Προς το περιεχόμενο

roloi xeiros me mnimi gia apothikeysi dedomenon ?????

kajo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia Prin ligo kairo eixa dei sto internet ena roloi xeiros pou eixe mnimi kai mporouses na apothikeyseis dedomena? alla gmt den kratisa tin dieythinsii!!!

mipos xerei kanenas an iparxi tetio roloi stin ellada kai poso kaneii???

Δημοσ.

Εκτος του οτι οσα τετοια ρολογια εχει τυχει να δω στο νετ ειναι μουφα εντελως και δεν μπορεις να το φορας (εκτος και αν εισαι 12-13 χρονων και δεν σε πολυνοιαζει η εμφανιση!), απο αποψη μπαταριας το εχεις σκεφτει? Παρε καλυτερα ενα USB key και ασε τις ταρζανιες με τα χαζορολογια, μου θυμιζει εκεινα τα παλια που ειχαμε που ειχαν πανω κομπιουτερακι, οταν ειμασταν δημοτικο! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
ektos apo oti eksoterika den fenete asximo kai pediko.i mpataria den paizi rolo.oso eiani sindedemeno sto USB pernei revma apo ki(opos ta scaner,oi mnimoules kai ola ta ala).

Οντως το συγκεκριμενο ειναι καλουτσικο, αλλα παλι για παιδια σχολειου, ετσι δεν ειναι? Τεσπα, δεν ειναι αυτο το θεμα, αποψη μου ειναι και μπορει να ειναι και απολυτως λανθασμενη!

Το USB καλωδιο που μπαινει? Υπαρχει ενσωματομενο πανω στο ρολοι ή το πρσθετεις εξτρα οταν θες να μεταφερεις κατι? Γιατι ειναι πολυ χοντροκομμενο για να ειναι πανω στο ρολοι..Επειδη εχω USB KEY, διαλεξα, αν και πληρωσα πιο πολλα, να μην ειναι με καλωδιο αλλα να ειναι μονιμως πανω (αυτα με το καπακι) ωστε να μην κουβαλαω καλωδια μαζι μου αλλα μονο το μικρουλι USB KEY με 256ΜΒ (ειναι και ΜΡ3) και να ειναι πραγματικα portable λυση...

Δημοσ.

Paidia xilia eyxaristoo to epsaxna poli kairoo!!!

mipos xeretee an mporo na to vroo pouthena allou giati pira til to plaisio kai mou eipane pos exoune telioseii apo ton aygousto kai ta perimenoune entos tou mina!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...