Προς το περιεχόμενο

προβληματα και αποριες για backtrack 5 και kali linux

gargoyle1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε ,ειμαι καινουργιος στο χωρο του linux και οπως ολοι οι πρωταρηδες τα εχω κανει κουλουβαχατα! Εδω και καμια βδομαδα πειραματιζομαι με δυο εκδοσεις το backtrack 5 και το kali linux αλλα τα προβληματα βουνο! Στην αρχη τις δουλεψα μεσα απο το VMware και το πρωτο που παρατηρησα ειναι οτι ενω με το backtrack και ασυρματη καρτα http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/asirmates-kartes/Turbo-X-Wireless-USB-N150-Antenna-ZC-WL0183.htm συνδεομαι και μπαινω κανονικα στο ιντερνετ ,με το kali ναι μεν συνδεομαι στο δικτυο αλλα δεν μπορω να σερφαρω,γιατι??? η καρτα μπαινει σε monitor mon0 και με τις δυο εκδοσεις.Για αυτο το λογω αποφασισα να εγκαταστησω το backtrack σε εναν δευτερο σκληρο που εχω , με το σκεπτικο οταν ανοιγω τον υπολογιστη μεσω bios να διαλεγω ποιον σκληρο θελω να δουλεψω και αναλογως να μπαινω ειτε στα windows ειτε σε linux.Η εγκατασταση εγινε  μεσω live cd και οχι μεσω εικονικης μηχανης και αυτο γιατι δεν ηξερα πως να δωσω διαδρομη στον δευτερο σκληρο τα windows ειναι εγκατεστημενα σε ενα μικρο partition και δεν ηθελα να δημιουργηθει καποιο θεμα με χωρητικοτητα.Η εγκατασταση πηγε μια χαρα.Οταν εκανα επανεκινηση μετα το login και μετα το startx μου βγαζει μαυρη οθονη και τον κερσορα του ποντικιου που ναι μεν κουνιεται αλλα δεν βλεπω τιποτα αλλο παρα ενα μαυρο φοντο.Μαλλον κατι παιζει με τον driver της καρτας γραφικων η οποια ειναι αυτη https://www.asus.com/Graphics_Cards/AH3650_SILENTHTDI512M/ αλλα δεν γνωριζω τον τροπο για να περασω τους drivers, και αφου δεν εβγαλα ακρη ειπα να χρησιμοποιησω τα windows αλλα ο υπολογιστης μου εσβησε δυο φορες και ετσι αναγκαστηκα να αποσυνδεσω τον σκληρο που εχει το backtrack  ,συγνωμη για το κατεβατο (και εγω κουραστηκα να γραφω) οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη! ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν δοκιμάζεις και καμια άλλη διανομή όπως το ubutnu η καλύτερα το linux mint? Ετσι και αλλιώς τα προγράμματα που έχει το backtrack μπορείς εύκολα να τα εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε διανομή βάλεις.

• Like 1

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης

guys μια απορία στην εντολή reaver

τα -a , -L , -S ,.....

τα βαζουμε μετα το -vv ή πρίν;

π.χ reaver -i mon0 -b <mac_address> -vv -a -S κτλ

ή

reaver -i mon0 -b <mac_address> -a -S κτλ. -vv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...