αλλαγή πάστας όπως υπολόγιζες εσύ.Αμεσο δεν είναι,ούτε ανησησυχιτικό.Εν καιρώ...

Οντως σου λεω δεν ειχε τιποτα...στην φωτογραφια φαινεται και χειροτερο απο οτι ηταν στην πραγματικοτητα.

Οχι το παιδι δεν το ειχε καθαρισει ποτε τον ρωτησα...το μακ ειναι σαν καινουργιο δεν το λειτουργουσε σχεδον καθαλου 60 κυκλους σε 2 χρονια 96%health

Oσο για την αλλαγη παστας το κραταω στο μυαλο μου μηπως βρω που να το κανω και ποσο θα κοστισει. Να σου πω την αληθεια δεν μου φαινεται και πολυ δυσκολο να το κανω μονος μου.

Δημοσ.

πάστες θέλεις να αλλαξεις αγορίνα μου, είναι γνωστό πόσο μάπα πάστα και με το χειρότερο τρόπο τη βάζει η Apple.
το καθάρισμα δεν θα σου κάνει και πολλά.

αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος δώστο σε κανένα μαγαζί που ξέρεις.

αν ψάξεις στο google θα δεις με την αλλαγή της πάστας μπορείς να πετύχεις και διαφορές θερμοκρασίας 10+-
αν σας στείλω εγώ εικόνα από μακ πως ήταν η πάστα μετά απο 2 χρόνια θα πάθετε πλάκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...