Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορές έχει ένα μικρό case με ένα μεγάλο; Παίζει κάποιο ρόλο στο airflow; Εγώ έχω ένα μίνι αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι σχετικά ευαίσθητο και οι fans του κάνουν αρκετό θόρυβο και μερικές φορές κάνουν κάτι περίεργα σφυρίγματα. Λέω να κάνω την αναβάθμιση και να πάρω αυτό τι λέτε;;;  :D

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορές έχει ένα μικρό case με ένα μεγάλο; Παίζει κάποιο ρόλο στο airflow; Εγώ έχω ένα μίνι αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι σχετικά ευαίσθητο και οι fans του κάνουν αρκετό θόρυβο και μερικές φορές κάνουν κάτι περίεργα σφυρίγματα. Λέω να κάνω την αναβάθμιση και να πάρω αυτό τι λέτε;;;  :D

Ο θόρυβος των ανεμιστήρων δεν οφείλεται στο κουτι αλλα στους ανεμιστήρες, αλλαξε τους με καποιους Link.png Site: καλούς και δεν θα ακους τιποτα

Δημοσ.

Μεγαλυτερο κουτι σημαινει δυνατοτητα για περισσοτερους και μεγαλυτερους ανεμιστηρες, αρα για καλυτερο airflow. Αν το μικροτερο κουτι που εχει, δεν παιρνει 12αρηδες ανεμιστηρες οσο ακριβους ανεμιστηρες και να παρει δεν προκειται να εχει το αποτελεσμα που πρεπει.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σίγουρα οι ανεμιστήρες που κάνουν θόρυβο;

Ρίξε ενα ξεσκόνισμα μέσα μηπως βελτιωθεί αλλιώς άλλαξε τους ανεμηστήρες...

Κουτιά υπάρχουν πολλά απλά midi απο 20 ευρώ και με 10 ευρώ 2 ανεμηστήρες αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση στο κουτί.

Δημοσ.

Μεγαλυτερο κουτι σημαινει δυνατοτητα για περισσοτερους και μεγαλυτερους ανεμιστηρες, αρα για καλυτερο airflow. Αν το μικροτερο κουτι που εχει, δεν παιρνει 12αρηδες ανεμιστηρες οσο ακριβους ανεμιστηρες και να παρει δεν προκειται να εχει το αποτελεσμα που πρεπει.

Το λες γιατι δεν εχεις δοκιμάσει αυτους που πρότεινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...