Προς το περιεχόμενο

[Laptop/17,3''] Lenovo IdeaPad G700 [2020M/4GB/320GB/1600x900/DOS] - Amazon.de - 327.54€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lenovo G700 43,94 εκατοστών (17,3 ίντσες) Notebook (Intel Pentium 2020m, 2,4 GHz, 4GB RAM, 320GB HDD, DOS) μαύρο στο Γερμανικο Amazon στα 299€ (327.54€ μαζι με τα μεταφορικα). Το ειχα δει και πριν λιγο καιρο αλλα πλεον ειναι αμεσα διαθεσιμο για αποστολη ενω πριν ειχε 1-2 Months για να γινει Dispatch. 

Τιμες απο Ελλαδα (Με +120GB ΗDD & +OS & GT720M)

Τιμες του σκρουτζ: http://www.skroutz.gr/s/3749277/Lenovo-IdeaPad-G700-2020M-4GB-500GB.html

Tιμες του BestPrice.gr: http://www.bestprice.gr/item/2153544644/lenovo-ideapad-g700-2020m-4gb-500gb

Προσοχη: Το laptop ερχεται με Γερμανικου Layout πληκτρολογιο, εγω προσωπικα θα του εβαζα αυτοκόλλητα Qwerty US Layout. Δοκιμασμενα εχω αυτα εδω και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος. Επισης ερχεται χωρις λειτουργικο συστημα. Το αναφερω γιατι ενδεχομενως για καποιους αυτο να ειναι προβλημα. 

lenovo-laptop-g700-front-1.jpg

Επεξ/σία από Hal9000
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε επιδόσεις το fujitsu είναι σαφώς καλύτερο στον επεξεργαστή και στο μέγεθος του σκληρού δίσκου... κατά τα άλλα έχει μικρότερη οθόνη ΔΕΝ έχει usb 3.0 και είναι ακριβότερο από το lenono. Το lenovo το τσίμπησα για μία φίλη, για να δούμε τι θα βγει.. (ήμουν απο κινητο :) )

Επεξ/σία από xippotis
Δημοσ.

se epidoseis to fujitsu einai safos kalitero ston epeksergasti kai sto megethos tou sklirou diskou. kata ta alla exei mikroteri othoni DEN exei usb 3.0 kai einai akrivotero apo to lenono. to lenovo to tsimpisa gia mia fili, gia na doume...

Απαγορευoνται τα greek(lish)beast! :-)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξανα διαθεσιμη η αποστολη του προς Ελλαδα. 

Για καποιον καιρο δεν γινοταν αποστολη προς Ελλαδα.

Επειτα για καποιο καιρο η τιμη του ειχε παρει τον ανηφορο.

Πλεον τελικο ποσο πληρωμης: EUR 326.10

• Like 2
Δημοσ.

Η αναβάθμιση ΔΕΝ είναι δυνατή....η μητρική έχει chipset H70 που υποστηρίζει ΜΟΝΟ 2020Μ,2030Μ....το screenshot είναι απο post που δείχνει σελίδα απο το service manual....ΑΛΛα...οποιος διαβάσει το Post Θα δει ότι τελικά δεν γίνεται και ο αρχικός poster ενώ αγόρασε τον I5 & ακόμα 1 τελικά τα πούλησε όλα λόγω ασυμβατότητας...το μοντέλο είναι αυτό που υπήρχε προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα απο το e-shop και τελευταία στιγμή το πήρα χαμπάρι καθώς έτσι σκεφτόμουν και εγώ και ακύρωσα την παραγγελία και πήγα στο πιο μεγάλο αδερφάκι...

• Like 1
Δημοσ.

Η αναβάθμιση ΔΕΝ είναι δυνατή....η μητρική έχει chipset H70 που υποστηρίζει ΜΟΝΟ 2020Μ,2030Μ....το screenshot είναι απο post που δείχνει σελίδα απο το service manual....ΑΛΛα...οποιος διαβάσει το Post Θα δει ότι τελικά δεν γίνεται και ο αρχικός poster ενώ αγόρασε τον I5 & ακόμα 1 τελικά τα πούλησε όλα λόγω ασυμβατότητας...το μοντέλο είναι αυτό που υπήρχε προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα απο το e-shop και τελευταία στιγμή το πήρα χαμπάρι καθώς έτσι σκεφτόμουν και εγώ και ακύρωσα την παραγγελία και πήγα στο πιο μεγάλο αδερφάκι...

Μπραβο που το ψαξες περισσοτερο. Τελικα χρειαζεται HM76 Chipset απ' οτι διαβαζω και γω για να παρει i3/5/7. Eκανα αναφορα να διορθωθει αυτο το κομματι στο αρχικο post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...