Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φίλη μου έχει ένα iPad 3 αγορασμένο από apple store Αμερικής εντός εγγύησης μέχρι και το Μάρτιο. Εδώ και μια εβδομάδα η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου οπότε πήγα σε ένα public όπου μου είπανε ότι λόγο ότι το iPad ειναι αγορασμένο από Αμερική η εγγύηση του δεν καλύπτεται στην Ευρώπη! Γνωρίζει κανένας τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;

Δημοσ.

Η φίλη μου έχει ένα iPad 3 αγορασμένο από apple store Αμερικής εντός εγγύησης μέχρι και το Μάρτιο. Εδώ και μια εβδομάδα η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου οπότε πήγα σε ένα public όπου μου είπανε ότι λόγο ότι το iPad ειναι αγορασμένο από Αμερική η εγγύηση του δεν καλύπτεται στην Ευρώπη! Γνωρίζει κανένας τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;

σχεδόν...ότι ναναι σου είπε!!!

μπορείς να πας στη infoquest

και θα στο κοιτάξουν εφόσον είσαι εντός εγγυησης

πληροφορίες εδώ

• Like 2
Δημοσ.

Ξέχασα να διευκρινίσω ότι αυτό έγινε στο public στο mall στη Λεμεσο. Βέβαια τώρα είμαι Αθήνα και μου το έχει δώσει οπότε θα τους πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι γίνεται. Ελπίζω να βγάλω άκρη...

Δημοσ.

Ξέχασα να διευκρινίσω ότι αυτό έγινε στο public στο mall στη Λεμεσο. Βέβαια τώρα είμαι Αθήνα και μου το έχει δώσει οπότε θα τους πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι γίνεται. Ελπίζω να βγάλω άκρη...

καλα επειδη μενω κυπρο οτι θενε σου λενε σχετικα με εγγυηση, απο προσωπικη εμπειρια πηρε η κοπελα μου doa κινητο και θελανε να της το στειλουν για service και οχι αντικατασταση και αν δεν ξερεις να τους ανταπαντησεις δεν κανουν τιποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Και να φανταστείς ότι η φίλη μου ειναι Κύπρια...σε εκείνη το είπαν και απλά μου φάνηκε περίεργο! Καλά θα πάω εγω στον ίδιο πωλητή να δω τι βλακείες θα μου πει (βλέπω να με βρίζει π...καλαμαρά από μέσα του!!! Χαχαχα!)

Δημοσ.
Dr.Fuzzy, on 11 Jan 2014 - 5:29 PM, said:Dr.Fuzzy, on 11 Jan 2014 - 5:29 PM, said:Dr.Fuzzy, on 11 Jan 2014 - 5:29 PM, said:Dr.Fuzzy, on 11 Jan 2014 - 5:29 PM, said:Dr.Fuzzy, on 11 Jan 2014 - 5:29 PM, said:

Και να φανταστείς ότι η φίλη μου ειναι Κύπρια...σε εκείνη το είπαν και απλά μου φάνηκε περίεργο! Καλά θα πάω εγω στον ίδιο πωλητή να δω τι βλακείες θα μου πει (βλέπω να με βρίζει π...καλαμαρά από μέσα του!!! Χαχαχα!)

Δεν εχει σημασια αν ειναι Kυπρο ή Ελλαδα,γιατι τα public δε θα σε εξυπηρετουσαν επειδη δε το αγορασες απο αυτους!Καλυτερη λυση ειναι η infoquest που ειναι και επισημο service point της apple στην Ελλαδα!

Υ.Γ.Η πλειωψηφια των υπαλληλων στο public της Κυπρο ειναι ελλαδιτες,αλλα και παλι το βρισηδι απο μεσα του δεν το γλυτωνεις!:P

Δημοσ.

Ok, info quest αν προλάβω εδω, αν δε προλάβω θα πρέπει να το κανονίσω στο νησί, και δε το εχω ψάξει, ξέρεις τι παίζει αντίστοιχο (το μισό χρόνο μένω Λεμεσό...οι μισοί στο public ειναι Ελλαδίτες όντως)

Ωπα εννοείς οτι και κάτω η info quest ειναι;

Δημοσ.

Ok, info quest αν προλάβω εδω, αν δε προλάβω θα πρέπει να το κανονίσω στο νησί, και δε το εχω ψάξει, ξέρεις τι παίζει αντίστοιχο (το μισό χρόνο μένω Λεμεσό...οι μισοί στο public ειναι Ελλαδίτες όντως)

Ωπα εννοείς οτι και κάτω η info quest ειναι;

Πανω ειναι η infoquest.

Κατω θα πρεπει να κανεις ταξιδακι μεχρι τη Λευκωσια!

http://www.greycom.com.cy/support.php

Δημοσ.

Δοκίμασε η φίλη σου να το κάνει ένα restore/setup as new μπας και κάτι τρώει μπαταρία από θέμα λογισμικού πρώτα ώστε να αποκλείσει αυτή την πιθανότητα?

Δημοσ.

Πανω ειναι η infoquest.

Κατω θα πρεπει να κανεις ταξιδακι μεχρι τη Λευκωσια!

http://www.greycom.com.cy/support.php

Καλά πετάγομαι μέχρι Λευκωσία..ένα τσιγάρο δρόμος είναι...το θέμα είναι να το καλύπτουν και να μη πουν τίποτα βλακείες ότι δεν έχει αγοραστεί απο Ευρώπη κλπ κλπ. Θα της πω να πάρει τηλ. να δω τι γίνεται.

Παιδιά restore κλπ της τα έχω κάνει ήδη...τα ίδια..όχι είναι πρόβλημα μπαταρίας λογικά. Το φορτίζεις...το αφήνεις και μετά από μια ώρα έχει πάει στο 40%...

Δημοσ.

Αν τίθεται θέμα εγγύησης το στέλνεις κ με κούριερ ελλάδα..Κάνεις συμφωνία με την εταιρία,να εκδόσει χαρτί ότι παρέδωσες ipad,και η συμφωνία είναι να έρθει ο κούριερ,να το πακετάρει,και να σου δώσει το δελτίο παραλαβής..Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή,ειδικά σε λάπτοπ sony vaio που επισκευάζονται βέλγιο,τσεχία,ελβετία π.χ. Το στέλνεις με κούριερ απλά ! Επικοινώνησε με infoquest να σου πουν τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...