funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπίζω το εξής παράξενο πρόβλημα στο android κινητό μου: Μερικές φορές η σύνδεση δεδομένων δείχνει να είναι ενεργή (τα βελάκια χρωματίζονται) αλλά δεν λειτουργεί. Αν δηλαδή επιδιώξω να ανοίξω μια σελίδα με κάποιον browser μου βγάζει μήνυμα ανενεργής σύνδεσης. >Το πρόβλημα δεν είναι μόνιμο αλλά δεν μπορώ να βρω έναν κανόνα για το πότε η πως προκαλείται. >Όταν συμβεί αντιμετωπίζεται με reboot και μετά όλα είναι φυσιολογικά μέχρι να ξανασυμβεί. >Δοκίμασα: να κλείσω την σύνδεση δεδομένων και να την ξαναενεργοποιήσω, να ενεργοποιήσω το flight mode και να το απενεργοποιήσω, διάφορες εφαρμογές που κάνουν restart όλα τα δίκτυα καθαρισμό του cache αλλά τίποτα από αυτά δεν το διορθώνει πλην του reboot. Η μοναδική ενέργεια που είχε ένα αποτέλεσμα είναι η εξής: Όταν εμφανίζεται το πρόβλημα ανοίγω έναν browser, βλέπω δεν φορτώνει σελίδες με σύνδεση δεδομένων, κλείνω την σύνδεση δεδομένων και ανοίγω το wifi φορτώνω μια τυχαία σελίδα κλείνω το wifi και ανοίγω την σύνδεση δεδομένων και μετά μόνο για τον συγκεκριμένο browser η σύνδεση λειτουργεί κανονικά ενώ για να λειτουργήσει και σε άλλον θα πρέπει να κάνω και σε αυτόν το ίδιο. Φυσικά με το reboot λύνεται καθολικά. Αναρωτιέμαι λοιπόν: Τί μπορεί να το προκαλεί, πώς μπορεί να λυθεί ή πώς μπορεί να αντιμετωπίζεται όταν συμβαίνει χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγω σε reboot (τι πετυχαίνει δηλαδή το reboot? Τι είδους ρυθμίσεις αρχικοποιούνται με το reboot που μπορεί να σχετίζονται με το πρόβλημα ώστε να τις κάνω εγώ αντί να κάνω reboot?) Συσκευή: Motorola Atrix 4G Custom Rom: Android 2.3.7 Cyanogenmod MROM -1-0.20130113-olympus Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από funbreaker
funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 παραξενο .,.βαλε τη rom ξανα Ε το ζήτημα είναι πως δεν θέλω να χάσω τα app data. Τώρα με το να περάσω την rom ξανά χωρίς καθάρισμα είναι πιθανότερο να δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα παρά να λύσει το υπάρχον. Γι αυτό προσπαθώ να καταλάβω την φύση του προβλήματος από τα συμπτώματα και από τους τρόπους προσωρινής επιλυσής του. Καμιά ιδέα?
funbreaker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τελικά ήταν πρόβλημα διένεξης dns. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα