Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα λεφτα του i5+υδρόψυξη πόσο??

o i5 τι να την κάνει την υδρόψυξη;

Δεν γίνεται oc και αυτός που γίνεται είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο από τον 6300 και όλοι οι άλλοι ι5 απλά σε άλλο επίπεδο.

Είναι εξαρχής στην συχνότητα τους οι Intel.

Για να βγάλει καποιος συμπέρασμα πρέπει να έχει 2 μηχανήματα αντοίστοιχα σε Intel και Αmd και να δει τις διαφορές.

Ε,και επειδή ακριβώς αυτό δεν μπορεί να το κάνει κανείς μας βλέπουμε και συγκρίνουμε benchmark που υπάρχουν στο δίκτυο.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ναι ,δίνει και σε μένα και σε όλες της σελίδες του κόσμου που βγάζουν benchmark/review και γενικά σε όλους.

Στείλε email με κωδικό «με έστειλε ο TheELF» στην intel  και θα πάρεις και εσύ τα ίδια με εμένα.

Δημοσ.

Ναι αγόρι μου,ονειρέψου λίγο ακόμα,βέβαια οκ εγώ φταίω που δεν έβαλα το λινκ οπότε ορίστε

http://www.bf4blog.com/battlefield-4-retail-gpu-cpu-benchmarks/

8350=97fps

ι7=128 fps

Είχε λοιπόν αρκετά περιθώρια να ανέβαζε και άλλα fps,σε παιχνίδι που είναι γραμμένο για πολλούς πυρήνες κιόλα, ο 8350 κόβει στο ~50%.(και για τα παιχνίδια που θέλουν single απλά δεν έχει μεγάλη single)

Ναι το τέλειο θα ήταν να μπορούσε ο κάθε cpu να φτάνει στο 100% σε κάθε παιχνίδι,έτσι θα έδινε όλοι του την ταχύτητα στο παιχνίδι,ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται,αλλά εσείς που προτείνεται έναν cpu που στης περισσότερες περιπτώσεις παιχνιδιών θα φτάνει μόνο στο ~50% δεν τρώγεστε με τίποτα.

Gpu-limited ναι αλλά στα 130 όχι στα 100 όσο και να το πετάς αυτό το άσχετο το gpu/cpu limited μόνο άσχετους μπορείς να μπερδέψεις με αυτόν τον τρόπο.

Κοβει στο 50%? Μα το utilization του ειναι ψηλοτερο απο του i7 3970X παρ ολο που ο τελευταιος αποδιδει 32% περισσοτερα fps καθαρα λογω δυναμης. 

Μου φαινεται οτι βαδιζεις σε τελειως λαθος δρομο... Το να δουλευει ενας i5 στο 100% δεν εχει το ιδιο αποτελεσμα με το να δουλευει στο 100% ενας pentium (ιδιας γενιας). Αν ενας dev καταφερει τον i5 να δουλευει και να απαιτειται το 100%, τοτε ο pentium ζητημα αν θα μπορει να τρεξει το εισαγωγικο screen. Αρα, δεν ειναι τελειο, ειναι αδυνατο "καθε cpu να φτανει στο 100% σε καθε παιχνιδι". Υπαρχουν παιχνιδια και μηχανες γραφικων που χρειαζονται ελαχιστα απο τον επεξεργαστη και πολυ περισσοτερα απο την καρτα.

Για τα τελευταια που γραφεις,  αμα ειναι να ριξουμε κ αλλο το επιπεδο αστο καλυτερα. Θα σταματησω να ασχολουμαι και να γραφω, τι νοημα εχει αφου εμ δεν ξερεις εμ μας την λες κ απο πανω. 

Αν έχει «μόνο» 6 Thread λογικό να τους βγάζει στα ίδια και τον 8350 λίγο ποιο πάνω αφού έχει λίγο καλύτερο πυρήνα.Εξ άλλου έχει πολλά παιχνίδια το bench διάλεξε όποιο multi θες,αγνοώντας εντελώς αυτά που στηρίζονται στο single,πάλι το πολύ στα ίδια με i5 θα είναι.

Αρα καταλαβαινεις και μονος σου οτι μελλοντικα οτι γινεται στο Max Payne μεταξυ 6300-i3 θα γινεται σε ολα τα 8core games μεταξυ 8350-i5. Εδω συμφωνεις αθελα σου μεχρι να το συνειδητοποιησεις και να αρχισεις τις κωλοτουμπες. Δεν χρειαζεται να διαλεξω κατι, μπροστα σου τα εχεις και γνωριζεις τι γινεται σε multitreaded εφαρμογες. Το οτι δεν γινονται ακομα στα παιχνιδια δεν σημαινει οτι δεν θα γινουν κιολας.

Ε,αυτό ήθελα και εγώ να δείξω,απάντησα καθαρά στον φίλο παραπάνω,που το παράξενο;Ο Pentium και ο I5 έχουν τον ίδιο πυρήνα και θα είναι στα ίδια επίπεδα αυτό είναι το αυτονόητο,το παιδί ρώτησε για single παιχνίδια στον 8350 και του είπα ότι θα είναι ποιο αργός και από pentium,σόρρυ δηλαδή που δεν απαρίθμησα όλους τους cpu από τους οποίους θα είναι ποιο αργός. (Αμάν ποια )

Μα οταν το λες ετσι και ο αλλος γνωριζει μονο τα price points, θα καταλαβει οτι ο 8350 ειναι για πεταμα κοστιζοντας 3πλασια χρηματα απο Pentium ενω το προβλημα ουσιαστικα το εχει το ιδιο το παιχνιδι. Για τον i5 οτι δεν θα προσφερει κατι περισσοτερο ουτε λογος? Οχι αμαν πια, εγω θα πρεπει να το πω αυτο. Αισθανομαι μερικες φορες οτι συνομιλω σε ενα τεχνολογικο site με 10χρονα.

Ωραία,βάλε και έναν i5 στο σύστημα σου να δούμε τι διαφορά θα έχει όταν όλα τα άλλα είναι ίδια...

Δε μουρλαθηκα ακομα (λογω της ταλαιπωριας που περιλαμβανει μια τετοια δοκιμη). Ουτε εχω χρηματα για πεταμα.

1,Ναι υπάρχει κάπου που λέει πώς λειτουργεί το hyperthreaded

http://software.intel.com/en-us/articles/performance-insights-to-intel-hyper-threading-technology

Και εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι ένας I3 (ακόμα και ο ποιο χαμηλός)  είναι τόσο κοντά στον 6300 στα 4,7Ghz (που έχει και 6 πυρήνες) που είναι γελοίο να νομίζει κανείς ότι δεν κάνει δουλειά το hyper...

http://pclab.pl/art54006-14.html

Ναι,είναι ~20% ποιο χαμηλά από 6 πύρηνος σε μερικά multi π.χ. στο max payne που δεν σου άρεσε και για multi

(χμ 6 - 20 % = χμμμμ )

Ναι συμφωνώ απολύτως,σε εργασίες που παραλληλίζονται( parallel computing) ,πραγματικά σκίζει στα λεφτά του,δυστυχώς όμως αυτή η δύναμη δεν μεταφράζεται σε δύναμη για τα παιχνίδια γιατί όπως είπαμε ποιο πάνω δυστυχώς οι πυρήνες δεν φτάνουν ποτέ το 100% ,και με πολλούς πυρήνες φτάνει κατά κανόνα μόνο στο ~50%   .........

Δημοσ.

Κοβει στο 50%? Μα το utilization του ειναι ψηλοτερο απο του i7 3970X παρ ολο που ο τελευταιος αποδιδει 32% περισσοτερα fps καθαρα λογω δυναμης.

Μα εδώ είναι το ζουμί,δηλαδή στον 8350 πιάνει το gpu-limited και για αυτό δεν πάει πάνω από ~50% αλλά στον i7 αποδίδει 32% περισσότερα fps καθαρά λόγω δύναμης δηλαδή δεν πιάνει το gpu-limited;;; Τι τέλος πάντων είναι αυτό το gpu-limited και γιατί πιάνει μόνο στους amd;;;

Μου φαινεται οτι βαδιζεις σε τελειως λαθος δρομο... Το να δουλευει ενας i5 στο 100% δεν εχει το ιδιο αποτελεσμα με το να δουλευει στο 100% ενας pentium (ιδιας γενιας). Αν ενας dev καταφερει τον i5 να δουλευει και να απαιτειται το 100%, τοτε ο pentium ζητημα αν θα μπορει να τρεξει το εισαγωγικο screen. Αρα, δεν ειναι τελειο,

Χάνεις το νόημα,ο ι7 ή ο ι5 ή ο 8350 (ή ο ι3 ή ο pentium) αν αντί για ~50% στο bf4 αν μπορούσαν να φτάσουν στο 100% δεν θα είχαν καλύτερη απόδοση(σε σχέση με τον εαυτό τους, δεν μιλάω για κόντρα μεταξύ τους) 

Αν φτάνανε όλοι στο 100% θα υπήρχε μια γραμμικότητα μεταξύ των cpu και θα μπορούσαμε εύκολα να βλέπουμε ποιος είναι ο καλύτερος.

