jester7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας. Πρόσφατα σετάρισα ένα dvr στο σπίτι μου και θέλω να βλέπω απομακρυσμένα τις κάμερες απο την δουλειά μου. Απο το κινητό είμαι οκ αλλά επειδή δεν έχω πακέτο με ίντερνετ θέλω να μπαίνω απο pc. έχω το εξής θέμα: Ενώ έχω σετάρει dyndns κτλ όταν μπαίνω απο υπολογιστή εκτός του τοπικού δικτύου μου (και ενώ έχω κατεβάσει το dvr client plugin) με βγάζει στην οθόνη του Dvr αλλά δεν μου δείχνει την ip (του dvr) ώστε να μπορέσω να κάνω login. Επισυνάπτω μία φώτο του web imterface του dvr (η οποία είναι απο το σπίτι μου και φαίνεται πάνω αριστερά η ip του dvr) Έχει κανείς κάποια λύση? Το καταγραφικό είναι μάρκα Eonboom....
kostas.K Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 για να τα πάρουμε απ την αρχή... 1)κάνεις ενα λογαριασμό σε έναν dns provider (dyndns, no-ip) 2)πας στις ρυθμίσεις του dvr βρίσκεις την καρτέλα που λέει network (ή κατι σχετικό) επιλέγεις domain name βάζεις τα στοιχεία του λογαριασμού που έφτιαξες στο πρώτο βήμα. (*) αν δεν εχει τέτοια επιλογή το dvr, πας στις ρυθμίσεις του μοντεμ σου (192.168.1.1) και βάζεις εκει τα στοιχεία του dns και κάνεις και ενα port forward στο καταγραφικό. 3)μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο dns και κοιτάς αν εχει στείλει την Ip σου. 4)τσεκάρεις απο υπολογιστή που ειναι συνδεδεμένος ΕΚΤΟΣ του τοπικού δικτύου που ειναι το καταγραφικό, γράφοντας το domain ου εχεις επιλέξει και μετα ανω κατω τελεία και την πόρτα που έδωσες.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας. Πρόσφατα σετάρισα ένα dvr στο σπίτι μου και θέλω να βλέπω απομακρυσμένα τις κάμερες απο την δουλειά μου. Απο το κινητό είμαι οκ αλλά επειδή δεν έχω πακέτο με ίντερνετ θέλω να μπαίνω απο pc. έχω το εξής θέμα: Ενώ έχω σετάρει dyndns κτλ όταν μπαίνω απο υπολογιστή εκτός του τοπικού δικτύου μου (και ενώ έχω κατεβάσει το dvr client plugin) με βγάζει στην οθόνη του Dvr αλλά δεν μου δείχνει την ip (του dvr) ώστε να μπορέσω να κάνω login. Επισυνάπτω μία φώτο του web imterface του dvr (η οποία είναι απο το σπίτι μου και φαίνεται πάνω αριστερά η ip του dvr) Έχει κανείς κάποια λύση? Το καταγραφικό είναι μάρκα Eonboom.... απο μακρια δεν θα δεις την Ip του dvr σαν lan ip αλλα θες την wan.απο μακρυα θα πρεπει να χτυπησεις το dyndns πχ Poulnos.dyndns.org:πορτα που χρησιμοποιεις στο dvr. πχ poulinos.dyndns.org:4444 αν παιξεις απo browser και οχι απο το Utility.αν παιξεις απο το Utility τοτε θα πρεπει να βαλεις το Port.
jkoukos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αν έχεις κάνει αυτά που λένε παραπάνω τα παιδιά, τότε στην εφαρμογή του laptop επιλέγεις "By domain" και βάζεις από κάτω το όνομα που έχεις ως DDNS domain και τα υπόλοιπα ζητούμενα στοιχεία.
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 καποια καταγραφικα παιζουν και χωρις το προγραμμα που κατεβασες.απλα βλεπεις το καταγραφικο απο internet explorer και σου κατεβαζει το Plugin την πρωτη φορα που μπαινεις.αν δεν σου εχει θυρα να ρυθμισεις στο καταγραφικο μπορει να θεωρει την 80
panalazo Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σύνδεσα σημερα ενα καταγραφικό με κάμερες.το σύνδεσα διαδικτυακά εκανα portforwaed κατάφερα ειδα τοπικά τις κάμερες έφτιαξα και εκανα host στο dvrdydns ρύθμισα και το ρουτερ αλλα δεν κατάφερα τπτ.δεν μπορω να το δω μεςω εφαρμογής.καμια βοήθεια;
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σύνδεσα σημερα ενα καταγραφικό με κάμερες.το σύνδεσα διαδικτυακά εκανα portforwaed κατάφερα ειδα τοπικά τις κάμερες έφτιαξα και εκανα host στο dvrdydns ρύθμισα και το ρουτερ αλλα δεν κατάφερα τπτ.δεν μπορω να το δω μεςω εφαρμογής.καμια βοήθεια; ενα dvr μπορει να θελει παραπανω απο μια Port ανοιχτο.εχω δει πχ να θελει μια Port μεσω browser αλλο port διαμεσω κινητου αλλο Port Διαμεσω Utility που εδινε.επισης αν εχεις οτε πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.επισης μην προσπαθεις μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο να δεις το καταγραφικο με το dyndns.αν το ρουτερ δεν υποστηριζει nat loopback που πολλα φτηνα,δωρεαν ρουτερ δεν το υποστηριζουν.δοκιμασε ειτε απο καποιο φιλο ειτε διαμεσω 3g.και για αρχη δοκιμασε χωρις Dyndns και αφου παιξει βαζεις και αυτο. σε καποιους browsers θελει active x να κατεβασεις για να παιξει.
panalazo Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ευχαριστω για την απάντηση.ναι όντως χρειάστηκε και ανοιξα να ανοίξω τρεις πόρτες επισης αφαίρεσα την ασφάλεια του ΟΤΕ.τόικα απενεργοποιώντας το activex κατάφερα και ειδα το ρουτερ το πρόβλημα μου ειναι μεσω άλλης συσκευής δεν μπορω να το δω.δλδ αν και το βλέπω τοπικά δίνοντας ip:port αν δωσω την ip την εξωτερική και την αντίστοιχη port στο canyouseeme.org μου βγάζει οτι η port δεν φαίνεται ανοιχτή.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ευχαριστω για την απάντηση.ναι όντως χρειάστηκε και ανοιξα να ανοίξω τρεις πόρτες επισης αφαίρεσα την ασφάλεια του ΟΤΕ.τόικα απενεργοποιώντας το activex κατάφερα και ειδα το ρουτερ το πρόβλημα μου ειναι μεσω άλλης συσκευής δεν μπορω να το δω.δλδ αν και το βλέπω τοπικά δίνοντας ip:port αν δωσω την ip την εξωτερική και την αντίστοιχη port στο canyouseeme.org μου βγάζει οτι η port δεν φαίνεται ανοιχτή. στο canyouseeme βλεπεις αν ειναι ανοιχτο το Port αλλα το βλεπεις τοπικα και οχι Remotely .δηλαδη το τρεχεις στο pc/δικτυο που ειναι το καταγραφικο και οχι στην αλλη πλευρα που ειναι το Pc που απο αυτο θα μπεις στην καμερα.επισης αν η πορτα δεν χρησιμοποιειται εκεινη την στιγμη θα στην βγαλει κλειστη. εγω αν θελω να κανω δοκιμη ανοιγω πχ το Port 44444 το βαζω στο mtorrent /κλεινω/ανοιγω το Mtorrent και μετα παω στο www.canyouseeme.org για να δω αν το Port ειναι ανοιχτο.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ανοιξε μια πορτα για to pc και δοκιμασε την να δεις αν φαινεται ανοιχτη με το Mtorrent.αν βγει ανοιχτει τοτε πρεπει να ειναι οκ και το dvr. απλα στο dvr δωσε καρφωτα static ip για να μην παιρνει καθε φορα αλλη απο τον dhcp, β.βαλε Username/password για την remote συνδεση. γ.προσεχε στο gateway να εχει την Ip toy router αλλιως δεν θα παιξει ποτε. δ.και προσεχε να ειναι και οι σωστοι dns.
panalazo Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εχω αφαιρεσει την ασφαλεια και το τοιχος προστασιας του ΟΤΕ μεσα απο otenet.gr, εχω disable το firewall του router,εχω κανει port forward με τον ορθο τροπο εχω δει τοπικα την καμερα διντοντασ ip:192.168.1.32:8080 καθως αυτο το port χρησιμοποιει και αυτη την ip της εδωσα.τι πρεπει να κανω ωστε να την δω απομακρυσμενα.δεν ξερω αν δινοντας ενα dyndns θα μπορουσα να τα εισαγω στην κατηγορια του ρουτερ μου ddns. και να ειναι ολα ενταξει.? καρφωτα static ip στο dvr?πως γινεται?εχω δωσει μεσα στο μενου του την 192.168.1.32 καθως το gateway ηταν 192,168,1,1 και διαθετω καταστημα. username και password πως δινω?εννοεις to username και pass του router?
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 απεξω θα την δεις για αρχη με την wan ip.αυτη που βλεπεις στο whatismyipaddress.com β.δοκιμασε και με αλλο browser. ναι στο μενου της καμερας αν πχ το ρουτερ σου ειναι 192.168.1.1 θα βαλεις σαν Ip πχ την 192.168.1.200 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 dns του παροχου ή την Ip του ρουτερ. Username/password για το καταγραφικο οχιγ ια το ρουτερ.αν παιξει μετα πας και βλεπεις το ddns
panalazo Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 τα εχω κανει ολα αυτα τοπικα το ειδα απλα ενω ανοιξα πορτες μου λεει οτι τις εχω κλειστες
panalazo Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εκανα port forward για το utorrent και στο open port check μου βγαζει:I could not see your service on 80.106.204.59 on port (2222) Reason: Connection timed out
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα