Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 600 περιπου

Χρήση υπολογιστή : Gaming (Dota 2, TERA, NBA 2K14, FIFA 14)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα θελει απο e-shop

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ολο απο e-shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι

Του εφτιαξα εγω μια συνθεση που ειναι η παρακατω. Περιμενω γνωμες για αλλαγες κτλ

post-244995-0-73067700-1389453219_thumb.jpg

Δημοσ.

Ισως χρειαστεί και μια ψύκτρα.Εμένα ο ίδιος επεξεργαστής με τη μαμα ψύκτρα σηκώνει 58 βαθμούς full load και δεν έχουμε ζέστες..

Δημοσ.

Καλο μου φαίνεται το σύστημα σου! Η κάρτα γραφικών που έβαλες ειναι σχετικά αδύναμη αλλα για το gaming που το χρειάζεται δεν θα εχει κανένα προβλημα . Ωστόσο καλο θα ειναι να ξέρουμε και την ανάλυση της οθόνης του παιδιού !

Επίσης καλο ειναι να βάλεις ενα CPU cooler της τάξεως των 35 ευρω ! Υπάρχουν αρκετές καλές προτάσεις !

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759

Δημοσ.

Με την συγκεκριμένη οθόνη δεν χρειάζεται να πας σε καλύτερη Gpu . Να πεις στον φίλο σου πάντως να βάλει στο προγραμμα μελλοντική αγορά οθόνης γιατι αυτό ειναι που πραγματικά σου δίνει άλλη αίσθηση στο gaming ! Οι εποχές ειναι δύσκολες βέβαια οπότε κρατα το απλά σαν μια υπομνηση !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...