Αρα, δεν ειναι τελειο, ειναι αδυνατο "καθε cpu να φτανει στο 100% σε καθε παιχνιδι". Υπαρχουν παιχνιδια και μηχανες γραφικων που χρειαζονται ελαχιστα απο τον επεξεργαστη και πολυ περισσοτερα απο την καρτα.

Σε demo mode όπου όλα είναι προ υπολογισμένα μπορεί να φτάσει στο 100% αλλά δεν είναι παιχνίδι.

Για τα τελευταια που γραφεις,  αμα ειναι να ριξουμε κ αλλο το επιπεδο αστο καλυτερα.

Εμ,ναι...

Θα σταματησω να ασχολουμαι και να γραφω, τι νοημα εχει αφου εμ δεν ξερεις εμ μας την λες κ απο πανω.

Αρα καταλαβαινεις και μονος σου οτι μελλοντικα οτι γινεται στο Max Payne μεταξυ 6300-i3 θα γινεται σε ολα τα 8core games μεταξυ 8350-i5. Εδω συμφωνεις αθελα σου μεχρι να το συνειδητοποιησεις και να αρχισεις τις κωλοτουμπες. Δεν χρειαζεται να διαλεξω κατι, μπροστα σου τα εχεις και γνωριζεις τι γινεται σε multitreaded εφαρμογες. Το οτι δεν γινονται ακομα στα παιχνιδια δεν σημαινει οτι δεν θα γινουν κιολας.

Όπως με το bf4; Που όλοι λέγατε ότι στων i3 θα πηγαίνει σαν slideshow;

Πότε θα γίνει αυτό που λες;Γιατί με αυτήν την γενιά κονσολών φάνηκε ότι ακόμα και παιχνίδια γραμμένα σε 8 πυρήνες amd τρέχουν ικανοποιητικά ακόμα και σε i3 μην μιλήσω για όλα όσα θα συνεχίζονται να γράφονται για single.

Μα οταν το λες ετσι και ο αλλος γνωριζει μονο τα price points, θα καταλαβει οτι ο 8350 ειναι για πεταμα κοστιζοντας 3πλασια χρηματα απο Pentium ενω το προβλημα ουσιαστικα το εχει το ιδιο το παιχνιδι. Για τον i5 οτι δεν θα προσφερει κατι περισσοτερο ουτε λογος? Οχι αμαν πια, εγω θα πρεπει να το πω αυτο. Αισθανομαι μερικες φορες οτι συνομιλω σε ενα τεχνολογικο site με 10χρονα.

Και πολλά ακόμα παιχνίδια έχουν αυτό το «πρόβλημα» και δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι σε αυτό,θα συνεχίζουν να βγαίνουν «προβληματικά» παιχνίδια σε ποσοστό το λιγότερο 50% (χοντρικά χοντρικά)

Για τον i5 οτι δεν θα προσφερει κατι περισσοτερο ουτε λογος?

Μια χαρά έγινε ο λόγος και είπα ότι όλοι θα είναι στα ίδια.(και ο i5)

Αν και η ορολογία είναι εντελώς λάθος,τι θα πει βασισμένη στον cpu ,όσο ποιο δυνατό cpu έχεις τόσο ποιο γρήγορα πάει ένα παιχνίδι μέχρι να βρει τα όρια της η κάρτα γραφικών,αλλά ναι όσα παιχνίδια στηρίζονται περισσότερο στην ταχύτητα του ενός(ή μερικών) πυρήνα(ων) έχουν σχετικά μεγάλη διαφορά στον i5,αναλόγως και ποιον i5 λες,ακόμα και σε ι3 θα παίζουν καλά ακόμα και pentium g θα είναι στα ίδια επίπεδα με τον 8350 σε τέτοια παιχνίδια γιατί έχουν παρόμοια single threaded ταχύτητα.

Δε μουρλαθηκα ακομα (λογω της ταλαιπωριας που περιλαμβανει μια τετοια δοκιμη). Ουτε εχω χρηματα για πεταμα.

Δεν διαφωνώ και εγώ για αυτό κοιτάω bench από το δίκτυο,το να ανεβάσεις όμως fps από ένα σύστημα που δεν έχει σχέση με κανένα άλλο σύστημα πάνω στο οποίο έχουμε νούμερα,μας λέει κάτι;

Δημοσ.

Μα εδώ είναι το ζουμί,δηλαδή στον 8350 πιάνει το gpu-limited και για αυτό δεν πάει πάνω από ~50% αλλά στον i7 αποδίδει 32% περισσότερα fps καθαρά λόγω δύναμης δηλαδή δεν πιάνει το gpu-limited;;; Τι τέλος πάντων είναι αυτό το gpu-limited και γιατί πιάνει μόνο στους amd;;;

Ουδεν σχολιο. Εκει.

Χάνεις το νόημα,ο ι7 ή ο ι5 ή ο 8350 (ή ο ι3 ή ο pentium) αν αντί για ~50% στο bf4 αν μπορούσαν να φτάσουν στο 100% δεν θα είχαν καλύτερη απόδοση(σε σχέση με τον εαυτό τους, δεν μιλάω για κόντρα μεταξύ τους) 

Αν φτάνανε όλοι στο 100% θα υπήρχε μια γραμμικότητα μεταξύ των cpu και θα μπορούσαμε εύκολα να βλέπουμε ποιος είναι ο καλύτερος.

Σε demo mode όπου όλα είναι προ υπολογισμένα μπορεί να φτάσει στο 100% αλλά δεν είναι παιχνίδι.

Για να φτασει ενας i7 στο 100% στο BF4 και καθε BF4 θα επρεπε να βλεπεις την δουλεια που κανει στην οθονη σου. Αρα αν πας με i3 να δεις την ιδια δουλεια, παλι στο 100% θα δουλευει, αλλα ζητημα αν θα μπορει να σου δειξει τις ιδιες εκρηξεις στα ιδια fps. Κατανοητο? Αρα οσο βλεπεις εναν επεξεργαστη στα 100% καλυτερα να αναβαθμισεις γιατι ειναι στα ορια του, διαφορετικα εχει αερα ακομα.

Εμ,ναι...

Όπως με το bf4; Που όλοι λέγατε ότι στων i3 θα πηγαίνει σαν slideshow;

Πότε θα γίνει αυτό που λες;Γιατί με αυτήν την γενιά κονσολών φάνηκε ότι ακόμα και παιχνίδια γραμμένα σε 8 πυρήνες amd τρέχουν ικανοποιητικά ακόμα και σε i3 μην μιλήσω για όλα όσα θα συνεχίζονται να γράφονται για single.

Αλλο ολοι, αλλο εγω, εγω δεν σε βαζω στο ιδιο τσουβαλι με κανεναν και θα ηθελα την ιδια αντιμετωπιση.

Επισης εσυ τα ανεβαζεις οχι εγω http://www.bf4blog.com/battlefield-4-retail-gpu-cpu-benchmarks/

Να πιανει 70-75fps ο haswell i3? Εδω, ο 6300 ειναι απο πανω με 88fps σε στοκ καταστασεις, κατα ~15-20% πιο γρηγορος και εσυ το περιμενεις ακομα να ερθει.

Και πολλά ακόμα παιχνίδια έχουν αυτό το «πρόβλημα» και δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι σε αυτό,θα συνεχίζουν να βγαίνουν «προβληματικά» παιχνίδια σε ποσοστό το λιγότερο 50% (χοντρικά χοντρικά)

Μια χαρά έγινε ο λόγος και είπα ότι όλοι θα είναι στα ίδια.(και ο i5)

Ναι ρε φιλε, ΝΑΙ. Ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ το 2013-14 να γραφεις παιχνιδι σε μηχανη γραφικων που εκμεταλευεται μονο 2 πυρηνες και τελος! Ο i5 κοστιζει 160Ε και ο pentium 60Ε ειναι 2.6φορες ακριβοτερος και θελω να το βλεπω. Εσυ αντιθετως δεν δειχνεις να αγχωνεσαι. 

Δεν διαφωνώ και εγώ για αυτό κοιτάω bench από το δίκτυο,το να ανεβάσεις όμως fps από ένα σύστημα που δεν έχει σχέση με κανένα άλλο σύστημα πάνω στο οποίο έχουμε νούμερα,μας λέει κάτι;

Εχω πιο αδυναμη καρτα απο αυτην που δοκιμαζουν στον 6300 και βγαζω περισσοτερα avg fps. Με συγχωρεις πολυ αλλα κανονικα θα επρεπε να σου λεει πολλα μιας και δεν μιλαμε για μικρη διαφορα...

Δημοσ.

Το επιχείρημα "δε φταίνε οι cpus που το χ πρόγραμμα δε τρέχει καλά αλλά το πρόγράμμα που δε χρησιμοποιεί παραπάνω πυρήνες" ποτέ δε το κατάλαβα.Λες και είναι υποχρεωμένοι οι προγραμματιστές ή οι εταιρίες να βγάζουν κώδικα για όποια νέα αρχιτεκτονική σκεφτεί η intel και η amd...

Προφανώς και θα προτιμήσουν την πιο εύκολη λύση μέχρι οι παραπάνω πυρήνες να γίνουν mainstream ή να αξίζει να αξιοποιηθεί η δύναμή τους (ή να πέσει το χρήμα).Αν θα γίνει αυτό σύντομα δε το ξέρω αλλά κρίνοντας απο τη σιωπή της amd για νέους οχταπυρηνους επεξεργαστές (τουλάχιστον εγώ δεν έχω ακούσει κάτι) δε κρατάω την ανάσα μου.

Δημοσ.

Εχω πιο αδυναμη καρτα απο αυτην που δοκιμαζουν στον 6300 και βγαζω περισσοτερα avg fps. Με συγχωρεις πολυ αλλα κανονικα θα επρεπε να σου λεει πολλα μιας και δεν μιλαμε για μικρη διαφορα...

Κοιτα τι βρηκα στην επιφανεια εργασιας μου, το θυμασαι? Ηταν για αλλο review που ειχες παραθεσει, Caspian+full 64

2013-11-25 15:22:04 - bf3

Frames: 18753 - Time: 273532ms - Avg: 68.559 - Min: 40 - Max: 112

Χωρις overclock, ελπιζω να το θυμασαι και αυτο. Και με 7870XT και οχι 7970 που εχουν στο τεστ..

Ποιο bench από την σελίδα το συγκρίνεις με το Caspian+full 64 ;;

Ποια settings/ανάλυση είχες;

Και το λες και ο ίδιος έχεις άλλη vga(που μπορεί να είναι ποιο gpu-limited ρε παιδί μου)

Απλά έτσι από περιέργεια...

Γιατί εγώ τόση ώρα μιλάω για το bench που δείχνει όλους τους cpu στην ίδια vga(aresII) και ναι εκεί ένας i3 είναι στο κατώτερο όριο με τα 40-60fps,αλλά όπως είπες και εσύ πριν ,αφού παίζει πάνω από το όριο στο οποίο καταλαβαίνεις διαφορά, δεν παίζει και ρόλο.

Για να φτασει ενας i7 στο 100% στο BF4 και καθε BF4 θα επρεπε να βλεπεις την δουλεια που κανει στην οθονη σου. Αρα αν πας με i3 να δεις την ιδια δουλεια, παλι στο 100% θα δουλευει, αλλα ζητημα αν θα μπορει να σου δειξει τις ιδιες εκρηξεις στα ιδια fps. Κατανοητο? Αρα οσο βλεπεις εναν επεξεργαστη στα 100% καλυτερα να αναβαθμισεις γιατι ειναι στα ορια του, διαφορετικα εχει αερα ακομα.

Τόσο δυσνόητος είμαι;;;

Ναι αν ένα παιχνίδι σε έναν ι7 πιάνει 100% την κάτσαμε όλοι οι άλλοι και θέλουμε καλύτερο cpu,δεν είπα αυτό εγώ.

Αν όμως τρέχεις στο ~50% ενώ η vga μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα δεν είναι αέρας είναι δύναμη που δεν εκμεταλλεύεται.

Δημοσ.

Εγώ περιμένω να δω bench με 760 / 270X / 770 / 280Χ και i3 / i5 / 6300 / 8320.

Benches με AresII είναι απλά άχρηστα. Σε mGPU χάνει ο AMD λόγω IPC αλλά τα budget που μιλάμε έχουν την ίδια πιθανότητα να "φόρεσουν" mGPU όσο εμένα να μου κάτσει το Τζόκερ, άρα τι τα παραθέτεις;

• Like 1
Δημοσ.

Benches με AresII είναι απλά άχρηστα. Σε mGPU χάνει ο AMD λόγω IPC αλλά τα budget που μιλάμε έχουν την ίδια πιθανότητα να "φόρεσουν" mGPU όσο εμένα να μου κάτσει το Τζόκερ, άρα τι τα παραθέτεις;

Όλες οι μετρήσεις στης vga γίνανε με τον I7-3970x,γιατί είναι ο ποιο δυνατός οπότε κάθε διαφορά που θα φανεί δεν θα προέρχεται από τον cpu που θα «κόβει» την απόδοση της vga αλλά θα είναι πραγματικά οι διαφορές που έχει η κάθε κάρτα.

Με το ίδιο σκεπτικό οι μετρήσεις για τους cpu γίνανε με την ares που είναι η ποιο δυνατή,έτσι κάθε διαφορά που θα δεις δεν θα προέρχεται από την vga που θα «κόβει» τον cpu αλλά θα είναι καθαρά θέμα cpu.  

Δημοσ.

Εγώ περιμένω να δω bench με 760 / 270X / 770 / 280Χ και i3 / i5 / 6300 / 8320.

Σε 2-3 χρόνια όμως πολλοί μπορεί να κάνουν μια αναβάθμιση με κάρτα παρόμοιων δυνατοτήτων με την Ares (προφανώς μια τέτοια κάρτα θα είναι πιο προσιτή απο ότι είναι τώρα η Ares), οπότε και αυτές οι μετρήσεις έχουν κάποιο νόημα + αυτό που λέει ο Elf.

Δημοσ.

Ναι βρε καλό μου ξωτικό, το ξέρω γιατί αυτό το bench έγινε έτσι.

Το θέμα είναι, έχει κάμια σχέση αυτό με το BF4 που θα πάει να παίξει ο άλλος σε μια 760 / 270X; Η απάντηση είναι όχι, γιατί στα budget αυτά σε κόβει η GPU στα 9 / 10 παιχνίδια. Γι'αυτό και στα αντίστοιχα benches από χρήστες του φόρουμ με "νορμάλ" συνθέσεις θα δεις ότι οι διαφορές δεν έχουν καμία σχέση με τα διαγράμματα που παραθέτεις.

@sir ImPeCaBlE Σε 2-3 χρόνια θα βάλουν single GPU που ίσως πλησιάζει την Ares, όχι mGPU οπότε δεν είναι καθόλου το ίδιο. Γιατί πχ με την AresII μπορεί να δεις έναν FX6300 να "σέρνεται" αλλά με μια νορμάλ κάρτα σε multithreaded παιχνίδι (πχ BF4) να είναι μπροστά από i3 / low end i5.

Δημοσ.

μια ο 8350 δεν ειναι 8πυρηνος , μια οι ι3 ειναι καλυτεροι απο τους 8πυρηνους amd.....οχι δεν θα κραξω να γινω παλι ο κακος . ανυπομονω για το κλειδωμα , 

Δημοσ.

@sir ImPeCaBlE Σε 2-3 χρόνια θα βάλουν single GPU που ίσως πλησιάζει την Ares, όχι mGPU οπότε δεν είναι καθόλου το ίδιο. Γιατί πχ με την AresII μπορεί να δεις έναν FX6300 να "σέρνεται" αλλά με μια νορμάλ κάρτα σε multithreaded παιχνίδι (πχ BF4) να είναι μπροστά από i3 / low end i5.

Δε το έπιασα.Αν σέρνεται με την Ares θα σέρνεται και με μια αντίστοιχης δύναμης single κάρτα(αν υποθέσουμε οτι το παιχνίδι αξιοποιεί mgpu).Γιατί να πηγαίνει καλύτερα με τη single?

Δημοσ.

μια ο 8350 δεν ειναι 8πυρηνος , μια οι ι3 ειναι καλυτεροι απο τους 8πυρηνους amd.....οχι δεν θα κραξω να γινω παλι ο κακος . ανυπομονω για το κλειδωμα , 

Το οτι και ο ιδιος ο ts που εφτιαξε το topic,δεν ξαναεγραψε κατι δεν εβαλε μερικους σε υποψιες απο οτι φενεται. Οσο για το κλειδωμα θα γινει και αυτο καποια στιγμη :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...