toketog Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Χαίρεται, τον περσμένο ιούλιο έιχα αγοράσει αυτόν τον SSD ( Site: Link ) και δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να κάνω test ταχύτητας μέχρι σήμερα.. Τα αποτελέσματα είναι αυτά απο την εικόνα πιο κάτω. Είναι φυσιολογική αυτή η ταχύτητα ενώ γράφει οτι έχει 450mb/s read/write ; Να σημειώσω οτι είναι συνδεδεμένος σε SATA II
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αφου παίζεις σε sata 2 λογικό ειναι τα αποτελέσματα να ειναι χαμηλότερα απο αν ηταν σε sata 3 , το ahci το εχεις ενεργοποιημένο ? δες στο bios αν ο δίσκος παίζει σε ide η ahci mode
aris1986 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Επειδη ειναι συνδεδεμενος σε sata II για αυτο σε "φρενάρει"... Επισης παιζουν και αλλοι παραγοντες controller της μητρικής κτλπ Και ετσι μια χαρά σφαίρα πηγαίνει. Αλλιώς υπάρχουν pci ανταπτορες για να πιασεις την ταχυτητα του sata3. Nομιζω κιόλας, ανέμενε απάντηση και απο άλλους.
toketog Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 εδω ειναι οτι μπορεσα να βρω στο bios σχετικο με αυτο που μου είπες
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εκει που λεει configure sata channels δες αν εχει επιλογή για ahci , αν εχει ακολούθησε τα βήματα στον οδηγό στην υπογραφή μου για να το ενεργοποιήσεις
toketog Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 αυτές ειναι όλες η επιλογες που έχει
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Κανονικα πρέπει να σου εχει μια επιλογή για ahci η ide , πιθανό σε αυτα που βλέπω στις photos να ειναι το sata only , αλλα εντάξει αφου ετσι και αλλιως δεν εχεις sata3 διαφορές δεν θα δεις φυσιολογικά οποτε καλύτερα αστο ετσι
toketog Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αξίζει να πάρω Sata III PCI controller απο το ebay ? Ενδεικτικά να αναφέρω οτι την PCIexpress x16 την χρησιμοποιει η καρτα γραφικων και οι αλλες 2 που απομενουν ειναι απλες PCI
georgescreta Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ακόμα και για sata 2 που είναι, ειδικά η write είναι πολύ μικρή. Δοκίμασε και στους υπόλοιπους sata conectors της μητρικής μήπως δεις διαφορά, αφού πρώτα αλλάξεις καλώδιο.
toketog Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το καλώδιο που έχω βάλει είναι αυτο που είχει η συσκευασία, δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα