Προς το περιεχόμενο

CPU and applications

geoslay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θα σας κουρασω για ακομη μια φορα με τις ερωτησεις μου.Πρωτα θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα μελη του insomnia για τη βοηθεια που μου εχουν δωσει σε αρκετα προβληματα που ειχα.Λοιπον αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ο επεξεργαστης επηρεαζει η επηρεαζεται απο τις εφαρμογες δηλ. ειναι δυνατον να αργει καποια εφαρμογη π.χ. nero 6.0.11

η να εκτελειται λανθασμενα λογω του επεξεργαστη?Θα σας δωσω τα στοιχεια του συστηματος που εχω και θελω να μου πειτε αν οντως χρειαζεται να αλλαξω επεξεργαστη και αν ετσι θα λυθουν τα προβληματα που αντιμετωπιζω.Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

M/B-GIGABYTE 8KNXP 875P

CPU-P4 2.53GB 533 FSB

MEMORY-2GB GOLDEN DRAGON GEIL

VGA-GFORCE FX ULTRA 256 DDR

SOUND-AUDIGY 2 PLATINUM

CDWR-PLEXTOR 48/24/48A

CDROM-ULTRAPLEX 40MAX SCSI

DVDROM-SONY DDU1621

POWER SYPPLY-ANTEC TRUE CONTROL 550WATT

O/S-WIN XP PRO GR

CASE-LIAN LI ALUMINIUM MIDI TOWER 6070

Δημοσ.

sorry αλλά εμένα μου φαίνεται πιό πολύ για διαφήμηση του pc σου παρά για το πρόβλημα που σε απασχολεί - αν θές γίνε πιό συγκεκριμένος

Δημοσ.
sorry αλλά εμένα μου φαίνεται πιό πολύ για διαφήμηση του pc σου παρά για το πρόβλημα που σε απασχολεί

Συμφωνώ απολύτως αλλά είπα να μην το σχολιάσω για να μην ταμπελοφορηθώ ως "κομπλεξικος"...

Δημοσ.
Λοιπον αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ο επεξεργαστης επηρεαζει η επηρεαζεται απο τις εφαρμογες δηλ. ειναι δυνατον να αργει καποια εφαρμογη π.χ. nero 6.0.11 η να εκτελειται λανθασμενα λογω του επεξεργαστη?

Αν ο λόγος που κάνεις αυτή την ερώτηση είναι το το nero 6, θα σε συμβούλευα να κάνεις αυτό που έκανα κι εγώ το μεσημέρι (όπως και πολλοί άλλοι μέχρι τώρα). Βγάλτο το γ@μημένο και ξαναβάλε την τελευταία έκδοση του 5.5

Μετά από δεκάδες κολλήματα και κρασαρίσματα και ενώ το πρόγραμμα ΣΕΡΝΟΤΑΝ, κατάλαβα γιατί η Ahead συνεχίζει να κυκλοφορεί νέες εκδόσεις του 5.5

Δημοσ.

Δεν ειναι διαφημηση αλλα αφηνω να το κρινεται εσεις αυτο.Τα προβληματα ειναι οπως αυτο που ανεφερα και παραπανω οπως το παραδειγμα του Nero και οχι μονο το 6 αλλα και το 5.5.Στις περισσοτερες εφαρμογες υπαρχουν σφαλματα.Γιαυτο εγραψα τη συνθεση του Η/Υ μου ισως το λαθος ειναι τα υπολοιπα και αν εγραφα και αλλα θα με πετροβολουσατε? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ego protino na allakseis leitourgiko. Exo mia dispistia os pros ta ellhnika windows genika. Vale WinXP Pro En +SP1 +drivers +updates kai meta ola ta programmata, pisteuo oti de tha exeis perierga kolimata. Pantos me ta windows pote de mporeis na eisai sigouros... Vale kai mia dianomh linux na deis kai ekei an exeis kolimata. An nai tote kata pasa pithanothta exeis asimvatothtes sto hardware.

Δημοσ.
Ego protino na allakseis leitourgiko. Exo mia dispistia os pros ta ellhnika windows genika. Vale WinXP Pro En +SP1 +drivers +updates kai meta ola ta programmata, pisteuo oti de tha exeis perierga kolimata. Pantos me ta windows pote de mporeis na eisai sigouros... Vale kai mia dianomh linux na deis kai ekei an exeis kolimata. An nai tote kata pasa pithanothta exeis asimvatothtes sto hardware.

:wink:

Δημοσ.

kalo to pc sou kai krima pou den doulevei...

omws to pc apo mono tou den kanei ton mastora

se dika mou pc poly mikrotera olla doulevoun apsoga kai nomizw olla einai 8ema egkatastashs kai settings kai oxi hardware

to nero 6 se p3 1ghz petaei kai kanw copy audio on the fly 16x xwris xrhsh cpu kai xwris parasita stis copies

apla kane mia kalh egkatastash win xp pro setare ta kai 8a doulevei kala nomizw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...