Προς το περιεχόμενο

Nintendo: Ρεκόρ πωλήσεων για το 2013 με 16 εκατομμύρια τίτλους για το 3DS

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση γιατί νόμιζα ότι τα περισσότερα παιδιά ήθελαν psp και ps3 γιατί εκεί υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ την είχα για τελειωμένη τη nitendo...

Στις οικιακες κονσολες ειναι ή θα ριξει στα ταρταρα την τιμη του Wii U ή να βγαλει την νεα κονσολα.

Για τα φορητα τωρα ξεκιναει η μαχη με τις φημες να λενε για φορητη κονσολα απο την Microsoft και την Sony να λανσαρει το Playstation Now οπου ο χρηστης του Vita θα εχει ολους τους τιτλους PS3 και αργοτερα PS1 κ PS2 τα πραγματα αγριευουν.

αν και εγω εχω ενα ps vita (το οποιο με εξαιρεση το tearaway ειχε να δει ποιοτικο τιτλο μισο χρονο και γενικα καπως ετσι παει η πορεια του μεχρι τωρα), θεωρω πως το 3DS ειναι χωρις καν 2η σκεψη, μια πολυ καλυτερη αγορα.

μεχρι στιγμης εχει παρα πολλους τιτλους που αξιζουνε τα λεφτα τους και οπως και να το κανουμε Nintendo ειναι αυτη... ακόμα και σε remakes να βασιστει, δεν θα ξερεις τι να πρωτοαγορασεις. (χωρια που τα best seller της ταιριαζουνε στην φιλοσοφια μιας φορητης κονσολας)

το pokemon ειναι το κερασακι στην τουρτα μιας και αναφερθηκε (το οποιο ειχε να δει εξαλλου αληθινη αναβαθμιση απο τους καιρους του Pokemon Stadium στο Nintendo 64), και ενας ακομα τροπος να προωθησει και το 2DS. 

τεχνολογικα κατωτερο απο το PS Vita αλλα για αλλη μια φορα δειχνει πως δεν τιθεται θεμα.

• Like 2

ειναι απλο γιατι εσπασε ρεκορ......Pokemon kai Flashcart για 3ds roms.........

Ολα στο παιχνιδι ειναι στημενα.........Το ιδιο θα γεινει οταν δωσουν τον exploit sto vita!!!!

Τι σχέση έχει το σπάσιμο με το πόσα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ παιχνίδια πούλησε?

• Like 1

Η νιντεντο έχει τα πιο διασκεδαστικα φορητά games, πάντα ήθελα ένα DS να θυμιθω λιγο τα παιδικά μου χρόνια με donkey kong, Pokemon και super Mario.

Μπορείς να τα τσιπαρεις τα Ds?

• Like 1

Η νιντεντο έχει τα πιο διασκεδαστικα φορητά games, πάντα ήθελα ένα DS να θυμιθω λιγο τα παιδικά μου χρόνια με donkey kong, Pokemon και super Mario.

Μπορείς να τα τσιπαρεις τα Ds?

κυκλοφορουν στην αγορά κάρτες μνήμης που έχουν τη ίδια εσοχή με την εσοχή του ds και έχει μέσα 200+ παιχνίδια.

Το ρεκόρ ποιό είναι; Το οτι ξεπέρασε τις πωλήσεις του 2012; Το 3DS πάντως δεν τα πάει τόσο καλά όσο το ένδοξο παρελθόν της εταιρίας.

Το 3DS πάει σφαιράτο και η Nintendo θα παραμείνει οικονομικά δυνατότερη από την SONY.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...