tenyson123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το router του τίτλου είναι απόσο διάβασα απο τα καλύτερα, θα υπάρχει διαφορά αν το αγοράσω για το σπίτι ή θα έχω τις ίδιες ταχύτητες.Τώρα έχω οτε zte-h108ns...
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το router του τίτλου είναι απόσο διάβασα απο τα καλύτερα, θα υπάρχει διαφορά αν το αγοράσω για το σπίτι ή θα έχω τις ίδιες ταχύτητες.Τώρα έχω οτε zte-h108ns... ειναι ρουτερ δεν ειναι adsl router. b.κανεις δεν μπορει να σου πει αν παιρνοντας νεο ρουτερ θα εχεις μεγαλυτερη ,ιδια ή μικροτερη ταχυτητα.αν θες κατι πολυ καλο πας σε draytek.
tenyson123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ειναι ρουτερ δεν ειναι adsl router. b.κανεις δεν μπορει να σου πει αν παιρνοντας νεο ρουτερ θα εχεις μεγαλυτερη ,ιδια ή μικροτερη ταχυτητα.αν θες κατι πολυ καλο πας σε draytek. δηλαδή ,ποια η διαφορά, δεν θα μπορω να μπω ιντερνετ?
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 δηλαδή ,ποια η διαφορά, δεν θα μπορω να μπω ιντερνετ? οχι.το adslrouter παιρνει τηλεφωνικο καλωδιο δηλαδη εχει Modem πανω και σου δινει ιντερνετ.το σκετο ρουτερ δενεχει τηλεφωνικη υποδοχη ουτε Modem.εχει θυρα wan/internet στην οποια συνδεεις ιντερνετ διαμεσω ethernet.δηλαδη στην περιπτωση σου για παραδειγμα θα πρεπε να παρεις ethernet απο το zte και να το δωσεις στο linksys το οποιο δεν το θες εσυ.
tenyson123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 οχι.το adslrouter παιρνει τηλεφωνικο καλωδιο δηλαδη εχει Modem πανω και σου δινει ιντερνετ.το σκετο ρουτερ δενεχει τηλεφωνικη υποδοχη ουτε Modem.εχει θυρα wan/internet στην οποια συνδεεις ιντερνετ διαμεσω ethernet.δηλαδη στην περιπτωση σου για παραδειγμα θα πρεπε να παρεις ethernet απο το zte και να το δωσεις στο linksys το οποιο δεν το θες εσυ. α οκ,λιγα λογια για τα draytek?
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 α οκ,λιγα λογια για τα draytek? πχ δυο μοντελα που ειναι λιγο ακριβα. πχ vigor 2710n για adsl και vigor 2760n αν θες να παρεις κατι που ειναι και adsl αλλα και vdsl για μελλοντικα.απο τα πιο καλα ρουτερ αλλα η τιμη ποναει.σε πιο φτηνα netgear,dlink
tenyson123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τι θα έλεγες για το linkys x3000 τι θα έλεγες για το linkys x3000 το βρήκα 90...
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τι θα έλεγες για το linkys x3000 το βρήκα 90... καποιοι λενε πολυ καλα λογια.εγω παντως την λεω την αληθεια οτι δεν θα πολυπηγαινα σε Linksys πλεον.τωρα αν εσυ θες υποχρεωτικα Linksys οκ do it.εγω θα προτιμουσα νε δινα τα διπλα λεφτα και να παιρνα και ρουτερ που να ειναι vdsl για μελλοντικα αν εχεις σκοπο να αλλαξεις καποια στιγμη.
tenyson123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 καποιοι λενε πολυ καλα λογια.εγω παντως την λεω την αληθεια οτι δεν θα πολυπηγαινα σε Linksys πλεον.τωρα αν εσυ θες υποχρεωτικα Linksys οκ do it.εγω θα προτιμουσα νε δινα τα διπλα λεφτα και να παιρνα και ρουτερ που να ειναι vdsl για μελλοντικα αν εχεις σκοπο να αλλαξεις καποια στιγμη. φυσικά και θα ήθελα vdsl συνδεση,αλλα δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή μου...Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σου
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 επειδη μελλοντικα μπορει να ειναι ισως σε συμφερει να παρεις ενα ρουτερ combo.αλλιως αν θες googlare για να δεις τι λενε για αυτο το linksys.αλλιως περιμενεις να σου πει καποιος αλλος.παντως σε καποιο θεμα αν θυμαμαι σωστα ειχαν πει για αυτο και ειχαν πει οτι ειναι καλο.γενικοτερα παντως πολλα παραξενα σε πιο παλια linksys και δεν εβλεπες να ιδρωνει και πολυ το αυτι της linksys να φτιαξει καποια απο αυτα.πλεον πολυ σπανια να δω καπου Linksys>συνηθως σε εταιρειες πλεον βλεπω draytek.
tenyson123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 επειδη μελλοντικα μπορει να ειναι ισως σε συμφερει να παρεις ενα ρουτερ combo.αλλιως αν θες googlare για να δεις τι λενε για αυτο το linksys.αλλιως περιμενεις να σου πει καποιος αλλος.παντως σε καποιο θεμα αν θυμαμαι σωστα ειχαν πει για αυτο και ειχαν πει οτι ειναι καλο.γενικοτερα παντως πολλα παραξενα σε πιο παλια linksys και δεν εβλεπες να ιδρωνει και πολυ το αυτι της linksys να φτιαξει καποια απο αυτα.πλεον πολυ σπανια να δω καπου Linksys>συνηθως σε εταιρειες πλεον βλεπω draytek. οκ ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα