kinitakias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 κάθε φορα που παω να ανοιξω τα iTunes μου γραφει πως η εφαρμογή πρεπει να κλεισει και την κλεινει αυτόματα...........ο υπολογιστης είναι ολοκαίνουριος και δε νομιζω να εχει πρόβλημα λογω των σπεκς(i5 8gb ram).....μηπως ξερετε ποιο είναι το πρόβλημα....θα με βοηθούσατε πολύ ευχαριστω
Tony_Stark_21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασε να ξαναεγκαταστησεις τα Itunes
kinitakias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 4 φορες το προσπαθησα.....ακρη δεν βρηκα....
xtraktor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 4 φορες το προσπαθησα.....ακρη δεν βρηκα.... είσαι σε mac os x? αν ναι δοκίμασε να μπεις utilities- disk utility και μετά repair disk permissions
xtraktor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 με windows 8 ειμαι τότε άκυρο το παραπάνω!
iMarilina Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 <p>κάθε φορα που παω να ανοιξω τα iTunes μου γραφει πως η εφαρμογή πρεπει να κλεισει και την κλεινει αυτόματα...........ο υπολογιστης είναι ολοκαίνουριος και δε νομιζω να εχει πρόβλημα λογω των σπεκς(i5 8gb ram).....μηπως ξερετε ποιο είναι το πρόβλημα....θα με βοηθούσατε πολύ ευχαριστω</p>64 η 32 bit? Sent from my iPad using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 64 Για δες αν έχεις κατεβάσει το σωστό, είχαμε ένα θέμα με τα 64 bit windows στον υπολογιστή του πατέρα μου και του κατέβασα τελικά την 32 bit έκδοση και δουλεψε.
LEFteriz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ξηλωσε το Itunes. επειτε ξήλωσε και το Apple device usb support καπως ετσι, απ την προσθαφαίρεση (δεν αφαιρείται όταν βγάζει το itunes) . ρεσταρτ και κατέβασε το ξανά
garfito Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ξηλωσε τα ολα itunes bonzour κτλ μετα κατεβασε itunes για windows 8
ramarg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε όλα τα παραπάνω.Ειδάλλως αν δεν λυθεί κάνε άλλο λογαριασμό στα windows και δες αν εκεί εγκαταστήνεται κανονικά...Υπάρχουν πολλοί παράγοντες..
kinitakias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 παιδια δοκιμασα ότι μου προτείνατε και τιποτα δεν δουλεψε και αποφασισα να κανω ένα ρεσταρτ και να δω μηπως φταιει αυτό.....μολις ανοιγει ο υπολογιστης μου κοβεται το ιντερνετ και εγω ειχα ανοιξει το ιτυνες........όλα ωραια και καλα αρχισα και γω να πιστευω πως παει λυθηκε το πρόβλημα.....ελα μου όμως που όταν το ιντερνετ ξαναρθε μου εβγαλε παλι αυτή την μπουρδα πως σταματησε να δουλευει....τι να κανω;;;το ιτυνες δεν μπορει να λειτουργησει χωρις ιντερνετ αλλα μολις το ανοιγω ο υπολογιστης μου το κλεινει
atheatos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 παιδια δοκιμασα ότι μου προτείνατε και τιποτα δεν δουλεψε και αποφασισα να κανω ένα ρεσταρτ και να δω μηπως φταιει αυτό.....μολις ανοιγει ο υπολογιστης μου κοβεται το ιντερνετ και εγω ειχα ανοιξει το ιτυνες........όλα ωραια και καλα αρχισα και γω να πιστευω πως παει λυθηκε το πρόβλημα.....ελα μου όμως που όταν το ιντερνετ ξαναρθε μου εβγαλε παλι αυτή την μπουρδα πως σταματησε να δουλευει....τι να κανω;;;το ιτυνες δεν μπορει να λειτουργησει χωρις ιντερνετ αλλα μολις το ανοιγω ο υπολογιστης μου το κλεινει Έχεις antivirus ή καποιο firewall? Δοκίμασε να τα απενεργοποιησεις.
kinitakias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 εχω αυτο που εχει η microsoft......πως τα απενεργοποιω;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα