Προς το περιεχόμενο

windows 7 σε macbook air

geotrian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παω να εγκαταστησω τα windows 7 κανονικα μεσω bootcamp αλλα οταν ανοιγουν τα windows κια πρεπει να επιλεξω την γλωσσα και να πατησω "next"  δεν μου εμφανιζει καθολου ουτε ποντικι ουτε δεχεται καποια εντολη απο το πληκτρολογιο..καμια προταση? σας ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Καλησπερα παω να εγκαταστησω τα windows 7 κανονικα μεσω bootcamp αλλα οταν ανοιγουν τα windows κια πρεπει να επιλεξω την γλωσσα και να πατησω "next"  δεν μου εμφανιζει καθολου ουτε ποντικι ουτε δεχεται καποια εντολη απο το πληκτρολογιο..καμια προταση? σας ευχαριστω πολυ.</p>

Να σε βοηθήσω δε μπορώ με το συγκεκριμένο αλλά ανάλογα με το για τι εργασίες θες τα windows, γιατί δε βάζεις parallels που ειναι πολύ πιο απλό και δουλευει μια χΑρά? Έχω και 7 και 8 windows με το parallels 9 στο δικό μου

Sent from somewhere using something

να πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει αλλα φοβαμαι μηπως κολλαει πολυ....αλλα δεν χανω κατι με το να το δοκιμασω......για απλες εφαρμογες το θελω..οχι για κατι συνθετο....

Να σε βοηθήσω δε μπορώ με το συγκεκριμένο αλλά ανάλογα με το για τι εργασίες θες τα windows, γιατί δε βάζεις parallels που ειναι πολύ πιο απλό και δουλευει μια χΑρά? Έχω και 7 και 8 windows με το parallels 9 στο δικό μου

Sent from somewhere using something

Με το parallels τι παίζει ? Έψαξα και είδα κάτι 70αρια σε δολάρια..Εσύ το πλήρωσες ή το βρήκες free torrent και έτσι ?

Ε οχι δεν το πλήρωσα . Ηταν "δώρο" :)

Δεν κολλάει καθόλου και μια χαρά δουλεύει. Βρες το parallels 9 και χρειάζεσαι και ISO των windows, τρέχεις το parallels, σου ζητάει πού βρίσκεται το ISO στον υπολογιστή, το επιλέγεις και κα΄νει κανονικά εγκατάσταση σα να βλέπεις υπολογιστή windows να κάνει. Και μετά απλά το τρέχεις και κάνει εκκίνηση windows. 

(μέσα από το mac desktop)

• Like 1

Δεν κολλάει καθόλου και μια χαρά δουλεύει. Βρες το parallels 9 και χρειάζεσαι και ISO των windows, τρέχεις το parallels, σου ζητάει πού βρίσκεται το ISO στον υπολογιστή, το επιλέγεις και κα΄νει κανονικά εγκατάσταση σα να βλέπεις υπολογιστή windows να κάνει. Και μετά απλά το τρέχεις και κάνει εκκίνηση windows. 

Εξαιρετικό το δώρο ! Η διαδικασία τίποτα το τραγικό..Ρουτίνας..Η έκδοση που σου έφεραν δώρο(αγορασμένη ουσιαστικά) έχει licence περιορισμένο π.χ 1 χρόνο ή αγοράζεις μία φορά και τέλος ? Απλά να μην θέλει κάθε χρόνο να πληρώνεις άδειες σαν το office 365..

Εξαιρετικό το δώρο ! Η διαδικασία τίποτα το τραγικό..Ρουτίνας..Η έκδοση που σου έφεραν δώρο(αγορασμένη ουσιαστικά) έχει licence περιορισμένο π.χ 1 χρόνο ή αγοράζεις μία φορά και τέλος ? Απλά να μην θέλει κάθε χρόνο να πληρώνεις άδειες σαν το office 365..

Μια φορά πληρώνεις δεν εχει χρονικό όριο. Αχ δεν τα πιάνεις όμως :) στον εαυτό μου το έκανα δώρο από το "θείο"Sent from somewhere using something

Μια φορά πληρώνεις δεν εχει χρονικό όριο. Αχ δεν τα πιάνεις όμως :) στον εαυτό μου το έκανα δώρο από το "θείο"Sent from somewhere using something

Δεν τα πιάνω είμαι noob στο insomnia ! Λέω να το βάλω σε trial που δίνει,να δω πως πάει και βλέπουμε..Πρέπει να έχεις και serial για τα windows που περνάς μέσω parallels .σωστά? Κάτω από λαπτοπ με windows 7 έχει έαν oem serial για 64bit windows7..πέρασα τα 7 σε άλλο λάπτοπ και δέχτηκε το σέριαλ..στο μακ με πάραλλελς θα το δεχτεί ή θα έχω θέμα ?

Δεν τα πιάνω είμαι noob στο insomnia ! Λέω να το βάλω σε trial που δίνει,να δω πως πάει και βλέπουμε..Πρέπει να έχεις και serial για τα windows που περνάς μέσω parallels .σωστά? Κάτω από λαπτοπ με windows 7 έχει έαν oem serial για 64bit windows7..πέρασα τα 7 σε άλλο λάπτοπ και δέχτηκε το σέριαλ..στο μακ με πάραλλελς θα το δεχτεί ή θα έχω θέμα ?

αχ δεν καταλαβαίνεις χιχι. Σου στειλα μήνυμα προσωπικό να καταλάβεις. Αν δέχτηκε το serial ναι θα το δεχτεί λογικά. 

• Like 1

Μπορώ να τρέχω τα windows μέσω parallels από περιφερειακό εξωτερικό σκληρό ας πούμε για να μη δεσμέυω χώρο στον ssd σωστα?

USB 2.0? ναι, αν δε σε πειράζει που θα σέρνεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...