Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια

εχω ειδη μια r9 280x και θελω να βαλω αλλη μια ιδια σε crossfire το τροφοδοτικο μου ειναι ενα 850WATT 80% Plus Bronze το ερωτημα ειναι το εξης

εχω πανω ενα δισκο SSD 180GB και ενα DVD RW καθως επισης την καρτα γραφικων εναν I7 860 και κλασικα την mainboard θα αντεξει αραγε το τροφοδοτικο αυτο ? να τονισω οτι οταν δεν καθομαι στον υπολογιστη το pc κανει Litecoin mining που σημαινει οτι οι καρτες γραφικων θα δουλευουν στο MAXIMUM PERFORMANCE και οι θερμοκρασιες των GPU φτανοθουν μεχρι και 75 βαθμους κελσιου αρα φανταστειτε οτι θα ζητανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ οι καρτες

τι λετε εσεις θα καταφερω να ξεφυγω απο την αγορα νεου τροφοδοτικου ? η παλι θα αγοραζω νεο τροφοδοτικο ?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που εχεις πιστεύω ειναι πολυ καλό.

Οι καινούργιες κάρτες γραφικων ειναι πιο οικονομικές σε ρεύμα απο τις παλιότερες.

Link.png Site: Mε ενα γρηγορο search στο google που έκανα, εισαι κομπλέ με το PSU σου.

Εισαι άνετος δλδ προχώρα το.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω Αρη για την απαντηση σου μολις μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος γιατι το τροφοδοτικο δεν ειναι ουτε μιας εβδομαδας και οταν το πηρα πριν μια εβδομαδα δεν σκοπευα να παω σε CrossFire αλλα μου την κανουν δωρο λογο εωρταστικης γιορτης και οπως καταλαβαινεις δεν λενε οχι σε τετοια δωρα :) χαχαχαχα και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα με το τροφοδοτικό, προχωρά άφοβα στο κτήνος. Αν και άμα έχεις μια κλασική ανάλυση θα έχεις περισσια δύναμη. Μόνο σε battlefield 4 και crysis 3 θα καταλάβεις την δύναμη αλλά ακόμα και εκεί θα είναι πολλά τα frames.

Δημοσ.

Λογικά δεν έχεις πρόβλημα.Ποιό ακριβώς είναι το τροφοδοτικό και για ποιές 280Χ μιλάμε;

Gigabyte R9 280X 3GB OC

Κανένα πρόβλημα με το τροφοδοτικό, προχωρά άφοβα στο κτήνος. Αν και άμα έχεις μια κλασική ανάλυση θα έχεις περισσια δύναμη. Μόνο σε battlefield 4 και crysis 3 θα καταλάβεις την δύναμη αλλά ακόμα και εκεί θα είναι πολλά τα frames.

Παιζω παντα οσο αναφορα τα παιχνιδια σε 1920 x 1080 τωρα οσο αναφορα τα Litecoins εκει δεν παει με τα fps αλλα χρησημοποιει ολη την υπολογιστικη δυναμη της καρτας γραφικων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...