Poincareγρ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ο υπολογιστής έχεις τα εξής χαρακτηριστικά. Motherboard P5G41T-M LX CPU Q6600 RAM 4GB Kingston PSU Coolermaster 600W Το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι πως δεν ξεκινάει καθόλου. Αυτό έγινε μετά από προσθήκη μίας επιπλέον μνήμης ραμ 4γίγα (τράνσεντ) Αφού μπήκε η μνήμη και μπήκε σε λειτουργία ο υπολογιστής, κόλλησε στο πρώτο ποστ των ΒΙΟΣ (δείχνοντας αλλοιωμένα τα γράμματα). Ο υπολογιστής βγήκε από την πρίζα και από τότε, όσες προσπάθειες έγιναν, δεν ξαναπήρε μπρος. Οι προσπάθειες που έγιναν είναι: Δοκιμή χωρίς καμία μνήμη. Δοκιμή με άλλο επεξεργαστή. Δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό. Δοκιμή εκτός κουτιού Cmos (την πρώτη με το τσαμπεράκι, την δεύτερη με την αφαίρεση μπαταρίας) Σε όλες τις προσπάθειες είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα... ΚΑΜΊΑ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ! Η μόνη ένδειξη που έχουμε είναι πως ανάβει ένα πράσινο λαμπάκι πάνω στην μητρική όταν είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα. Επόμενες ενέργειες που σκέφτομαι να κάνω είναι. Αλλαγή πυκνωτών (όχι τον σόλιντ, γιατι δεν βρίσκω στην Αθήνα) Αλλαγή το τσιπ του ΒΙΟΣ (αν και δεν ξέρω αν εκεί είναι το πρόβλημα) Εσείς τι μου προτείνετε να κάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
exypnakias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμή χωρίς καμία μνήμη Χωρίς μνήμη RAM;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Με την παλια μνημη, δηλαδη οπως ηταν πριν τον πειράξεις έκανες τεστ Μηπως μπηκες στο βιος και σκάλισες κατι
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 οι πυκνωτες εμφανισιακα δειχνουν να ειναι οκ.η αλλαγη του bios chip,δεν θα εχει αποτελεσμα. βαλε την παλια μνημη επανω και δοκιμασε με αλλη καρτα γραφικων.
Poincareγρ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Χωρίς μνήμη RAM; Ναι, ήθελα να δω αν θα ξεκινήσει τουλάχιστον (και ας μην ποστάρει) Με την παλια μνημη, δηλαδη οπως ηταν πριν τον πειράξεις έκανες τεστ Μηπως μπηκες στο βιος και σκάλισες κατι το τέσταρα με την παλιά μνήμη, δεν άλλαξα τίποτα στο βιος, δεν πρόλαβα καν να μπω. οι πυκνωτες εμφανισιακα δειχνουν να ειναι οκ.η αλλαγη του bios chip,δεν θα εχει αποτελεσμα. βαλε την παλια μνημη επανω και δοκιμασε με αλλη καρτα γραφικων. δοκίμασα με την παλιά μνήμη, είμαι με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. το πρόβλημα δεν είναι πως δεν ποστάρει αλλά δεν ξεκινάει καθόλου, σαν να μην παίρνει ρεύμα δεν νομίζω πως αν του βάλω κάρτα θα πάρει μπρος.. αλλά θα δοκιμάσω.
giorgosathens Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Φίλε για δοκιμασε άλλο καλώδιο τροφοδοτικού. Εννοώ αυτό που φεύγει από το pc και πάει στο ρεύμα. Μου έχει συμβει στο παρλεθόν. κ έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι φταίει. Πολλές φορές βάλε-βγάλε στην πρίζα σε κακης ποιότητας πρίζες-πολύμπριζα....
Poincareγρ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Φίλε για δοκιμασε άλλο καλώδιο τροφοδοτικού. Εννοώ αυτό που φεύγει από το pc και πάει στο ρεύμα. Μου έχει συμβει στο παρλεθόν. κ έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι φταίει. Πολλές φορές βάλε-βγάλε στην πρίζα σε κακης ποιότητας πρίζες-πολύμπριζα.... Δοκίμασα με 3 καλώδια σε άλλο δωμάτιο. Αλλά τίποτα. Τελικά ξεκίνησα να αλλάζω πυκνωτές. Ανα 2-3 την έβαζα σε δοκιμή. Κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως όταν έκανα cmos άφησα στην λάθος θέση το τσαμπερακι. Βαριόμουνα να κατεβάσω το manual για να δω ποια είναι η σωστη. Και επειδή είχα βαρεθεί να ασχολούμαι είπα "ποιος το χέζει;"... Και του άλλαξα θέσει. Φυσικά δεν έγινε τίποτα, αλλά όταν το ξαναεβαλα πίσω ξαφνικά πήρε μπρος! Τώρα καινούργιο πρόβλημα προέκυψε... Δεν ποστάρει! Κάρτα γραφικών άλλαξα. Το περίεργο είναι πως δεν ακούω και το ηχειακι της μητρικής. Ακόμα και χωρίς μνήμες να την βάλω κανονικά έπρεπε να χτυπάει αλλά τίποτα!!! Καμιά ιδέα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα