Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα .εξηγω παρακατω το θεμα που εχω 

το modem βρισκεται στον 4ο οροφο της πολυκατικοιας και δινουμε αυρματο wifi στον 1ο οροφο θελω να μεγλωσο την εμβελεια και το σημα στον 1ο οροφο σκεφτηκα την λυση του acces point αλλα εχω μπερδευτει με τοσες συσκευες που υπαρχουν . 

- ειναι η καλυτερη λυση αυτη ? εχεται να προτεινεται κατι αλλο ?

-μπορειτε να μου προτεινεται συσκευες που θα με βοηθησουν στο θεμα μεχρι 40 ευρω ?

ψαχνω παρα πολυ καιρο την λυση στο προβλημα δωστε μου σας παρακαλω μια αξιοποιστη λυση .

ευχαριστω 

Δημοσ.

ασυρματα στελνω στον 1ο οροφο δεν γινεται ενσυρματα επειδη το μοντεμ ειναι στον 4ο.

θελω να βελτιωσο το σημα στον 1ο 

Δημοσ.

Η πιο αξιόπιστη λύση ειναι να ρίξεις καλώδιο ethernet (utp) από τον 4ο στον 1ο και εκεί να συνδέσεις ένα access point (παλιό router).

Η επομενη σε αξιοπιστία (κατεβαίνουμε) ειναι να "ενώσεις" τα δυο σημεία με ένα ζευγάρι powerlines ΑΛΛΑ εχεις πολλές πιθανότητες μόνο αν 1ος και 4ος εχουν το ίδιο ρολόι ρεύματος. Επισης λόγο της απόστασης θα ήταν καλύτερο να πας σε 500αρια powerlines. 

Τέλος μια αλλη λύση (λιγότερο αξιόπιστη) ειναι σε ενδιάμεσο σημείο (ή σημεία) να βάλεις wifi repeater. 

Εγω θα πρότεινα το πρώτο και μόνο αν δεν γίνεται με κανενα τρόπο να κατέβει καλώδιο, θα κοιτούσα τις άλλες λύσεις. 

Δημοσ.

ασυρματα στελνω στον 1ο οροφο δεν γινεται ενσυρματα επειδη το μοντεμ ειναι στον 4ο.

μαλλον δεν καταλαβες τι κανουν τα Homeplugs  :)

και στον 5ο να ηταν το ρουτερο, αν το εχεις συνδεσει μεσω ethernet με το ενα homeplug, οπουδήποτε μεστο σπιτι και να βαλεις το αλλο homeplug εχεις ενσυρματο internet

αν ομως μοναδικο σου μελημα ειναι η βελτιωση του σηματος στον κατω οροφο, τοτε θα σου προτεινα ενα αξιοπιστο repeater 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...