therock Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Epeidi thelo na kano format se ena pc,tha ithela na kratiso ta recieved mail apo to outlook express akthos kai ta contacts,pos ginetai ayto e pedia?
wert Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Epeidi thelo na kano format se ena pc,tha ithela na kratiso ta recieved mail apo to outlook express akthos kai ta contacts,pos ginetai ayto e pedia? Τα μηνύματά σου βρίσκονται εξ'ορισμού(εκτός και το έχεις αλλάξει) στον παρακάτω φάκελο. C:\Documents and Settings\χχχχχχ\Local Settings\Application Data\Identities\{6CC9E248-A731-4EA8-89F6-992B187A7726}\Microsoft\Outlook Express Όπου χ είναι ο χρήστης. Για τις επαφές σου τώρα μπορείς να πάς Αρχείο--> εξαγωγή να τις κάνεις εξαγωγή και αργότερα μόλις κάνεις την καινούργια εγκατάσταση να τις ξανακάνεις εισαγωγή. :wink:
therock Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Eyxaristo poli me glitoseis apo poli kopo!Na se kala! 8)
ChrisAce Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Υπήρχε και ενα προγραμματάκι αν θυμάμαι καλά στα files του insomnia.
wert Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Και εγώ ένα προγραμματάκι έχω για αυτή τη δουλειά έτσι για ποιό ευκολία. Αν και χειροκίνητα να το κάνεις πάλι τα ίδια είναι.... Έχω το παρακάτω και είναι και στα Ελληνικά.... :wink: http://www.inachis.com/index.htm
Badge Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Η GenieSoft το βγάζει... Outlook Express Backup. http://www.genie-soft.com/default.html Το καλό είναι ότι οι τελευταίες εκδόσεις που δοκίμασα σου φτιάχνουν ένα μεγάλο .EXE που το τρέχεις σε όποιο PC θες και τα έχεις όλα ευχάριστα και στο χώρο σου.
therock Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Η GenieSoft το βγάζει... Outlook Express Backup. http://www.genie-soft.com/default.html Το καλό είναι ότι οι τελευταίες εκδόσεις που δοκίμασα σου φτιάχνουν ένα μεγάλο .EXE που το τρέχεις σε όποιο PC θες και τα έχεις όλα ευχάριστα και στο χώρο σου. Ma kala ti dinatotites exei to Genie Back-upManager kai ine 5.44mb?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Και εγώ ένα προγραμματάκι έχω για αυτή τη δουλειά έτσι για ποιό ευκολία. Αν και χειροκίνητα να το κάνεις πάλι τα ίδια είναι.... Έχω το παρακάτω και είναι και στα Ελληνικά.... :wink: http://www.inachis.com/index.htm Το πιο καλο απο ολα κατα τη γνωμη μου.Παιρνει backup και ολοκληρους φακελους που του οριζεις!!!!Για καθε δυσκολια εδω ειμαστε...
therock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Epeidi thelo na kano format se ena pc' date='tha ithela na kratiso ta recieved mail apo to outlook express akthos kai ta contacts,pos ginetai ayto e pedia? [/quote']Τα μηνύματά σου βρίσκονται εξ'ορισμού(εκτός και το έχεις αλλάξει) στον παρακάτω φάκελο. C:\Documents and Settings\χχχχχχ\Local Settings\Application Data\Identities\{6CC9E248-A731-4EA8-89F6-992B187A7726}\Microsoft\Outlook Express Όπου χ είναι ο χρήστης. Για τις επαφές σου τώρα μπορείς να πάς Αρχείο--> εξαγωγή να τις κάνεις εξαγωγή και αργότερα μόλις κάνεις την καινούργια εγκατάσταση να τις ξανακάνεις εισαγωγή. :wink: Den iparxei fakelos Documents and settings!Par'ola ayta iparxei o fakeos local settings.Omos sto c:/windows/local setting/Application Data o fakelos application data einai empty,kai to e-back=up tis inachis den kanei back-up ta mail?Pos allios mporo na kano back-up ta mail?Xreiazetai aparaitita na ta sos se cd. P.S.Exo win 98 se.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 [...] P.S.Exo win 98 se. Εμ' date=' το πιο σημαντικό το είπες τελευταίο: έχεις Win98! Τα e-mails σου είναι στον υποφάκελο [b']C:/Windows/Application Data/Identities/{μεγάλος αριθμός}/Microsoft/Outlook Express[/b] Όπου μεγάλος αριθμός είναι ένας μεγάλος αριθμός (duh!). Πήγαινε εκεί και αντέγραψε ό,τι βρεις...
angelos0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 ας ξυπνήσω αυτό το θέμα βασικά back up θέλω να κάνω αλλα όχι να τα κάνω import στο νέο pc μου. απλά θέλω κάτι σαν viewer για αυτό το back-up ώστε μια φορα το 3 μηνώ που μπορεί να χρειαστώ κάτι να κάνω ένα search εκεί μέσα και να βρω το e-mail που θέλω. Κρατάω όλα μου τα e-mail από το 99 και επουδενί δεν θέλω να τα περάσω όλα ξανά για ένα search που κάνω μια το τόσο. άρα ένα back-up με κάποιο viewer (αφού στο outllok express δεν θέλω να τα ξαναβάλω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.