alex2539 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Είναι το adobe pdf τραγικο στις win ταμπλετες??? Όχι δεν είναι! κατεβασε την metro εφαρμογή και διαβασε κανενα pdf και ελα να τα ξαναπούμε..... απο τη στιγμη που κανω zoom in σε ενα αρχειο, παω να κανω zoom out και μου βγαζει ολες τις σελιδες και χανομαι απο εκει που ημουν το θεωρω τραγικο και αχρηστο! Το ιδιο θεμα εχω και με τον default pdf.Μην αρχισω να λεω για το annotation με το stylus.... Μονο με το drawboard pdf παλευεται καπως η κατασταση, αλλα και αυτο εχει τα θεματακια του περα το οτι ειναι ακριβο. Δοκιμασε και εσυ το ezpdf σε καποιο galaxy note και συγκρινε τα...κλασεις ανωτερο απο οποιοδηποτε window pdf reader
wind25 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για ένα tablet 10,1 με win ( όχι RT) και να έχω τη δυνατότητα να αγοράσω ή να έχει κάποιο πληκτρολόγιο. Επίσης, με ενδιαφέρει να έχει καλή αυτονομία όσο είναι δυνατόν. Είχα δει το asus t100 που είναι ικανοποιητικό καθώς και της dell to venue pro 11 αλλά δεν το έφερναν Ελλάδα. Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, έχουμε κάτι καινούργιο που πιθανόν να βγει σύντομα??? ή να οδηγηθώ προς t100??
alextrela172 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αποκαλυπτικό video Hans on με το Transformer Book Chi Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για ένα tablet 10,1 με win ( όχι RT) και να έχω τη δυνατότητα να αγοράσω ή να έχει κάποιο πληκτρολόγιο. Επίσης, με ενδιαφέρει να έχει καλή αυτονομία όσο είναι δυνατόν. Είχα δει το asus t100 που είναι ικανοποιητικό καθώς και της dell to venue pro 11 αλλά δεν το έφερναν Ελλάδα. Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, έχουμε κάτι καινούργιο που πιθανόν να βγει σύντομα??? ή να οδηγηθώ προς t100?? Το Τ100 είναι μονόδρομος άμα θες μια πλήρη πρόταση σε πολυ προσιτή τιμή.Το Dell μόνο από έξω και ξεχωριστά αγοράζεις πληκτρολόγιο είτε το δικό του η βάζεις πιο οικονομικά ένα τρίτο. Θα βγει μέσα στο καλοκαίρι το Thinkpad 10 αλλά θα είναι αρκετά ακριβό. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από alextrela172
wind25 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αποκαλυπτικό video Hans on με το Transformer Book Chi Το Τ100 είναι μονόδρομος άμα θες μια πλήρη πρόταση σε πολυ προσιτή τιμή. Το Dell μόνο από έξω και ξεχωριστά αγοράζεις πληκτρολόγιο είτε το δικό του η βάζεις πιο οικονομικά ένα τρίτο. Θα βγει μέσα στο καλοκαίρι το Thinkpad 10 αλλά θα είναι αρκετά ακριβό. To dell μπήκα να το παραγγείλω στο διεθνές site αλλά μου είπαν δεν στέλνει Ελλάδα από Αμερική! Το thinkpad 10 σε τι τιμή θα παίξει περίπου δηλαδή? Απλά αν το thinkpad ή το dell το βρω με 4gb RAM και 64bit win δεν με πειράζει το κόστος γιατί θα "επενδύσω" σε κάτι που θα έχει διάρκεια. Το asus t100 είναι ήδη αρκετό καιρό και πιστεύω σύντομα θα "αποσυρθεί".
alextrela172 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Το Dell κυκλοφορεί από ευρωπαϊκό Amazon πχ Ιταλίας σε πιο καλή τιμή,αλλά μόνο 2gb ram έχει. Δεν αναβαθμίζεται στην μνήμη. Υπόψη μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει refresh η Dell ανανεωμένη σειρά Venue Pro,αλλά από φθινόπωρο κυκλοφορία. Το Thinkpad 10 με 4gb ram αστο καλύτερα θα στοιχίζει 2.5 φορές παραπάνω το Τ100. Γενικά με 4gb ram στην προσιτή κατηγορία με intel επεξεργαστές από φθινόπωρο και ύστερα και κυρίως μέσα στο 15 που θα βγουν ανανεωμένη σειρά. Άρα υπομονή καλύτερα να δούμε περισσότερες προτάσεις στην αγορά. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από alextrela172
wind25 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το Dell κυκλοφορεί από ευρωπαϊκό Amazon πχ Ιταλίας σε πιο καλή τιμή,αλλά μόνο 2gb ram έχει. Δεν αναβαθμίζεται στην μνήμη. Υπόψη μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει refresh η Dell ανανεωμένη σειρά Venue Pro,αλλά από φθινόπωρο κυκλοφορία. Το Thinkpad 10 με 4gb ram αστο καλύτερα θα στοιχίζει 2.5 φορές παραπάνω το Τ100. Γενικά με 4gb ram στην προσιτή κατηγορία με intel επεξεργαστές από φθινόπωρο και ύστερα και κυρίως μέσα στο 15 που θα βγουν ανανεωμένη σειρά. Άρα υπομονή καλύτερα να δούμε περισσότερες προτάσεις στην αγορά. Οκ ευχαριστώ!! Μέχρι το Σεπτέμβρη μπορώ να περιμένω. άντε το πολύ τον Οκτώβρη μετά θα το χρειάζομαι καθώς δεν το θέλω για παιχνίδια τόσο αλλά για πιο επαγγελματική χρήση.
alextrela172 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μπορείς τέλη καλοκαιριού αρχές φθινοπώρου να βρεις το surface pro 2 σε ακόμα πιο προσιτή τιμή που θα σε καλύψει και με το παραπάνω έστω και αν πιο βαρύ από τα υπόλοιπα tablet.
StigmaX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 To dell μπήκα να το παραγγείλω στο διεθνές site αλλά μου είπαν δεν στέλνει Ελλάδα από Αμερική! Το thinkpad 10 σε τι τιμή θα παίξει περίπου δηλαδή? Απλά αν το thinkpad ή το dell το βρω με 4gb RAM και 64bit win δεν με πειράζει το κόστος γιατί θα "επενδύσω" σε κάτι που θα έχει διάρκεια. Το asus t100 είναι ήδη αρκετό καιρό και πιστεύω σύντομα θα "αποσυρθεί". Ότι και να βγεί στο άμεσο μέλλον, πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει. Αν περιμένεις, θα περιμένεις για του χρόνου να πάρεις την επομενη γενιά επεξεργαστών, αλλα και πάλι θα θες κάτι καλύτερο οπότε πας και του αντίχρονου... Τώρα ανάμεσα στα μοντέλα που κυκλοφορούν, η καλύτερη προσιτή λύση, είναι το τ100. Δεν περιμένεις παπάδες, αλλα είναι αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά που πληρώνεις.Κρίνοντας απο το τί έχει το τ200 που παρουσιάστηκε προχτές, προχωράς άφοβα στην αγορά του. Τα 4GB και 64bit windows υπάρχουν διαθέσιμα στο Surface Pro 2 το οποίο μπορεις να παραγγείλει απο το marketplace UK, αλλα μιλάμε για διπλασιασμό κόστους συσκευής. 2
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Meet Emdoor-I8080, World’s First $100 Windows Tablet Σκεφητε ποσο πετσοκομενη ειναι η εκδοση windows with bing για να χρησιμοποιησει μονο 16gb αποθηκευτικο χωρο!!! Αν βγει με τετοια τιμη,μ'αλλον θα πω στο θειο απο αμερικαν,να στειλει 2-3 να βρεθουνται!!!
wind25 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ότι και να βγεί στο άμεσο μέλλον, πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει. Αν περιμένεις, θα περιμένεις για του χρόνου να πάρεις την επομενη γενιά επεξεργαστών, αλλα και πάλι θα θες κάτι καλύτερο οπότε πας και του αντίχρονου... Τώρα ανάμεσα στα μοντέλα που κυκλοφορούν, η καλύτερη προσιτή λύση, είναι το τ100. Δεν περιμένεις παπάδες, αλλα είναι αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά που πληρώνεις.Κρίνοντας απο το τί έχει το τ200 που παρουσιάστηκε προχτές, προχωράς άφοβα στην αγορά του. Τα 4GB και 64bit windows υπάρχουν διαθέσιμα στο Surface Pro 2 το οποίο μπορεις να παραγγείλει απο το marketplace UK, αλλα μιλάμε για διπλασιασμό κόστους συσκευής. το surface pro 2 εκτός του βάρους που είναι ένα θέμα, έχει αρκετά μεγάλο πάχος ή είναι ιδέα μου??? Επίσης νομίζω ότι είδα ότι έχει i-core. Η μπαταρία θα βγάζει 4-5 ώρες όσες και του λάπτοπ μου??
alextrela172 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) το surface pro 2 εκτός του βάρους που είναι ένα θέμα, έχει αρκετά μεγάλο πάχος ή είναι ιδέα μου??? Επίσης νομίζω ότι είδα ότι έχει i-core. Η μπαταρία θα βγάζει 4-5 ώρες όσες και του λάπτοπ μου??Είναι πιο τούβλο ξεκάθαρα αλλά οι δυνατότητες του είναι πολυ παραπάνω μιας και μιλάμε για δυνατό ultra book σε tablet form factor.Αυτονομία μου βγάζει κανα 6ωρο πάνω κάτω ένα εξάμηνο που το έχω. Αλλιώς αν θες πιο οικονομικά και παράλληλα πιο λεπτά με 4gb ram windows tablet θα περιμένεις από φθινόπωρο και έπειτα και κυρίως το 15. Το Thinkpad 10 η καλή και πλούσια εκδοςη θα στοιχίζει κανα 800αρι το λιγότερο και δεν θα αξίζει σε περίπτωση. Και η Dell αν τυχων βγάλει με 4gb ram Venue Pro 11 κάτω από 600 ευρώ πολυ δύσκολα. Μόνο η Asus μπας και ανακοινώσει στην IFA αρχές Σεπτεμβρίου κανα διάδοχο του Τ100 με 4gb ram σε πιο προσιτή τιμή. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από alextrela172
ektor7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Παρουσιαση απο την intel καποιων πολυ ενδιαφεντων υβριδικων:http://youtu.be/dNaukc1J_aY?t=12m46sΣυνηστω ανεπιφυλακτα να δειτε ολη την παρουσιαση,γιατι το μελον απ'οτι φαινεται ανηκει και παλυ στη x86/x64 πλατφορμα!!! Ι highly recommend το @kirileman,for the next tablet, to buy an ipad!!! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από ektor7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα