billysK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα . Ήταν εξωτερικός και χάλασε η τροφοδοσία του και για αυτό αποφάσισα να τον βάλω μέσα στο κουτί , αλλά δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή μου ενώ στην διαχείριση φαίνεται μόνο κάτω και λέει δεν έχει εκχωρηθεί . αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει γιατί έχω πολύτιμα αρχεία μέσα.
chaosmaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεξί κλικ επάνω του και δώσε του ένα γραμμα. Έστω D
billysK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πως του δίνω όνομα? οι επιλογές που μου βγάζει είναι ΄΄μετατροπή σε δυναμικό δίσκο΄΄ ΄΄μετατροπή σε δίσκο GTP΄΄ ΄΄εκτός σύνδεσης΄΄
άδικος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Επειδή γράμμα δε μπορείς να δώσεις σε μη εκχωρημένο δίσκο/διαμέρισμα, η λύση είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο recovery πρόγραμμα όπως το testdisk.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 η το file scavenger. και ας το πουμε για 100η φορα.τα σημαντικα αρχεια τα κραταμε backup. μπορει λογω κουτιου να εχει κανα παραξενο firmware πανω και για αυτο να μην τον διαβαζει ετσι.αν βρεις αλλο τροφοδοτικο για να τον κανεις δοκιμη μεσα στο κουτι ισως να επαιζε. αλλο να κανεις δεξι κλικ εκει που λεει δεν εχει εκχωρηθει και αλλο να κανεις δεξι κλικ αριστερα απο αυτο που λεει δισκος 1
άδικος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 η το file scavenger. Νταξ αλλά στη προκειμένη θέλουμε να κάνουμε recover όλο το partition χωρίς πολλά πολλά. Δε τον συμφέρει να μπει στη χρονοβόρα διαδικασία της ανάκτησης δεδομένων.
billysK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά . δοκιμάζω με το testdisk . backup ήταν ο σκληρός αλλά όχι δικός μου.
άδικος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά . δοκιμάζω με το testdisk ... http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Νταξ αλλά στη προκειμένη θέλουμε να κάνουμε recover όλο το partition χωρίς πολλά πολλά. Δε τον συμφέρει να μπει στη χρονοβόρα διαδικασία της ανάκτησης δεδομένων. αν πετυχει να κανει Recover το partition.εγω παντως θα ξεκιναγα αναποδα.ενα λαθος να γινει και να μην φτιαξει το partition μπορει να δυσκολεψει μετα.
άδικος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν αλλάζει ρε συ κάτι πάνω στο δίσκο για να δυσκολέψει κάτι. Γιατί να τα κάνουμε ανάποδα; Δεν έσβησε αρχεία για να προσπαθήσει να τα ανακτήσει. Το partition έχασε, αυτό πρέπει να ανακτήσει.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν αλλάζει ρε συ κάτι πάνω στο δίσκο για να δυσκολέψει κάτι. Γιατί να τα κάνουμε ανάποδα; Δεν έσβησε αρχεία για να προσπαθήσει να τα ανακτήσει. Το partition έχασε, αυτό πρέπει να ανακτήσει. απλα αν για καποιο λογο το προγραμμα δεν του το φτιαξει σωστα για τον α ,β λογο θα εχει γραψει καποια δεδομενα στο δισκο εστω και στο partition table.και απλα φοβαμε μην τον δυσκολεψει μετα στην επαναφορα.στο κομματι των αρχειων δεν θα πειραχτει κατι αλλωστε αφου το partition table Θα δοκιμασει να φτιαξει απλα το καθε προγραμμα δεν ξερεις πως και τι μπορει να κανει.εκτος αν μου διαφευγει κατω.
άδικος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Όχι δε σου διαφεύγει τπτ. Δε θα πειράξει τίποτε άλλο & δε θα γράψει τίποτα. Αυτή είναι η δουλειά του. Αν δε γίνει το recover σε κάθε περίπτωση μπορεί να ανακτήσει ένα ένα τα αρχεία του αν δεν έχουν πειραχτεί & αυτά από πριν.
billysK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 παιδιά έκανα το recovery αλλά δεν βρήκε τπτ κανένα partition . Τι κάνουμε τώρα? Τον σταυρό μας?
άδικος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε deeper search. Ακολούθα τις οδηγίες που σου έδωσα στο link, ακριβώς για τη περίπτωση σου. Τι file system περιείχε ο δίσκος;
billysK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι file system είχε αυτό που έχει default λογικά . θα δοκιμάσω deeper!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα