monoxromos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Φίλες και φίλοι ανεβάζω αρχεία στην ιστοσελιδα σε μορφη mp3 στον τομεα διαχειριση πολυμεσων εχω δημιουργησει σχετικο φακελο αλλα μου λεει οτι ειναι το αρχειο μεγαλο, ειναι 2Mb περιπου, Πως μπορω να αυξήσω την χωρητικοτητα απ οτον host server δεν υπαρχει προβλημα εχει απεριοριστο. Σας ευχαριστω.
XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αν τα ανεβάζεις από το backend του Joomla νομίζω 2ΜΒ είναι το εξ ορισμού όριο...Δοκίμασε να ανεβάσεις τα αρχεία με FTP.
monoxromos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Γεια σου Χρήστο νομίζω αλλάζει, η αναρτηση γινεται απο Πινακας Ελεγχου Διαχείριση Πολυμέσων Εκει υπαρχουν φακελοι πολυμέσων ενας ειναι που τον ονομαζω ήχος εκει κανω επιλογη ενος αρχειου ηχου 2-8MB αναλογα και επιλογη αρχειου ,εναρξη μεταφόρτωσης απο κατω ελεγε οριο 10Mb δεν το επαιρνε και προσπαθησα να το μεγαλωσω απο την επιλογη Μέγιστο Μέγεθος (σε MB) Αλλά μαλλον κατι αλλο θέλει ....
XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Χμμμ... δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο.Σίγουρα σου λέει μόνο για το μέγεθος του αρχείου και όχι γενικά όπως και για δικαιώματα... Φαντάζομαι συνδέεσαι με δικαιώματα Super User...
monoxromos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλά εγώ δεν είμαι super user πως γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα