poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εννοει αν ηταν ntfs ο δισκος εξωτερικος.λογικα ntfs πρεπει να ηταν. αδικος γιατι νομιζω οτι οταν επαναφερεις partition οτι κατι παει και γραφει στο Partition table Κτλ???αν δεν πετυχει με το προγραμμα αυτο δοκιμασε το file scavenger και Long search
άδικος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αδικος γιατι νομιζω οτι οταν επαναφερεις partition οτι κατι παει και γραφει στο Partition table Κτλ??? Ε, ναι. Αυτό μοναχά γράφει & επαναφέρει. Εξυπακούεται αυτό. (Είπαμε δε σου διαφεύγει τπτ )
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ε, ναι. Αυτό μοναχά γράφει & επαναφέρει. Εξυπακούεται αυτό. (Είπαμε δε σου διαφεύγει τπτ ) ok ok
billysK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 δεν βρήκε τίποτα το deeper , δοκιμάζω με file scavenger μήπως και σώσω τπ , υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει τον δίσκο να φαίνεται ?
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για δοκίμασε και το ontrack easy recovery μηπως κανει τιποτα
billysK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 να κάνω search lost volumes ? με αυτό ? επίσης έχει κάποιες επιλογές (raw scan)
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν το εχω μπροστά μου τωρα για να σου πω και δεν ειμαι σπίτι , δοκιμασε και τα 2 και βλέπεις
άδικος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ναι ξεκίνα με lost volumes & αν δεν κάνε raw scan
billysK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 δεν έβγαλε τίποτα , πήγα να το κάνω raw scan και crashare , αλλά όταν έχω το ποντίκι κάτω στο εικονίδιο το εμφανίζει σαν να μην τελείωσε ακόμα , δεν προχωράει όμως το % . έβλεπα μία ταινία ,ενώ παράλληλα τσέκαρε τον δίσκο, και σε κάποια φάση κολούσε και έκανε σαν μούγκρισμα το pc για περίπου 2-3 sec . Ξέρει κανείς τι παίζει ?
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 δεν βρήκε τίποτα το deeper , δοκιμάζω με file scavenger μήπως και σώσω τπ , υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει τον δίσκο να φαίνεται ? στο file scavenger βαζεις long search.επισης υπαρχεικαι το easy recovery professional.αν δεν πετυχει τιποτα προσπαθησε να βρεις κανα τροφοδοτικο για το case του δισκου ή κανα αλλο wd case να τον βαλεις. δεν έβγαλε τίποτα , πήγα να το κάνω raw scan και crashare , αλλά όταν έχω το ποντίκι κάτω στο εικονίδιο το εμφανίζει σαν να μην τελείωσε ακόμα , δεν προχωράει όμως το % . έβλεπα μία ταινία ,ενώ παράλληλα τσέκαρε τον δίσκο, και σε κάποια φάση κολούσε και έκανε σαν μούγκρισμα το pc για περίπου 2-3 sec . Ξέρει κανείς τι παίζει ? μηπως ο δισκος εχει παθει και κανα αλλο προβλημα(bad sectors)και δεν ηταν μονο τροφοδοτικο?
billysK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δούλεψε η θήκη αλλά μου κάνει τα ίδια . δεν τον βλέπει , να το πάω από την αρχή?
Λύση billysK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Λύση Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά βρήκα τα αρχεία μου από το testdisk ! 1
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 και πλεον τα σημαντικα backup εις διπλουν γιατι τωρα ησουν τυχερος(ο φιλος σου).next time αμα καει κανας δισκος δεν θα υπαρχουν πολλες θεραπειες.η μαλλον θα υπαρχει μια (να παει σε εταιρεια για επαναφορα)με το αναλογο κοστος. επισης τωρα που πηρες τα αρχεια μπορεις να κανεις ενα check τον δισκο απο τα western digital diagnostics να δεις αν ειναι οκ ο δισκος για να χρησιμοποιηθει.αν ειναι οκ του τραβας ενα format ειτε απο τα windows ειτε απο το προγραμμα της wd και εισαι ετοιμος.η τον ξαναβαζεις στην θηκη η τον κρατας καλυτερα σαν εσωτερικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα