Προς το περιεχόμενο

itunes σε pc (windows 8)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάθε φορα που παω να ανοιξω τα iTunes μου γραφει πως η εφαρμογή πρεπει να κλεισει και την κλεινει αυτόματα...........ο υπολογιστης είναι ολοκαίνουριος και δε νομιζω να εχει πρόβλημα λογω των σπεκς(i5 8gb ram).....μηπως ξερετε ποιο είναι το πρόβλημα....θα με βοηθούσατε πολύ ευχαριστω

Δημοσ.

4 φορες το προσπαθησα.....ακρη δεν βρηκα....

είσαι σε mac os x?

αν ναι δοκίμασε να μπεις utilities- disk utility

και μετά repair disk permissions

Δημοσ.

<p>κάθε φορα που παω να ανοιξω τα iTunes μου γραφει πως η εφαρμογή πρεπει να κλεισει και την κλεινει αυτόματα...........ο υπολογιστης είναι ολοκαίνουριος και δε νομιζω να εχει πρόβλημα λογω των σπεκς(i5 8gb ram).....μηπως ξερετε ποιο είναι το πρόβλημα....θα με βοηθούσατε πολύ ευχαριστω</p>

64 η 32 bit?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

64

Για δες αν έχεις κατεβάσει το σωστό, είχαμε ένα θέμα με τα 64 bit windows στον υπολογιστή του πατέρα μου και του κατέβασα τελικά την 32 bit έκδοση και δουλεψε. 

Δημοσ.

Ξηλωσε το Itunes.  επειτε ξήλωσε και το Apple device usb support καπως ετσι, απ την προσθαφαίρεση (δεν αφαιρείται όταν βγάζει το itunes) . ρεσταρτ και κατέβασε το ξανά  :)

Δημοσ.

Δοκίμασε όλα τα παραπάνω.Ειδάλλως αν δεν λυθεί κάνε άλλο λογαριασμό στα windows και δες αν εκεί εγκαταστήνεται κανονικά...Υπάρχουν πολλοί παράγοντες..

Δημοσ.

παιδια δοκιμασα ότι μου προτείνατε και τιποτα δεν δουλεψε και αποφασισα να κανω ένα ρεσταρτ και να δω μηπως φταιει αυτό.....μολις ανοιγει ο υπολογιστης μου κοβεται το ιντερνετ και εγω ειχα ανοιξει το ιτυνες........όλα ωραια και καλα αρχισα και γω να πιστευω πως παει λυθηκε το πρόβλημα.....ελα μου όμως που όταν το ιντερνετ ξαναρθε μου εβγαλε παλι αυτή την μπουρδα πως σταματησε να δουλευει....τι να κανω;;;το ιτυνες δεν μπορει να λειτουργησει χωρις ιντερνετ αλλα μολις το ανοιγω ο υπολογιστης μου το κλεινει

Δημοσ.

παιδια δοκιμασα ότι μου προτείνατε και τιποτα δεν δουλεψε και αποφασισα να κανω ένα ρεσταρτ και να δω μηπως φταιει αυτό.....μολις ανοιγει ο υπολογιστης μου κοβεται το ιντερνετ και εγω ειχα ανοιξει το ιτυνες........όλα ωραια και καλα αρχισα και γω να πιστευω πως παει λυθηκε το πρόβλημα.....ελα μου όμως που όταν το ιντερνετ ξαναρθε μου εβγαλε παλι αυτή την μπουρδα πως σταματησε να δουλευει....τι να κανω;;;το ιτυνες δεν μπορει να λειτουργησει χωρις ιντερνετ αλλα μολις το ανοιγω ο υπολογιστης μου το κλεινει

Έχεις antivirus ή καποιο firewall? Δοκίμασε να τα απενεργοποιησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...