teopanta1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα .εξηγω παρακατω το θεμα που εχω το modem βρισκεται στον 4ο οροφο της πολυκατικοιας και δινουμε αυρματο wifi στον 1ο οροφο θελω να μεγλωσο την εμβελεια και το σημα στον 1ο οροφο σκεφτηκα την λυση του acces point αλλα εχω μπερδευτει με τοσες συσκευες που υπαρχουν . - ειναι η καλυτερη λυση αυτη ? εχεται να προτεινεται κατι αλλο ? -μπορειτε να μου προτεινεται συσκευες που θα με βοηθησουν στο θεμα μεχρι 40 ευρω ? ψαχνω παρα πολυ καιρο την λυση στο προβλημα δωστε μου σας παρακαλω μια αξιοποιστη λυση . ευχαριστω
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αν αντι για ασυρματο Internet ειχες ενσυρματο θα σε πειραζε? Πχ: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612529
teopanta1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ασυρματα στελνω στον 1ο οροφο δεν γινεται ενσυρματα επειδη το μοντεμ ειναι στον 4ο. θελω να βελτιωσο το σημα στον 1ο
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Η πιο αξιόπιστη λύση ειναι να ρίξεις καλώδιο ethernet (utp) από τον 4ο στον 1ο και εκεί να συνδέσεις ένα access point (παλιό router). Η επομενη σε αξιοπιστία (κατεβαίνουμε) ειναι να "ενώσεις" τα δυο σημεία με ένα ζευγάρι powerlines ΑΛΛΑ εχεις πολλές πιθανότητες μόνο αν 1ος και 4ος εχουν το ίδιο ρολόι ρεύματος. Επισης λόγο της απόστασης θα ήταν καλύτερο να πας σε 500αρια powerlines. Τέλος μια αλλη λύση (λιγότερο αξιόπιστη) ειναι σε ενδιάμεσο σημείο (ή σημεία) να βάλεις wifi repeater. Εγω θα πρότεινα το πρώτο και μόνο αν δεν γίνεται με κανενα τρόπο να κατέβει καλώδιο, θα κοιτούσα τις άλλες λύσεις.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ασυρματα στελνω στον 1ο οροφο δεν γινεται ενσυρματα επειδη το μοντεμ ειναι στον 4ο. μαλλον δεν καταλαβες τι κανουν τα Homeplugs και στον 5ο να ηταν το ρουτερο, αν το εχεις συνδεσει μεσω ethernet με το ενα homeplug, οπουδήποτε μεστο σπιτι και να βαλεις το αλλο homeplug εχεις ενσυρματο internet αν ομως μοναδικο σου μελημα ειναι η βελτιωση του σηματος στον κατω οροφο, τοτε θα σου προτεινα ενα αξιοπιστο repeater
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα