Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδή οι οικογένεια είμαστε πολύ κοντά στο άνοιγμά ενώς ιδιωτικού ΚΤΕΟ και θα ήθελα εναν υπολογιστή για την γραμματεία και έναν υπολογιστή για το γραφείο προϊσταμένου που μπορει να είναι και το ίδιο σύστημα ίσως ο ένας λιγο πιο φθηνός. Ισως τα λεφτά δεν ξέρω κίολας μπορεί να είναι πολλά αλλα θέλω να υπολογιστές να κρατήσουν στον χρόνο έτσι ώστε να αργήσουμε να τους αναβαθμίσουμε..

Χρήση: Λογιστικά προγράμματα office. δεν ξέρω ακριβώς τι προγράμματα θα χρησιμοποιεί ο προιστάμενος

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη:                 ΝΑΙ και στα δυο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?:       Ναι εκτος απο  ηχεία:

Δεν θέλω να έχει λειτουργικό σύστημα και θα τα κομμάτια να είναι αναγκαστικά από το πλαίσιο
  Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Τσεκαρε αυτο πιστευω θα κρατησει στο χρονο για τα πραγματα που τον θελεις.

post-239414-0-12353400-1389394306_thumb.png

Αν θες μπορουμε να βαλουμε πιο φτηνη οθονη αλλα οχι Ips που δεν θα το προτεινα.

Α να εχεις στο μυαλο σου οτι αν παρεις οθονη απο σκρουτζ παιρνεις πιο μεγαλη και καλυτερη στα ιδια λεφτα...αλλα το πλαισιο δεν ειχε αλλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον θέλω ειδικά απο το πλαίσιο γιατι μένω Ναυπακτο. Και θέλω να παρω και αλλα πραγματα απο εκεί οπως τηλεωραση. σερβερ εκτυπωτες και ισως και σύστημα παρακολουθησης και το πλαίσιο είναι πατρα και θέλω να πετάγομαι για ότι χρειαστώ

Επεξ/σία από Bambachas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...