Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Access point με router (Level one wap 6003)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eχω κ εγω το ιδιο μηχανημα κ προσπαθω να το χρησιμοποιησω σαν repeater. Παρολο π μ δινει σημα δεν μου δινει ip adress κολλα στο obtaining ip adress. Μπορει να βοηθήσει κάποιος παρακαλω.

Δημοσ.

Eχω κ εγω το ιδιο μηχανημα κ προσπαθω να το χρησιμοποιησω σαν repeater. Παρολο π μ δινει σημα δεν μου δινει ip adress κολλα στο obtaining ip adress. Μπορει να βοηθήσει κάποιος παρακαλω.

α.το βαζεις universal repeater.

β.περασε του το τελευταιο firmware.

γ.θα εχει Ip που θα ειναι στο ιδιο δικτυο με το adsl router.αν το adsl router ειναι 192.168.1.254 τοτε αυτο θα μπει 192.168.1.1 και με κλειστο dhcp.

δ.ψαχνεις για ασυρματα δικτυα μεσα απο το repeater και βρισκεις το ασυρματο δικτυο που εκπεμπει το adsl router σου και συνδεεσαι σε αυτο με τον κωδικο που εχεις.θεωρητικα  εισαι ετοιμος.σε οποιο και απο τα 2 να συνδεθεις θα πρεπει να μπορεις να κανεις Ping και το αλλο.αν οχι κατι εχει γινει λαθος ή καποιο προβλημα με το κλειδωμα οποτε κανε δοκιμη με ξεκλειδωτο το δικτυο για να δεις τι γινεται και το κλειδωνεις μετα/.θα πρπει με τα windows να βλεπεις μονο ενα ονομα δικτυου αφου και τα 2 θα εχουν το ιδιο.με το προγραμμα το inssider βεβαια θα πρεπει να βλεπεις και τα 2 δικτυα κανονικα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας ,και καλή χρονιά.

Έχω αγοράσει ένα  (level one wap 6003) όπου έχει δυνατότητα Access point, και θέλω να το συνδέσω με το router,αλλά όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις του στην διεύθυνση ,μετά από ένα λεπτό με πετάει έξω...,επίσης θέλω να το κάνω Repeater.

Παρακαλώ βοηθήστε με ...

Δημοσ.

Γεια σας ,και καλή χρονιά.

Έχω αγοράσει ένα  (level one wap 6003) όπου έχει δυνατότητα Access point, και θέλω να το συνδέσω με το router,αλλά όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις του στην διεύθυνση ,μετά από ένα λεπτό με πετάει έξω...,επίσης θέλω να το κάνω Repeater.

Παρακαλώ βοηθήστε με ...

αλλο access point που ειναι οτι παιρνει με καλωδιο και δινει ασυρματα και αλλο Repeater που παιρνει ασυρματα και δινει ασυρματα.

και αλλο wireless client που παιρνει ασυρματα και δινει με καλωδιο.

εσυ αν θες repeater τοτε Αν θες access point

α.περασε του το τελευταιο firmware update.

b.θα το ορισεις σαν universal repeater οπως βλεπω.θα το ορισεις σαν ap mode only

γ.θα πρεπει να εχει μια Ip στο δικτυο που ειναι και το adsl router σου.

αν το adsl router σου ειναι πχ 192.168.1.1 αυτο θα το βαλεις 192.168.1.254

ο dhcp κανονικα θα πρεπει να τον κλεισεις.αμα τον αφησεις ανοιχτο θα πρεπει να ειναι σε αλλο range ip απο τον dhcp του adsl router.

σαν gateway επισης θα πρεπει να δινει την Ip του adsl router.

Μηπως αλλαζεις Lan ip και σε πεταει εξω?αυτο ειναι λογικο.θα πρεπει να μπεις με την νεα ip μετα αφου βεβαια παρεις και νεα ip απο τον dhcp.αν εχεις κλεισει τον dhcp τοτε θελει καρφωτα ip στην καρτα δικτυου σου για να ξαναμπεις μεσα στο level one.

αν παιζει Repeater μονο με wds τοτε την εκατσες :P το ξεχνας το wds επισης.θα επαιζε μονο αν ειχες 2 level one και παλι με ερωτηματικο ποσο καλα θα παιζε.

ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ MANUAL.UNIVERSAL REPEATER ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ETHERNET ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ADSL ROUTER.με βαση το manual δεν κανει αυτο που θες να παιξει σαν Repeater εκτος αν παρεις με καλωδιο ethernet απο το adsl router.

αν παρεις με καλωδιο το βαζεις σαν ap mode only.

αλλιως το πας πισω και παιρνεις κανα tp link 701nd,801nd,901nd να κανεις την δουλεια σου ευκολα

http://download.level1.com/level1/manual/WAP-6003-V1_UM_V1.0.pdf

εδω το manual που δειχνει τα διαφορα modes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...