geoslay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Γεια σας,θα σας κουρασω για ακομη μια φορα με τις ερωτησεις μου.Πρωτα θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα μελη του insomnia για τη βοηθεια που μου εχουν δωσει σε αρκετα προβληματα που ειχα.Λοιπον αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ο επεξεργαστης επηρεαζει η επηρεαζεται απο τις εφαρμογες δηλ. ειναι δυνατον να αργει καποια εφαρμογη π.χ. nero 6.0.11 η να εκτελειται λανθασμενα λογω του επεξεργαστη?Θα σας δωσω τα στοιχεια του συστηματος που εχω και θελω να μου πειτε αν οντως χρειαζεται να αλλαξω επεξεργαστη και αν ετσι θα λυθουν τα προβληματα που αντιμετωπιζω.Ευχαριστω εκ των πρωτερων. M/B-GIGABYTE 8KNXP 875P CPU-P4 2.53GB 533 FSB MEMORY-2GB GOLDEN DRAGON GEIL VGA-GFORCE FX ULTRA 256 DDR SOUND-AUDIGY 2 PLATINUM CDWR-PLEXTOR 48/24/48A CDROM-ULTRAPLEX 40MAX SCSI DVDROM-SONY DDU1621 POWER SYPPLY-ANTEC TRUE CONTROL 550WATT O/S-WIN XP PRO GR CASE-LIAN LI ALUMINIUM MIDI TOWER 6070
Marcos_Aurilius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Χαίρόμεθα πολύ... Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου? Τι πρέπει να καταλάβουμε από μια σύνθεση και μόνο?
kom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 sorry αλλά εμένα μου φαίνεται πιό πολύ για διαφήμηση του pc σου παρά για το πρόβλημα που σε απασχολεί - αν θές γίνε πιό συγκεκριμένος
Marcos_Aurilius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 sorry αλλά εμένα μου φαίνεται πιό πολύ για διαφήμηση του pc σου παρά για το πρόβλημα που σε απασχολεί Συμφωνώ απολύτως αλλά είπα να μην το σχολιάσω για να μην ταμπελοφορηθώ ως "κομπλεξικος"...
dim_b Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπον αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ο επεξεργαστης επηρεαζει η επηρεαζεται απο τις εφαρμογες δηλ. ειναι δυνατον να αργει καποια εφαρμογη π.χ. nero 6.0.11 η να εκτελειται λανθασμενα λογω του επεξεργαστη? Αν ο λόγος που κάνεις αυτή την ερώτηση είναι το το nero 6, θα σε συμβούλευα να κάνεις αυτό που έκανα κι εγώ το μεσημέρι (όπως και πολλοί άλλοι μέχρι τώρα). Βγάλτο το γ@μημένο και ξαναβάλε την τελευταία έκδοση του 5.5 Μετά από δεκάδες κολλήματα και κρασαρίσματα και ενώ το πρόγραμμα ΣΕΡΝΟΤΑΝ, κατάλαβα γιατί η Ahead συνεχίζει να κυκλοφορεί νέες εκδόσεις του 5.5
geoslay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν ειναι διαφημηση αλλα αφηνω να το κρινεται εσεις αυτο.Τα προβληματα ειναι οπως αυτο που ανεφερα και παραπανω οπως το παραδειγμα του Nero και οχι μονο το 6 αλλα και το 5.5.Στις περισσοτερες εφαρμογες υπαρχουν σφαλματα.Γιαυτο εγραψα τη συνθεση του Η/Υ μου ισως το λαθος ειναι τα υπολοιπα και αν εγραφα και αλλα θα με πετροβολουσατε? Ευχαριστω.
DimitrisKTM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν ευθυνεται ο επεξεργαστης σου για σφαλματα εκτος αν τον εχεις υπερχρονισει, τοτε μπορει να παιζει κατι τετοιο.
geoslay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Πριν απο μια εβδομαδα εδειχνε 2.54 ενω τωρα δειχνει 2,53 χωρις να τον εχω πειραξει.
DimitrisKTM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 κανε ενα scan με το ad-aware και με ενα antivirus μηπως εχεις κολησει τιποτα.
backgman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Ego protino na allakseis leitourgiko. Exo mia dispistia os pros ta ellhnika windows genika. Vale WinXP Pro En +SP1 +drivers +updates kai meta ola ta programmata, pisteuo oti de tha exeis perierga kolimata. Pantos me ta windows pote de mporeis na eisai sigouros... Vale kai mia dianomh linux na deis kai ekei an exeis kolimata. An nai tote kata pasa pithanothta exeis asimvatothtes sto hardware.
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 basika kane kai ena clear cmos,apo kei kai pera ta kolhmata pisteyw oti einai thema leitourgiko,kane kai ena clean install an mporeis
kom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Ego protino na allakseis leitourgiko. Exo mia dispistia os pros ta ellhnika windows genika. Vale WinXP Pro En +SP1 +drivers +updates kai meta ola ta programmata, pisteuo oti de tha exeis perierga kolimata. Pantos me ta windows pote de mporeis na eisai sigouros... Vale kai mia dianomh linux na deis kai ekei an exeis kolimata. An nai tote kata pasa pithanothta exeis asimvatothtes sto hardware. :wink:
FELIX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 kalo to pc sou kai krima pou den doulevei... omws to pc apo mono tou den kanei ton mastora se dika mou pc poly mikrotera olla doulevoun apsoga kai nomizw olla einai 8ema egkatastashs kai settings kai oxi hardware to nero 6 se p3 1ghz petaei kai kanw copy audio on the fly 16x xwris xrhsh cpu kai xwris parasita stis copies apla kane mia kalh egkatastash win xp pro setare ta kai 8a doulevei kala nomizw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.