Προς το περιεχόμενο

Corsair h100i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλοϊκά, γιατί πρέπει να κρυώσεις το ψυγείο, και ο αέρα θα πρέπει να "βγει" από την άλλη μεριά και όχι να βρει αντίσταση στα  fins του ψυγείου λόγω χαμηλής πίεσης.

Από εκεί και μετά είναι ολόκληρη μαθηματική θεωρία με καμπύλες, φυσική κλπ.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια αλλαξα τα fan της h100i με τα SP http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640218..το θεμα ειναι οτι η υδροψυξη εχει 4pin ενω τα fan 3pin..μπαινοντας στο corsair link και βαζοντας quiet mode μ τα αφηνει στις 1700 στροφες ενω εχω δει οτι μπορουν να πανε και μεχρι 1450.. τι παιζει?? προφανως εχεις σχεση με το pin..τι κανω???

Δημοσ.

Η H100i μπορει μα διαχειριστει μονο pwm fans.

Με τα συγκεκριμενα δε μπορεις να κανεις κατι εκτος αν τα βαλεις πανω στη μητρικη μπας και μπορεσεις να τα ρεγουλαρεις απο κει.

Δημοσ.

Το Link θα τα μπλεξει τα πραγματα...Μπορει να αρχισουν να χτυπανε τα φανακια αν αλλαξει στροφες. Για εμενα, αστα οπως ειναι τωρα εφοσον δουλευουν αθορυβα.

Δημοσ.

παιδια αλλαξα τα fan της h100i με τα SP http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640218..το θεμα ειναι οτι η υδροψυξη εχει 4pin ενω τα fan 3pin..μπαινοντας στο corsair link και βαζοντας quiet mode μ τα αφηνει στις 1700 στροφες ενω εχω δει οτι μπορουν να πανε και μεχρι 1450.. τι παιζει?? προφανως εχεις σχεση με το pin..τι κανω???

Τα πραγματα ειναι απλα.

Η επιλογη που εκανες ειναι απο τις κορυφαιες.Στο κουτι που αγορασες τα φανακια,υπαρχουν ανταπτορες 7v.Συνεδεσε τους και θα δουλευουν στις μισες στροφες και αθορυβα χωρις να χανεις σε επιδοσεις.

Εχω τα ιδια,και ακριβως ετσι τα'χω να δουλευουν.Μην ψαχνεις corsair link,και μητρικη αν σε μπερδευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...