Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με το pc και δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να το γραψω γιαυτο γραφω εδω . Λοιπον εχω θεμα με random shutdowns , χωρις να πεταξει μπλε οθονη το pc απλα σβηνει και μενει σβηστο ... Τα led της mobo μενουν αναμενα αλλα οταν παταω να ανοιξει δεν ανοιγει κατευθειαν αλλα πρεπει να το σκαλισω λιγο ... ας πουμε να το βγαλω απο την πριζα η να κλεισω το psu απο πισω για λιγο ... το pc ειναι με i7 920 στα 4 σταθερα εδω και 2 χρονια και τις μνημες o/c ... Δεν ειναι θεμα psu νομιζω γιατι αλλαξα εδω και καιρο σε ενα silverstone 1000w και εχω αρκετο ρευμα και επισης δεν ειναι θεμα θερμοκρασιας αφου σε cpu idle ειμαι στους 30 βαθμους και full load στους 68 μαχ   ... Τι να κοιταξω μπας και βρω λυση ? Πεζει να εχει κουραστει ο cpu απο 24/7 στα 4ghz εδω και 2 χρονια ? 

Δημοσ.

Shutdown ή.. poweroff; :huh:

Δηλαδή, κάνει κανονικά το sequence του shutdown και κλείνει ομαλά; (μάλλον θέμα software) ή κλείνει σαν διακοπή ρεύματος με τα γνωστά συνεπακόλουθα (μάλλον θέμα hardware). Υποθέτοντας οτι έχεις windows, κοίταξες στο system event log μην γράφει τίποτε ενδιαφέρον;

Δημοσ.

Κλεινει λες και πεφτει το ρευμα ... δεν βγαζει ουτε event log ουτε τιποτα ... απλα σβηνει και δυσκολευομαι να τον ανοιξω παλι ...

Δημοσ.

Βάλε πρώτα στο bios τις default ρυθμίσεις και δοκίμασέ το για μια μέρα να δεις πως θα πάει. Γενικά όταν έχουμε πρόβλημα με το PC βάζουμε πάντα στο bios τις default ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Τελικά ήταν psu ..κριμα γιατι ηταν ενα 1000w Silverstone που ειχα αγορασει πριν απο 2-3 μηνες απο ενα παιδι εδω στο insomnia ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...