eliascm21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα, είχα ένα site σε wordpress και αποφάσισα να αλλάξω server. Έκανα backup του site μέσω του cpanel του παλιού μου host. Πίστευα ότι η μεταφορά θα ήταν απλή διαδικασία αλλά δυστηχώς δεν τα έχω καταφέρει. Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει με απλά βήματα τι πρέπει να κάνω; Το domain name είναι το ίδιο. Έχω τα περιεχόμενα του public_html φακέλου από τον παλιό μου server. Σε αυτό που δυσκολεύμαι είναι στην βάση δεδομένων. Πρέπει πρώτα να επαναφέρω αυτή; Είχα κάνει backup και της βάσης αλλά το αρχείο .sql.gz με το backup της βάσης μου φαίνεται πολύ μικρό, μόλις 126KB. Φοβάμαι ότι δεν έχει γίνει σωστά το backup της. Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός, τι ακριβώς πληροφορίες περιέχει η βάση δεδομένων του wordpress; Μόνο τα δεδομένα των χρηστών; Ευχαριστώ
angmar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά εδώ, διάβασέ την πάρα πολύ προσεκτικά, ολόκληρη, πριν ξεκινήσεις να κάνεις οτιδήποτε. Η βάση δεδομένων περιέχει τα πάντα εκτός από τα αρχεία του WordPress, τα αρχεία των plugins, τα uploads σου (φώτο, βίντεο, ήχου) και τα themes. Οποιαδήποτε πληροφορία που κάνει το site σου αυτό που είναι, είναι στη βάση, στο περίπου, φαντάσου πως χωρίς τη βάση το site σου γίνεται όπως την 1η μέρα που το εγκατέστησες, περιεχόμενο 0. Αν δεν είναι πολύ μεγάλο το site η συμπιεσμένη βάση μπορεί να είναι όντως 126ΚΒ (το gz υποδηλώνει πως είναι συμπιεσμένη).
eliascm21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ, νομίζω τα κατάφερα! Απλά για να επαναφέρω τη βάση έπρεπε να μπω μέσα στο phpMyAdmin και να κάνω την επαναφορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα