Προς το περιεχόμενο

Windows tablets/hybrids γενικά.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το store θέλει ms account.

Δεν χρειάζεται κάρτα για να εγκαταστήσεις μια δωρεάν εφαρμογή.

Θέλει κάρτα για να αγοράσεις.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks Ektor, τωρα εκτός απο το λογαριασμό μου πρέπει να δημιουργήσω νέο στο hotmail για να δω εφαρμογες? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? κι αν ισχύει αυτό που λέει οτι θέλει πιστωτική για κστεβασμα?

Αν δεν εχεις hotmail/outlook mail,πρεπει να δημιουργησεις και με αυτο να κανεις συνδεση στο store.Αν εχει λογαριασμο hotmail/outlook τοτε βαζεις εκεινο!

Στο store,στο λογισμικο και σε ολες τις υπηρεσιες της microsoft,ΜΟΝΟ hotmail/outlook δεχεται,τιποτα αλλο!

Δημοσ.

Κι όμως το αναβαθμίσαμε και παίρνει το 8.1 update οποτε είδα στο store να μου εγκαθιστά την εφαρμογή που ήθελα και να ανανεώνει αλλη μια, μονο στο xbox παιχνίδια δεν μπήκε. Μαλλον είναι θέμα fix.

Δημοσ.

Κι όμως το αναβαθμίσαμε και παίρνει το 8.1 update οποτε είδα στο store να μου εγκαθιστά την εφαρμογή που ήθελα και να ανανεώνει αλλη μια, μονο στο xbox παιχνίδια δεν μπήκε. Μαλλον είναι θέμα fix.

Τοτε εισαι συνδεδεμος σωστα!

Το xbox κανει κατι τρελλα ωρες ωρες,οποταν μην ανησυχεις θελει καποιες αναβαθμησεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας παιδια με δυο λογια ελληνικα θα ηθελα ενα Tablet της MS για το πανεπιστιμειο.

Το θες μονο στο πανεπιστημιο?Σπιτι ή στο διαμερισμα θα εχει αλλο pc/laptop?

Το θες 10" ή 8"?

Με αποσπομενο πληκτρολογιο ή δεν εχει σημασια?

Mε stylus ή χωρις?

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

Το θες μονο στο πανεπιστημιο?Σπιτι ή στο διαμερισμα θα εχει αλλο pc/laptop?

Το θες 10" ή 8"?

Με αποσπομενο πληκτρολογιο ή δεν εχει σημασια?

Mε stylus ή χωρις?

Με ποιες πιθανες απαντησεις το παιρνω ; :P

Το θελω στο πανεπιστιμειο, στο σπιτι εχω οσα βλεπεις κατω στην υπογραφουλα μου.

10 θα προτιμουσα.

Και με πληκτρολογιο

Το στυλ τι ακριβως εννοεις ;

Δημοσ.

Με ποιες πιθανες απαντησεις το παιρνω ; :P

Το θελω στο πανεπιστιμειο, στο σπιτι εχω οσα βλεπεις κατω στην υπογραφουλα μου.

10 θα προτιμουσα.

Και με πληκτρολογιο

Το στυλ τι ακριβως εννοεις ;

Με την απαντηση που εδωσες,σιγουρα μπορεις να το αποφυγεις!:P

To stylus ειναι ο στυλός  για να γραφεις στην ταμπλετα!

Το θεμα με την περιπτωση σου,ειναι οτι και να παρεις ακομη και με το ipad mini να μεινεις, θα περασεις ανετα τα 2 χρονια,αν ειναι μονο για την σχολη!

Τωρα αν θες να εχει κατι σε 10" και πληκτρολογιο κοιτας σ'αυτα τα δυο που σου εχω προτινει στο αλλο θεμα!

Το surface 1 με windows RT,παλι μπορει να σε βολεψει,γι'αυτη τη χρηση,αλλα για τα 300ευρω και τις αδυναμιες που εχει σε σχεση με τα αλλα windows tablets που τρεχουν κανονικα windows,απλα θεωρω οτι δεν συμφερει!

• Like 1
Δημοσ.

Με την απαντηση που εδωσες,σιγουρα μπορεις να το αποφυγεις! :P

To stylus ειναι ο στυλός  για να γραφεις στην ταμπλετα!

Το θεμα με την περιπτωση σου,ειναι οτι και να παρεις ακομη και με το ipad mini να μεινεις, θα περασεις ανετα τα 2 χρονια,αν ειναι μονο για την σχολη!

Τωρα αν θες να εχει κατι σε 10" και πληκτρολογιο κοιτας σ'αυτα τα δυο που σου εχω προτινει στο αλλο θεμα!

Το surface 1 με windows RT,παλι μπορει να σε βολεψει,γι'αυτη τη χρηση,αλλα για τα 300ευρω και τις αδυναμιες που εχει σε σχεση με τα αλλα windows tablets που τρεχουν κανονικα windows,απλα θεωρω οτι δεν συμφερει!

Ναι φιλε μου αλλα τα Windows μου ειναι ευκολα και ξερω και την Word εκει και ολα μια χαρα δεν θα ψαχνομαι στο iPad που ειναι το ενα και που ειναι το αλλο με καταλαβες γιατι θελω να παρω Suface MS  with windows RT ; για να ναι πιο ευκολο και κατανοητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι'αυτο σου ειπα οτι για την χρηση που το προοριζεις,δλδ βασικα μονο για την σουιτα ms office,ακομη και η RT,ειναι αρκετη για σενα!

Απλα με ξενιζει λιγο η τιμη για ενα μηχανημα 2 χρονων και tegra 3! :P

Απλα κοιτα στο store απο το windows 8 laptop σου, τις εφαρμογες που θες να εχεις στο tablet να γραφουν οτι υποστηριζουν και arm,για να μπορεις να τα εχεις και στο surface!

Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες στο store που ειναι μονο για x86 και δε υποστηριζουν arm soc!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

Γι'αυτο σου ειπα οτι για την χρηση που το προοριζεις,δλδ βασικα μονο για την σουιτα ms office,ακομη και η RT,ειναι αρκετη για σενα!

Απλα με ξενιζει λιγο η τιμη για ενα μηχανημα 2 χρονων και tegra 3! :P

Απλα κοιτα στο store απο το windows 8 laptop σου, τις εφαρμογες που θες να εχεις στο tablet να γραφουν οτι υποστηριζουν και arm,για να μπορεις να τα εχεις και στο surface!

Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες στο store που ειναι μονο για x86 και δε υποστηριζουν arm soc!

Οκ ρε φιλε δεν θα το φορτωσω ειπαμε για τα βασικα το θελω να μην ξεχναμε οτι δεν ειναι λαπτοπ ή κανονικος υπολογιστης που μπορουμε να προσθετοαφαιρουμε πραγματα. Πες μου ομως δυο αποριες που εχω ρε συ.

1) Θα μπορω να παρω αντιγραφα ασφαλειας με ενα τροπο ή σε USB ή καπου αλλου για να κανω επαναφορα το συστημα recovery δηλαδη οπως κανουμε με τα laptops HP ACER TOSHIBA ΚΛΠ.

2) Το ARM τι συμενει τι ειναι στην ουσια ειναι Windows RT σωστα ; Ποιες διαφορες εχουν απο τα κανονικα windows 8.1 ; Εξηγησε μ για να μαθω περισσοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Ναι μπορεις.
2.Οι arm είναι τεχνολογία του επεξεργαστη που χρησιμοποιούν τα smartphones(όπως το iphone&android&WP) και τα tablets(όπως τα iPad,android & windows RT tablets).
Τα desktop,mac,laptop και τα tablets με κανονικά windows 8.1,χρησιμοποιούν x86 επεξεργαστές!
Οταν ένα windows tablet έχει arm επεξεργαστή,τότε έχει και windows RT,οταν τρέχει x86 επεξεργαστή τότε έχει windows 8.1 κανονικά.
Τα κανονικά windows 8.1 μπορείς να κατεβάσεις και να τρέξεις ότι προγραμμα/drivers του desktop(windows7),ενώ στα windows RT ΔΕΝ μπορείς.Μονο οι εφαρμογές του store τρέχουν στην RT και πάλι όχι όλες!

Δυο παραδειγματα με δυο windows tablets:

Εχουμε το surface με arm επεξεργατη και windows 8.1 RT και το Asus T100 με x86 επεξεργαστη και κανονικα window 8.1.

Στο Asus T100 μπορεις να κατεβασεις και να εγκαταστησεις τον chrome,ενω στο surface δεν μπορεις!

Στο Asus T100 μπορεις να βαλεις ενα usb 3G/4G dongle,στο surface δεν μπορεις,γιατι πρεπει να εγκαταστησεις τους drivers για να δουλεψει.

Και στα δυο μπορεις να μπεις στο windows store και να κανεις install τα metro apps,αλλα αν καποιες εφαρμογες δεν υποστηριζουν arm επεξεργαστη,τοτε δεν μπορεις να τις εχεις στο surface,αλλα μονο στο Asus T100(γινεται και το αντιστροφο,αλλα ειναι ελαχιστες οι εφαρμογες που ειναι μονο για ARM και παρα πολλες αυτες που ειναι μονο για x86/x64)!

Δυο Metro εφαρμογες της Adobe.

Η μια ειναι για το surface&Asus T100(x86&ARM) και η αλλη ειναι μονο για το Asus T100(x86)

To x64,ειναι η ιδια πλατφορμα με το x86!

post-192952-0-93814900-1406406897_thumb.png

post-192952-0-40656500-1406406896_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2
Δημοσ.

1.Ναι μπορεις.

2.Οι arm είναι τεχνολογία του επεξεργαστη που χρησιμοποιούν τα smartphones(όπως το iphone&android&WP) και τα tablets(όπως τα iPad,android & windows RT tablets).

Τα desktop,mac,laptop και τα tablets με κανονικά windows 8.1,χρησιμοποιούν x86 επεξεργαστές!

Οταν ένα windows tablet έχει arm επεξεργαστή,τότε έχει και windows RT,οταν τρέχει x86 επεξεργαστή τότε έχει windows 8.1 κανονικά.

Τα κανονικά windows 8.1 μπορείς να κατεβάσεις και να τρέξεις ότι προγραμμα/drivers του desktop(windows7),ενώ στα windows RT ΔΕΝ μπορείς.Μονο οι εφαρμογές του store τρέχουν στην RT και πάλι όχι όλες!

Δυο παραδειγματα με δυο windows tablets:

Εχουμε το surface με arm επεξεργατη και windows 8.1 RT και το Asus T100 με x86 επεξεργαστη και κανονικα window 8.1.

Στο Asus T100 μπορεις να κατεβασεις και να εγκαταστησεις τον chrome,ενω στο surface δεν μπορεις!

Στο Asus T100 μπορεις να βαλεις ενα usb 3G/4G dongle,στο surface δεν μπορεις,γιατι πρεπει να εγκαταστησεις τους drivers για να δουλεψει.

Και στα δυο μπορεις να μπεις στο windows store και να κανεις install τα metro apps,αλλα αν καποιες εφαρμογες δεν υποστηριζουν arm επεξεργαστη,τοτε δεν μπορεις να τις εχεις στο surface,αλλα μονο στο Asus T100(γινεται και το αντιστροφο,αλλα ειναι ελαχιστες οι εφαρμογες που ειναι μονο για ARM και παρα πολλες αυτες που ειναι μονο για x86/x64)!

Δυο Metro εφαρμογες της Adobe.

Η μια ειναι για το surface&Asus T100(x86&ARM) και η αλλη ειναι μονο για το Asus T100(x86)

To x64,ειναι η ιδια πλατφορμα με το x86!

attachicon.gifScreenshot (101).png

attachicon.gifScreenshot (100).png

Μαλιστα φιλε μ σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα. και η μπαταρια τους διαρκει για 10 ωρες σε αντιθεση με τα iPad που διαρκει 8 ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα media Markt Γερμανίας υπάρχει προσφορά μειών 19% στα παντα εως την Τριτη και αρκετοί εχουν προβεί σε προ παραγγελία του Surface Pro 3.

http://www.mediamarkt.de/mcs/shop/mwst-juli-aktion.html?et_cid=51&et_lid=197&et_sub=Home-Stage1-Mwst_Aktion

Γνωρίζει κανεις αν γίνεται αποστολή στην Ελλάδα η αν μέσω του ελληνικού Media Markt μπορούμε να παραλάβουμε.

Άκυρο τελικά βγάλανε απο το on line store το Pro 3 απο τον κατάλογο τους.

Βέβαια όσοι ειναι Γερμανία μπορούν να επωφεληθούν σε οτιδήποτε άλλο.

Κρίμα.

Sent from my iPad using Insomnia

Επεξ/σία από alextrela172

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...