Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα! έχω δημιουργήσει ένα σκριπτάκι στην javascript για να μπορώ να εμφανίζω banner(εναλλασσόμενες εικόνες ) σε μία ιστοσελίδα. δεν μπορώ όμως να το τοποθετήσω στο κέντρο της σελίδας καθώς αυτό στοιχίζεται εξ ορισμού στα αριστερά!

ξέρει κανείς πώς μπορώ να το ρυθμίσω αυτό?

ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.

Δε γνωρίζω πολλά από web development, θα μπορούσες όμως να το βάλεις μέσα σε ένα div και να στοιχίσεις αυτό το div στο κέντρο με CSS.

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά πολύ καλές οι ιδέες σας! θα τα δοκιμάσω!

επίσης θέλω όταν πηγαίνω το ποντίκι πάνω σε μία εικόνα να εμφανίζει ένα κείμενο που να την επεξηγεί! ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εντολη?

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε!

μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να χωρίσω μία σελίδα σε πλαίσια? η ετικέτα DIV έχει τέτοια ικανότητα?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να χωρίσεις μια (έτοιμη) σελίδα σε πλαίσια με το div,μπορείς όμως να φτιάξεις μια σελίδα με πολλά div δίνοντας στο κάθε ένα το μέγεθος που θέλεις και το που να εμφανίζεται μέσου css. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείς να χωρίσεις μια (έτοιμη) σελίδα σε πλαίσια με το div,μπορείς όμως να φτιάξεις μια σελίδα με πολλά div δίνοντας στο κάθε ένα το μέγεθος που θέλεις και το που να εμφανίζεται μέσου css. 

Ουσιαστικά από ότι ξέρω στην ετικέτα DIV μπορούμε να συμπεριλάβουμε διάφορα στοιχεία που συμπεριφέρονται ομοιόμορφα.

δηλαδή το DIV ομαδοποιεί τα στοιχεία που θέλουμε να έχουν κοινά χαρακτηριστικά. άρα όταν κατασκευάζω μία σελίδα αν χρησιμοποιήσω το DIV δεν θα δημιουργήσω πλαίσια απλά θα μπορέσω να τοποθετήσω το κάθε στοιχείο της ιστοσελίδας στην θέση που θέλω και να του δώσω τη μορφή που θέλω! Έτσι δεν είναι?

ρωτάω γιατί ακολουθώ μία συγκεκριμένη εκφώνηση για να φτιάξω τη σελίδα που μου λέει να χρησιμοποιήσω υποχρεωτικά το DIV !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...