Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά, εδώ και αρκετές μέρες στο λαπτοπ μου μου εμφανίζεται μήνυμα για να αναβαθμίσω τα windows μου από 8 σε 8,1. και θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση αν αξίζει να το κάνω η θα το μετανιώσω και μετά δεν θα μπορώ να επιστρέψω στα 8.

Δημοσ.

Ούτε δίνει καμιά τρελή διαφορά για να αξίζει να την κάνεις ούτε χαλάει κάτι για να το μετανιώσεις.

Μιας και είναι ευκαιρία φτιάξε ένα backup σε εξωτερικό δίσκο να υπάρχει για την ώρα ανάγκης και κάνε το update να μην σου τα πρήζει.

Δημοσ.

δεν είναι ούτε ελάχιστα ποίο ελαφριά; σε περίπτωση που τα βάλω και μετά το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις θα ξανά έχω τα 8 σωστά;

Δημοσ.

δεν είναι ούτε ελάχιστα ποίο ελαφριά; σε περίπτωση που τα βάλω και μετά το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις θα ξανά έχω τα 8 σωστά;

Τα 8.1 είναι πιο βαριά, οχι πιο ελαφριά.

Δημοσ.

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/system-requirements

Της ίδιες απαιτήσεις έχουν,δεν υπάρχει διαφορά.

Τώρα αν έχεις σύστημα σε χάλια κατάσταση και το κάνεις update αντί για καθαρή εγκατάσταση σίγουρα δεν θα τρέχει σαν καθαρή εγκατάσταση αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

• Like 3
Δημοσ.

Τα 8.1 ειναι το ιδιο βαρια με τα 8. Ναι να τα βαλεις, προσθετουν δυνατοτητες και διορθωνουν προβληματα . Πριν δοκιμασεις κατι παρε backup σε περιπτωση που κατι παει στραβα.

• Like 1
Δημοσ.

στο site αναφέρει πως έχουν ακριβώς τις ίδιες απαιτήσεις. οπότε αξίζει να γίνει η αναβάθμιση αν διορθώνονται και προβλήματα.

Δημοσ.

εγω παντως εχω περασει τα 8.1 στο λαπτοπ μου και μου φαινονται καλυτερα απο τα 8. παλια μου παρουσιαζε καποια προβληματα και lags σε παιχνιδια αλλα τωρα τρεχουν απροβληματιστα.

βεβαια εξαρτάτε και το λαπτοπ σου. εμενα αν και ειναι παλιο τα σηκωσε μια χαρα.

Δημοσ.

Μια ερωτηση να κανω.

Οποιος εχει τα Windows 8 απο τον <<θειο>>

θα του βγαλει σε καπιο διαστημα στο STORE την ειδοποιηση οτι μπορει να κανει uptade στα windows 8.1?

Δημοσ.

καπιως παρακαλω να απαντησει οποιος γνωριζει;;!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...