pcexpert2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 για σας παιδια μωλις τωρα ανεβασα τω 2 mbps σε 24 αλλα εγω εχω 40 atiduation και εχω 10 mbps μεγιστο αλλα σημερα κοιταξα και εχω 37 αττιδθατιον γιατι γινεται αυτο?
me3ikan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Κάθε φορα που συγχρονιζει το ρουτερ τα νουμερα είναι διαφορετικα. Τωρα δεν ξερω αμα τα 3 db διαφορα ειναι πολλα. Περιμενε κανεναν πουλινο να απαντησει που ειναι παντογνωστης. Απο εκει και περα νομιζω τα 10 mbps για τετοιο αττ ειναι καλα. Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!
aesop Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 εισαι κανενα 2.5αρι χιλιομετρα μακρια απο το κεντρο? 1
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 40 attenuation = 3km+ μεσα στο νερο.αν παιζεις 10 Mbit εισαι απλα θεος για αυτο το attenuation.απο εκει και περα καθε ρουτερ διαβαζει διαφορετικα το attenuation.επισης αν σου αλλαξουν modulation η σου αλλαξουν Profile παλι υπαρχει περιπτωση να στο διαβασει διαφορετικα το attenuation.τιποτα το παραξενο.τι ρουτερακι εχεις?
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ενταξει εχεις ενα νορμαλ ρουτερ.ελεγα μηπως ηταν κανα ρουτερ zte η τιποτα τετοιο.
aesop Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 40 attenuation = 3km+ μεσα στο νερο.αν παιζεις 10 Mbit εισαι απλα θεος για αυτο το attenuation.απο εκει και περα καθε ρουτερ διαβαζει διαφορετικα το attenuation.επισης αν σου αλλαξουν modulation η σου αλλαξουν Profile παλι υπαρχει περιπτωση να στο διαβασει διαφορετικα το attenuation.τιποτα το παραξενο.τι ρουτερακι εχεις? Σε καλη γραμμη, 40 atten. = 2.9 km. Εχω δει γραμμη (ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ-''καμπανα'' ) κοντα στα 3 χμ να δειχνει μεγιστο κοντα στα 13.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Σε καλη γραμμη, 40 atten. = 2.9 km. Εχω δει γραμμη (ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ-''καμπανα'' ) κοντα στα 3 χμ να δειχνει μεγιστο κοντα στα 13. φαντασου οτι το πιο συνηθως που πετυχαινω για εδω αθηνα που εχουν ολοι adsl ειναι γραμμες να παιζουνκοντα στα 8 mbit Με 40 attenuation και 6 αρι margin.οτιδηποτε πανω απο 8 ειτε με 9 margin ειτε με αλλο margin ειναι πολυ καλο για 40 attenuation. αυτος που ειχε 13 πρεπει να αναψει και κερακι που λενε.απλα δεν υπαρχει ο τυπος.καποιοι εχουν 13 με 15 attenuation και δεν πιανεται καν σαν βλαβη. και για να καταλαβει καποιος τις τραγικες διαφορες που μπορει να δεις. σε ενα εμπορικο που απεχει απο τον οτε 3Km περιπου ολοι ειχαν κατι 3 με 5 mbit max.καποια στιγμη ο οτε περασε σταθερο καλωδιο.και νεο καλωδιο χωρις πολλους πελατες και σταθερο δηλαδη δεν περναει απο καφαο.η νεα γραμμη επαιξε 13.
aesop Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 φαντασου οτι το πιο συνηθως που πετυχαινω για εδω αθηνα που εχουν ολοι adsl ειναι γραμμες να παιζουνκοντα στα 8 mbit Με 40 attenuation και 6 αρι margin.οτιδηποτε πανω απο 8 ειτε με 9 margin ειτε με αλλο margin ειναι πολυ καλο για 40 attenuation. αυτος που ειχε 13 πρεπει να αναψει και κερακι που λενε.απλα δεν υπαρχει ο τυπος.καποιοι εχουν 13 με 15 attenuation και δεν πιανεται καν σαν βλαβη. και για να καταλαβει καποιος τις τραγικες διαφορες που μπορει να δεις. σε ενα εμπορικο που απεχει απο τον οτε 3Km περιπου ολοι ειχαν κατι 3 με 5 mbit max.καποια στιγμη ο οτε περασε σταθερο καλωδιο.και νεο καλωδιο χωρις πολλους πελατες και σταθερο δηλαδη δεν περναει απο καφαο.η νεα γραμμη επαιξε 13. εχει και κομματι με εναεριο τυπου 8, αλλα η γραμμη του οπως ειπα ειναι πολυ καλη και στο box του ειναι το μοναδικο adsl...
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εχει και κομματι με εναεριο τυπου 8, αλλα η γραμμη του οπως ειπα ειναι πολυ καλη και στο box του ειναι το μοναδικο adsl... αν εισαι μονος στο bοχ και γενικα και σε καφαο δεν παιζουν πολλα adsl τοτε ειναι τυχερος.επισης σε απομακρυσμενα μερη που δεν γινονται πολλα εργα δεν υπαρχουν πολλες καλωδιακες βλαβες δηλαδη κοψε ραψε του καλωδιου οποτε εχουν και αυτο το πλεονεκτημα.στην αθηνα λογω οτι σκαβουν ολο καθε μερα ολο και βλεπεις καλωδια κομμενα.με τις βροχες και τις καταιγιδες Πλημυρίζουν τα παντα και βλεπεις καλωδια να κολυμπανε και παει λεγοντας.μετα περναει η ευδαπ κοβει κατι μετα το φυσικο αεριο κοβει κατι αλλο και παει λεεγοντας.ενω σε περιοχες που δεν σκαβουν για τιποτε ουτε οπτικες ουτε τιποτα ναι μεν εχουν μερικες φορες μεγαλες αποστασεις αλλα εχουν καλα καλωδια. και επισης το κακο ειναι οτι πολλοι παιρνουν και ιντερνετ απο χαλυβδινα box που ειναι μεσα στην σκουρια και στην οξειδωση και δεν κλεινουν τα καπακια κτλ.με τα νεα καφαο (Kv)λυνεται αρκετα αυτο το θεμα διοτι φευγουν ολα τα παλια καφαο με τις βιδες και μπαινουν τα νεα που ειναι με ρεγκλετα.και μερικα παλια ειναι με ρεγκλετες βεβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα