aggelosd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 έχω ένα acer 5738zg με windows 7 και όποτε μπαίνει πάνω ένας εξωτερικός σκληρός WD passport με usb3 compatible usb 2 κολλάει ο υπολογιστής και πρέπει να το κλείσω με το κουμπί. το δοκίμασα και με εξωτερικό με δική του τροφοδοσία έκανε μια μεταφορά και μετά έγινε πάλι το ίδιο. έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 έχω ένα acer 5738zg με windows 7 και όποτε μπαίνει πάνω ένας εξωτερικός σκληρός WD passport με usb3 compatible usb 2 κολλάει ο υπολογιστής και πρέπει να το κλείσω με το κουμπί. το δοκίμασα και με εξωτερικό με δική του τροφοδοσία έκανε μια μεταφορά και μετά έγινε πάλι το ίδιο. έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; αν οι δισκοι παιζουν οκ σε αλλο pc τοτε η η usb εχει προβλημα η τo λειτουργικο εχει καποιο προβλημα.για αρχη σε αλλη usb.αν παλι το ιδιο τοτε λειτουργικο.κανε Update περνα service pack και δες παλι.
STORM1978 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ''το δοκίμασα και με εξωτερικό με δική του τροφοδοσία έκανε μια μεταφορά και μετά έγινε πάλι το ίδιο.'' Αυτό μάλλον δείχνει πρόβλημα usb και μητρικής του φορητού. Δεν δίνει αρκετό ρεύμα ή η usb δεν πατάει καλά/έχει σπάσει και σου κάνει βραχυκύκλωμα. Τέλος πάντως, δοκίμασε αυτά που λέει ο poulinos και βλέπουμε μετά.
aggelosd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 έκανα windows update ότι μου ζήτησε και τώρα τον δίσκο με την εξωτερική τροφοδοσία δεν τον βλέπει παρά μόνο στην ασφαλή κατάργηση σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις usb. ενώ ταυτόχρονα βλέπει ένα μικρό φορητό δίσκο αλλά και πάλι στην δεύτερη μεταφορά αρχείων κολλάει.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 και ξαναρωταω σε αλλο Pc οι δισκοι παιζουν μια χαρα να Υποθεσω?λογικα ναι εκτος αν εισαι τοσο ατυχος να εχουν και οι 2 προβλημα.αλλιως η λυση μετα ειναι να βρεις καμια εκδοση windows να bootarei απο cd/dvd και να δεις αν εκειμεσα θα στο κανει.η απο καλα live linux.με σκοπο μην κανεις format χωρις λογο αν δεν ειναι θεμα Usb και drivers.αλλες συσκευες στις usb παιζουν στο υπαρχον λαπτοπ?
aggelosd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 και ξαναρωταω σε αλλο Pc οι δισκοι παιζουν μια χαρα να Υποθεσω?λογικα ναι εκτος αν εισαι τοσο ατυχος να εχουν και οι 2 προβλημα.αλλιως η λυση μετα ειναι να βρεις καμια εκδοση windows να bootarei απο cd/dvd και να δεις αν εκειμεσα θα στο κανει.η απο καλα live linux.με σκοπο μην κανεις format χωρις λογο αν δεν ειναι θεμα Usb και drivers.αλλες συσκευες στις usb παιζουν στο υπαρχον λαπτοπ? Οι δισκοι αλλου παιζουν καλα. Τεσσεςρις θυρες εχει ολες το ιδιο.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αν μπορεις κανα cd με windows η Linux να δεις εκει αν γινεται.αν το κανει και εκει καποιο θεμα με τις usb>αν δεν το κανει τοτε το λειτουργικο καποιο θεμα.
aggelosd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αν μπορεις κανα cd με windows η Linux να δεις εκει αν γινεται.αν το κανει και εκει καποιο θεμα με τις usb>αν δεν το κανει τοτε το λειτουργικο καποιο θεμα. αυτο κάνω τώρα, κατεβάζω ubuntu για δοκιμή αν και όλα δείχνουν καμένες θύρες. γιατί οι οδηγοί είναι οι τελευταίαοι τους έβαλα με το προγραμματάκι της intel που ανιχνεύει τι χρειάζεται αλλαγή. έκανε αναβάθμιση μητρική και ότι έχει επάνω. τελευταία δοκιμή με το ubuntu
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 το πιο πιθανο αυτο ειναι αλλα κανε και το τελευταιο τεστ να ειμαστε σιγουροι.
aggelosd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 και φυσικά με ubuntu δουλεύουν όλα καλά αντιθέτως στα windows όλα σκ....α το κακό είναι ότι έχω βάλει win7 επάνω και δεν μπορώ να βρω τρόπο να ξαναβάλω τα original vista που είχε
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 και φυσικά με ubuntu δουλεύουν όλα καλά αντιθέτως στα windows όλα σκ....α το κακό είναι ότι έχω βάλει win7 επάνω και δεν μπορώ να βρω τρόπο να ξαναβάλω τα original vista που είχε ωραια για μενα θα τραβαγα παλι format και θα περναγα τα windows και ολες τις ενημερωσεις πριν περασω οποιοδηποτε προγραμμα μεσα.
aggelosd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ωραια για μενα θα τραβαγα παλι format και θα περναγα τα windows και ολες τις ενημερωσεις πριν περασω οποιοδηποτε προγραμμα μεσα. αυτό έκανα αλλά έβαλα τα γνήσια, έχει κρυφό partion και τα περνάει με recovery
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αυτό έκανα αλλά έβαλα τα γνήσια, έχει κρυφό partion και τα περνάει με recovery απλα τα vista ειναιχαλια.οκ κανε την δοκιμη αμα θες με τα vista και μετα περνας 7αρια η οτι αλλο θες.
aggelosd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 απλα τα vista ειναιχαλια.οκ κανε την δοκιμη αμα θες με τα vista και μετα περνας 7αρια η οτι αλλο θες. δεν είναι δικός μου υπολογιστής μια φίλης είναι, του είχα βάλει τα 7αρια και δεν δούλευαν οι δίσκοι οπότε για να βγω από την υποχρέωση το ξαναγύρισα στο αρχικό και καθαρό όπως είναι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 οκ αλλιως θα σου ελεγα να ξαναδοκιμαζες μια εγκατασταση τα 7αρια αλλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα