Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και δύο μέρες το PC μου δημιουργεί φακέλους από μόνο του και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω.
Για την ακρίβεια αυτό που κάνει είναι να φτιάχνει π.χ.μέσα στο φάκελο "εικόνες" ,που περιέχει κάποια αρχειά μέσα, ξανά τον αρχικό φάκελο "εικόνες" και όταν το ανοίγεις, δημιουργείται ξεχωριστό παράθυρο που περιέχει πάλι τα ίδια αρχεία (εκτός απο τον αρχικό φάκελο "εικόνες").
Ελπίζω να έγινα κατανοητή... :)
Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Δημοσ.

Δεν έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή τελευταία. Έχω την εντύπωση ότι είναι ιός απο ένα φλασάκι. Τώρα που το ξανατσέκαρα παρατήρησα οτι αυτό που δημιουργείται δεν είναι φάκελος, απλά εχεί το εικόνιδιο του φακέλου, αλλά στη περιγραφή δίπλα λέει ότι είναι application, και κάποια από αυτά που ανοίγω με βγάζουν πρώτα στο παράθυρο των "Libraries" και μετά μου λέει να τρέξω το application.

Δημοσ.

Προσοχή.

Είναι ιός και κάθε φορά που κάνει διπλό κλικ σε αυτό το aplication αναπαράγεται και μολύνει τα πάντα.

Πάρε με τη σειρά.

1) Κατέβασε adwcleaner και τρέξτο. Κάνε scan και clean ότι βρει.

2) Κατέβασε και εγκατέστησε το malwarebytes. Πλήρης έλεγχος και καθάρισμα ότι βρει.

3) έλεγχος με το antivirus.

4) Κάνε ότι λέω εδώ (http://www.insomnia.gr/topic/496318-exe-virus/?do=findComment&comment=52563609) σε όλα τα στικάκια και τους εξωτερικούς σου δισκους. Εννοείται ότι δεν ανοίγεις τίποτα από μέσα και στο παράθυρο αυτόματης εκτέλεσης δεν επιλέγεις τίποτα και το κλείνεις με τη μία.

Επίσης ελέγχεις για ιούς όλα τα στικάκια και τους εξωτερικούς δίσκους σου.

EDIT: Για να μην παιδεύεσαι με τη γραμμή εντολών κατέβασε το συνημμένο και αποσυμπίεσε το bat αρχείο σε όλα τα στικάκια σου και τρέξτο από εκεί για να σου εμφανίσει τα κρυφά αρχεία. Διέγραψε όλες τις συντομεύσεις για φακέλους και αρχεία που βρίσκονται μέσα στα στικάκια καθώς και όλα τα εκτελέσιμα με εικονίδιο φακέλου..

Reveal_Files.zip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...