InsertCoinToJoi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 για σερφαρισμα και δουλειες ιντερνετ και office τι αυτονομια εχουν αυτα? γιατι τα ιπαντ μας εχουν κακομαθει με την αυτονομια
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) για σερφαρισμα και δουλειες ιντερνετ και office τι αυτονομια εχουν αυτα? γιατι τα ιπαντ μας εχουν κακομαθει με την αυτονομια Το asus περιπου 11ωρες και το lenovo 8-8:30 ωρες! Το asus εχει hd οθονη,ενω το lenovo fullhd! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από ektor7
zorans Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μήπως ξέρει κανείς, το lenovo miix 2 το 8αρι μπορει να συνδεθει με κάποιο τρόπο με τηλεόραση ή οθόνη; Ψάχνω παντου αλλα ξεκάθαρη απάντηση δεν βρίσκω. Σε κάποια σχόλια μόνο καποιος υποστηρίζει οτι δουλεύει κανονικά ο αντάπτορας USB-HDMI. Υπάρχει μήπως άλλος σίγουρος τρόπος;
alex2539 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Κατα τυχη πιο πολυ την κατεβασα και στα επομενα τρια λεπτα με επεισε και την αγορασα. Must have! 3
insome Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μήπως ξέρει κανείς, το lenovo miix 2 το 8αρι μπορει να συνδεθει με κάποιο τρόπο με τηλεόραση ή οθόνη; Ψάχνω παντου αλλα ξεκάθαρη απάντηση δεν βρίσκω. Σε κάποια σχόλια μόνο καποιος υποστηρίζει οτι δουλεύει κανονικά ο αντάπτορας USB-HDMI. Υπάρχει μήπως άλλος σίγουρος τρόπος; Περιμένω από κίνα ένα wireless miracast receiver. Όταν παραλάβω θα γράψω αν δουλεύει κιόλας. 1
ps3hrakleio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλημέρα παιδιά, Ψάχνω εδώ και μέρες ένα tablet που ο σκοπός αγοράς του θα είναι να εξυπηρετεί το να κρατάω σημειώσει σαν φοιτητής με wacom digitizer και κυρίως μόνο αυτό. Ρωτήσα την Windows όμως άν το onenote υποστηρίζει αναγνώριση γραφής Ελληνικής γλώσσας και μου απάντησαν ότι το δουλεύουν και "κάποια" στιγμή στο μέλλον θα γίνει και αυτό. Υπάρχει κάποιο τετοιο πρόγραμμα τώρα ρε παιδια?? Αν ναι σε Android η Windows?? Ευχαριστώ πολύ εκ'των προτέρων όσουν μπούν στην διαδικασία να μου απαντήσουν!
ektor7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Όχι τα windows δεν υποστηρίζουν ελληνική αναγνώριση γραφής και δε ξέρω αν θα την υποστηρίξουν στο μέλλον. Τα μονα tablet που θα σου κανουν την δουλειά που τα θες είναι αυτα της σειρας note της Samsung,αυτά να κοιταξεις! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από ektor7
Jimnie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλημέρα παιδιά, Ψάχνω εδώ και μέρες ένα tablet που ο σκοπός αγοράς του θα είναι να εξυπηρετεί το να κρατάω σημειώσει σαν φοιτητής με wacom digitizer και κυρίως μόνο αυτό. Ρωτήσα την Windows όμως άν το onenote υποστηρίζει αναγνώριση γραφής Ελληνικής γλώσσας και μου απάντησαν ότι το δουλεύουν και "κάποια" στιγμή στο μέλλον θα γίνει και αυτό. Υπάρχει κάποιο τετοιο πρόγραμμα τώρα ρε παιδια?? Αν ναι σε Android η Windows?? Ευχαριστώ πολύ εκ'των προτέρων όσουν μπούν στην διαδικασία να μου απαντήσουν! Υπάρχει η σειρά προγραμμάτων myscript της vision objects, το οποίο αναγνωρίζει ελληνική γραφή. To Myscript notes mobile είναι για windows 8. Δυστυχώς η γραφή με απλό stylus for capacitive screens που χρησιμοποιώ στο Τ100 που έχω δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής. Αν ήθελα μόνο σημειώσεις και windows 8 θα επέλεγα asus vivonote 8 σε συνδυασμό με το παραπάνω πρόγραμμα για ελληνικά. Στο Τ100 το πρόβλημα είναι η έλλειψη digitizer (wacom ή synaptics όπως dell venue pro 8 ή 11). 1
ps3hrakleio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση! ektor7 η αλήθεια είναι ότι είμαι λιγάκι φανατικός windows και αν υπάρχει τρόπος χωρίς αναγκαστικά να επιλέξω android μάλλον αυτό θα προτιμήσω... Jimnie, το έψαχνα μέρες τώρα ένα τέτοιο πρόγραμμα η καλύτερα κοιτούσα για tablet που θα είναι έτοιμο για κάτι τέτοιο όπως η απλή μετατροπή γραπτού κειμένου στα Ελληνικά. Δηλαδή με την τεχνολογία wacom πιστεύεις ότι θα είναι complet στον χειρισμό? Είναι καλό δηλαδή στην αναγνώριση Ελληνικής γλώσσας?
jtheogr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Πήρα σήμερα το παρακάτω miracast οτι και αν δοκίμασα παίζει άψογα μέχρι και mkv, αν και γράφει ότι είναι μόνο για Asus υποστηρίζει όποια συσκευή έχει υποστήριξη για miracast. http://www.grab-it.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30785
KraLL Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γεια σας Ενδιαφερομαι για το Nokia lumia 2520 tablet. Στην επισημη σελιδα της "Nokia Ελλαδας" στο facebook, ανεφεραν οτι δεν θα ερθει στην χωρα μας. Θελω να ρωτησω και εδω που καποιος μπορει να εχει περισσοτερη εμπειρια, την εξης ερωτηση. Αν το αγορασω απο Αγγλια μεσω καποιου καταστήματος εκει ή απο Αμερικη μεσω amazon θα υπαρχει καποιος περιορισμος εκτος ενδεχομενως απο την μη υποστηριξη Ελληνικων ως γλωσσα λειτουργικου? Λογικα θα μπορω να προσθεσω τα Ελληνικα ως γλωσσα πληκτρολογησης.
unforgiven Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γεια σας Ενδιαφερομαι για το Nokia lumia 2520 tablet. Στην επισημη σελιδα της "Nokia Ελλαδας" στο facebook, ανεφεραν οτι δεν θα ερθει στην χωρα μας. Θελω να ρωτησω και εδω που καποιος μπορει να εχει περισσοτερη εμπειρια, την εξης ερωτηση. Αν το αγορασω απο Αγγλια μεσω καποιου καταστήματος εκει ή απο Αμερικη μεσω amazon θα υπαρχει καποιος περιορισμος εκτος ενδεχομενως απο την μη υποστηριξη Ελληνικων ως γλωσσα λειτουργικου? Λογικα θα μπορω να προσθεσω τα Ελληνικα ως γλωσσα πληκτρολογησης. Γνωρίζεις πως η Nokia δεν έχει Windows 8.1, αλλά Windows RT, δηλαδή δεν μπορεί να τρέξει εφαρμογές desktop των windows;
KraLL Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γνωρίζεις πως η Nokia δεν έχει Windows 8.1, αλλά Windows RT, δηλαδή δεν μπορεί να τρέξει εφαρμογές desktop των windows; Γεια σου unforigven. Ναι το γνωριζω, οτι δηλαδη θα μπορω να χρησιμοποιησω μονο, οτι εφαρμογες εχει το windows store. Το θελω για απλη χρηση, π.χ. λιγο serfαρισμα στο κρεβατι πριν κοιμηθω (σε καποιες περιπτωσεις μπορει να μου φανει χρησιμο και στην δουλεια). Δεν ειμαι σιγουρος για τις διαφορες αναμεσα στις εφαρμογες για windows rt και αυτες που μπορω να βρω στο windows phone μου. Πληθος, ομοιοτητα, κ.α. Κυριως αυτα που με απασχολουν με τα RT ειναι κατα ποσο θα εμφανιζει οπως πρεπει καποιες σελιδες στο internet οπως π.χ. ενα online task manager που χρησιμοποιω, ωστε να μου χρησιμευει περισσοτερο και στην δουλεια μου. Η αν θελησω να δω καποια στιγμη μια ταινια/σειρα με ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων που μαλλον δεν θα τα καταφερω. Αλλα ακομα και καποια απο τα παραπανω να μην μπορω να κανω παραμενει για μενα ως η πρωτη επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα