thanos090 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους Θέλω να φτιάχω ένα νέο PC μέχρι 550-600 Ευρώ η χρήση του θα είναι κυρίως Video edit & photoshop. Η οθόνη και το πληκτρολόγιο υπάρχει. Επειδή έχω την δυνατότητα χωρις να πληρώσω μεταφορικά να αγοράσω και απο εξωτερικό εχω βρεί αυτό http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8572911&CatId=332 Χρειάζομαι και μια κάρτα γραφικών..Παρακαλώ τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ 1
Foxoulhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αξιζει αγορασετο..ισως αν εκανες την συνθεδη μονος σου να γλειτωνες και καποια χρηματα..
trujillo2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τι γινεται ομως αν κατι παει στραβα οπως π.χ. ελλατωματικο προιον , θα τα στειλεις πισω και θα περιμενεις ποτε θα στα ξαναστειλουν? γνωμη μου να παρεις απο ελλαδα και οχι υποχρεωτικα απο τα γνωστα μαγαζια . αναλογα ποια περιοχη μενεις υπαρχουν πολλες επιλογες . απλα θελει ψαξιμο
thanos090 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αυτό είναι οντως ένα θέμα αλλα με ένα υπολογισμό που έκανα τα πραγματα κοστίζουν 150 ευρώ λιγότερο αν τα πάρω απο εκεί.. Η σύνθεση είναι καλή??Ποια κάρτα γραφικών προτείνετε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα