thelos257 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας απο τα εχθες εχω βαλει ενα εξωτερικο δισκο για να γινει ελεχος σφαλματων (3ΤΒ) ο οποιος ακομα και σημερα τωρα που μιλαμε δεν τελιωσε ακομα τον ελεχο παρολο που μου εκανε μια δυο διακοπες χθες στην αρχικη ωρα που το συνδεσα πανω σε χαλασμενη θυριδα usb και μετα το εβγαλα απο κει και το εβαλα σε αλλη καλη θυριδα απο πισω στον υπολογιστη γιατι τα μπροστινα δυο usb αυτα που ειναι πανω δηλαδη δεν δουλευουν για σκληρους δισκους και πολυ καλα, Το εβαλα χθες το μεσημερι η ωρα 13:00 αν θυμαμαι καλα. και τωρα ειναι στο: Αν το σταματησω θα εχω επιπτωσεις προβληματα με αρχεια ή οχι ; Γιατι παιρνει τοση πολυ ωρα ; το ξερω οτι τα usb για ελεχο περνουν ωρες αλλα δεν υπολογιζα οτι θα ηθελε δυο μερες να τελιωσει αν οχι και περισσοτερες. Σκεφτηκα να το συνδεσω πανω στους φορητους μου υπολογιστες που υποστιριζουν θυριδες με USB 3.0 αλλα μετα ειπα αν παρει και εκει ωρες τι θα κανω ; δεν μπορουσα να αφησω τον φορητο αναμενω και το βραδυ που θα κοιμηθω καταλαβενεται, Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πρόβλημα δεν θα έχεις , τωρα γιατι κανει τοση ωρά ενα εντάξει 3tb ειναι ο δίσκος και αν ειναι και φορτωμένος λογικο ειναι , βασικα λεω καλύτερα να το κλείσεις αυτο και να βάλεις το hdesentinel και δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος σου (ανέβασε μια φωτογραφία)
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε και με το HD Tune. Τώρα 3 ΤΒ και USB 2 μια μέρα θα φάει σίγουρα.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις κα με τα εργαλεις της μαμας να τσεκαρεις τον δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα