Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με ενα usb flash 16gb(Kingston DT 101 G2 USB Device)
Ολα αρχισαν οταν το φλασακι ηταν καρφομενω στο pc οταν τν αναψα.Κολλησαν τα windows7 στην εκκινηση.Αν και περιμενα αρκετη ωρα μπας και γινει κανενα θαυμα τελικα δεν αντεξα και το εκανα restart.
Το εκανα αρκετες φορες ωσπου καταλαβα οτι ηταν μεσα το φλασακι.Ε το εβγαλα και ολα κομπλε.
Μπαινω στα win κανονικα βαζω το φλασακι και μου λεει αν θελω να το διαμορφωσω.Δεν καταφερα να το διαμορφωσω με τν απλο τροπο οποτε με ενα googlαρισμα κατι εκανα. Το θεμα ειναι ομως οτι τωρα μου βγαζει 8mb συνολικο μεγεθος!!!!
Θα ηθελα πολυ να με διαφωτισετε με τις γνωσεις σας. Μηπως καποιος ειχε κατι παρομοιο.
Ευχαριστω

Δημοσ.

Μήπως τα 8mb ειναι κάποιο hidden partition με εργαλεία της kingstone;

Βάλε το minitool partition wizard home edition και δες τα partitions που εχει το στικάκι. Αν και εκεί σου βγάζει ΣΥΝΟΛΙΚΟ μεγιστο 8ΜΒ (είσαι σίγουρος οτι λεει MB; ) τοτε εχει καει ο controller και πας για αλλαγή.

Δημοσ.

Δες αν μπορεις και ποσο το βλέπει στους δίσκους στο disk management στο computer management στο control panel , και αν μπορεις δοκίμασε το και σε αλλο pc

Δημοσ.

HP USB Disk Storage Format Tool . Αν δεν επανέλθει και με αυτό , δυστυχώς νομίζω ότι πάει στα σκουπίδια

Οτι λεει ο guardian αλλά αντί για σκουπιδια, ανακύκλωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...