Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την εχω και εγω την συγκεκριμενη Logitech.και μια χαρα ποιοτιτα εχει για skype και τετοια.

για εφαρμογη και εγω την φοβομουν γιατι η οθονη μου στρογγυλευει λιγο επανω αλλα τελικα μια χαρα καθισε.βεβαια μην περιμενεις οτι θα ριχνεις μπουνιες στην οθονη και αυτη θα καθεται εκει....

Δημοσ.

Την εχω και εγω την συγκεκριμενη Logitech.και μια χαρα ποιοτιτα εχει για skype και τετοια.

για εφαρμογη και εγω την φοβομουν γιατι η οθονη μου στρογγυλευει λιγο επανω αλλα τελικα μια χαρα καθισε.βεβαια μην περιμενεις οτι θα ριχνεις μπουνιες στην οθονη και αυτη θα καθεται εκει....

Για κάνα Skype τη θέλω κι εγώ αραιά και που... Αφού κάθεται σε οθόνη που στρογγυλεύει τότε δεν θα έχω θέμα.

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, το μήκος του καλωδίου της πόσο περίπου είναι?

(Ρωτάω γιατί στο παρελθόν είχα πάρει μία Philips και πέρα από την αδιάφορη εικόνα είχε ένα καλώδιο που με δυσκολία έφτανε τα 40εκ. και έπρεπε να βάζω επέκταση και στο τέλος την παράτησα στο ντουλάπι)

Δημοσ.

Συγκεκριμένα την εχω στους γονείς μου και για το skype που την χρησιμοποιούν ειναι παρα πολυ καλύ η ποιότητα , αν θυμάμαι καλα 720p

Δημοσ.

Συγκεκριμένα την εχω στους γονείς μου και για το skype που την χρησιμοποιούν ειναι παρα πολυ καλύ η ποιότητα , αν θυμάμαι καλα 720p

720p ναι, όπως και η lifecam hd-3000 της MS, η οποία μου αρέσει και πιο πολύ εμφανισιακά αλλά κάπου διάβασα για μικρό καλώδιο και δεν μπορώ να μπλέκομαι πάλι με επεκτάσεις usb...

Δημοσ.

Εντάξει ναι το καλώδιο δεν ειναι και πολύ μεγάλο , βασικα σε φυσιολογικά επίπεδα θα το έλεγα οποτε αν δεν βάλεις προέκταση και η lifecam εχει μεγαλύτερο πήγαινε σε αυτην τοτε

Δημοσ.

Εντάξει ναι το καλώδιο δεν ειναι και πολύ μεγάλο , βασικα σε φυσιολογικά επίπεδα θα το έλεγα οποτε αν δεν βάλεις προέκταση και η lifecam εχει μεγαλύτερο πήγαινε σε αυτην τοτε

Έψαξα στο ίντερνετ και είδα ότι έχουν και οι δύο 1.5 μέτρο καλώδιο που μου κάνει (στην άλλη που είχα δεν ήταν ούτε μισό μέτρο...).

Το θέμα μου τώρα είναι ότι η MS μου αρέσει περισσότερο και δεν θα έχω ποτέ θέμα με drivers (λογικά ούτε με τη logitech θα έχω αλλά τέλος πάντων) αλλά είμαι παιδί της Logitech. Δύσκολη επιλογή...

Δημοσ.

Χτύπησα τελικά την Logi χθες το βράδυ  :)

Απέρριψα τη MS γιατί απ'ότι είδα σε βίντεο είναι glossy το πλαστικό της (προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο γιατί σκονίζεται αμέσως) και ενώ υπερτερεί σε εικόνα, ο ήχος της δεν είναι τόσο καλός. Επιπλέον, εμπιστεύομαι περισσότερο την Logitech σαν εταιρεία και λειτουργεί άψογα και σε linux.

Τέλος, τη Microsoft όταν τη συνδέσεις out of the box με τον υπολογιστή παίζει σε 640*480 και πρέπει να κατεβάσεις συγκεκριμένους drivers για να παίξει σε HD (οι οποίοι μάλιστα κάπου διάβασα ότι σε αρκετούς χρήστες κράσαραν.. wtf? MS κάμερα σε λειτουργικό της MS και φτιάχνει πρόγραμμα οδήγησης που crashάρει...).

Δημοσ.

Πήγα χθες και παρέλαβα! Λοιπόν, η κάμερα είναι καταπληκτική για τα λεφτά της (17.88 και 5 ευρώ δωροεπιταγή), πολύ καλή εικόνα και ήχος, παίζει χωρίς drivers σε OSX, το μήκος το καλωδίου μια χαρά και το κλιπ που πιάνει στην οθόνη ναι μεν δεν είναι τόσο σταθερό αλλά από την άλλη μπορείς να τη στερεώσεις όπου και όπως θες (αρκεί να μην την κουνάς τακτικά).

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...