micahel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα, θέλω ένα φθηνό head set από αυτό το μαγαζί μόνο γιατί θα το πάρω αύριο το πρωί και παίρνω μόνο ένα λεωφορείο που με αφήνει απέξω logintech.gr (προσοχή: εχουν 2 τιμες με ΦΠΑ και χωρις) εχω δει logintech.gr.46-226-193-246.biblio-shop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=10534 αλλα θα με πονανε τα αυτια, δεν εφαρμόζει καλά μέχρι 5-10 ευρώ άντε και κάτι ψηλά χρήση: πολύ multiplayer battlefield 3 σε συνδυασμό με το teamspeak 3 και bf 4 + και αλλά games άλλα πολύ λιγότερο, που και που skype ξέρω δεν παίρνω κάτι super με αυτά τα λεφτά αλλά τώρα δεν μπορώ να δώσω (θα πάρω ψήκτρα) Ευχαριστώ
kataramenos32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Βασικα αυτα που αναφερεις ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε headset τα τελευταια χρονια. Μου θυμιζουν κατι ακουστικα που ειχα σε ενα portable κασετοφωνο το '97. Κανε υπομονη και μαζεψε τουλαχιστον ενα 20αρι παραπανω για να παρεις αληθινο headset και οχι μινιατουρες για παιδια. Επισης καλο ειναι να δεις και αλλα καταστηματα
micahel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το ξέρω ότι δν είναι καλά αλλά είναι επίγειων να το πάρω σήμερα. Στην επόμενη αγορά που θα κάνω για το pc μεσα Φεβρουαριου φανταζωμαι θα δώσω και πολλά παραπάνω, απλά τώρα θέλω λίγο να κάνω τη δουλειά μου για 2 μήνες και ούτε θέλω να έχουν κανα τρομερό μπάσο. Τεσπα πάω απο εκεί και μάλλον το Logitech θα πάρω
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Για τα χρηματα που διαθετεις πηγαινε στα Logitech.Τουλαχιστον εχουν καλη εγγυηση.
Rizas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ότι και να πάρεις σε αυτά τα λεφτά δεν έχει διαφορά...
micahel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 πηγα και πηρα το logitech h110 απο τον κωτσο στα 13 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα