Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 To κακο ειναι αυτο που λες! ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ SLI.... Αλλα που να σου εξηγώ τωρα.... Πουλα και τις δυο καρτες και ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ! Καθαρα fps απο ενα πυρηνα, παρε 780Ti και τελος! Θα παθεις πλακα... http://www.guru3d.com/articles_pages/gtx_780_ti_sli_geforce_review,17.html μαλλον πρεπει να εισαι ο μοναδικος που λεει κατι τετοιο. Τουφα σε άλλα παιχνίδια πως τα πάει; Πολυ καλα, ακομη και στο arma 3 παω ωραια
Millennium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εφόσον μιλάς για gaming η γνώμη μου είναι να αποκλείσεις το 27αρι 1080p.Θα χαλαστείς με την εμπειρία και ειδικά για σένα θα είναι πισωγύρισμα οπτικά.
Titanomaxos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.guru3d.com/articles_pages/gtx_780_ti_sli_geforce_review,17.html μαλλον πρεπει να εισαι ο μοναδικος που λεει κατι τετοιο. Πολυ καλα, ακομη και στο arma 3 παω ωραια Ναι γιατι αυτος θελει να σε κανει να αγορασεις 2, 3 ,4 καρτες. Ακομα και τις καλτσες σου να βαλεις πανω. Bασικα ειναι μυστικο που ολοι ξερουν (reviewers) αλλα επειδη το προβλημα το εχουν και οι δυο τους (amd, nvidia) και δεν εχουν καμια διαθεση να το διορθωσουν γιατι πουλανε καρτες και ο κοσμος κατα βαση ασχετος αγοραζει οποτε μην περιμενεις. Παρε μια δυνατη βαλτην πανω, κρατα και τις 2χ680gtx και μετα ελα πες μου.... Ασε τα νουμερα στην ακρη...κατι λιγα ξερω και εγω! Θα σε παω στο ιδανικο σεναριο που το SLI με 680gtx αποδίδει 85%. Οποτε θα εχεις 77 fpf average με SLI 680gtx και σου λεω συγκρινεις τα 77 fps τα δικα σου με τα 65 fps απο 780ti SINGLE GPU ? Καμία μα καμία σχέση τα fps του μονου πυρήνα με του SLI. To προβλημα σου στο 1440p ειναι το SLI. Διωξτες και παρε ενα δυνατο single gpu.... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2014 από Titanomaxos
Titanomaxos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 77>65 ομως. εσενα σε ενδιαφερει να βλεπεις τον αριθμο στο fraps ? ή το τι αισθάνεται το ματι! Γιατι εγω θα σου πω οτι τα 65 fps της μονης σμπαραλιαζουν τα 77 fps του SLI σου σε αισθηση. Πετα τα λεφτα σου οπως εσυ γουσταρεις, δικα σου ετσι ειναι και αλλιως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα