Cpkdemian Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι αναμεσα σε 4 λαπτοπακια. Αυτο που δεν μπορω να αποφασισω ειναι γιατι το ενα υστερει σε κατι σε σχεση με το αλλο. Μπορειτε να μου πειτε ποιο μου προτεινετε απο αυτα ? Μην μου στειλετε αλλα λαπτοπς καποιο απο αυτα μπορω να αγορασω απο συγκεκριμενο καταστημα λογω των δοσεων. 1) Dell Inspirion 3537 i5 4200 u 2) Nb lenovo g500 i7 3612 qm 3) Toshiba satellite c55-a-1hc 4)Nb lenobo g500 i5 3230 m Το λαπτοπ ειναι για απλη χρηση.Οχι για παιχνιδια. Απλα θελω να μου κρατησει μερικα χρονακια.
Hyphen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αν το θες για απλη χρηση και οχι παιχνιδια οπως λες παρε το dell καρφωτος. Το προτεινα στην θεια μου και εμεινε υπερευχαριστημενη. Το lenovo με τον i7 ειναι πιο δυνατο αλλα ειναι ποιο παλιος επεξεργαστης ενω του dell ειναι haswell. +dell εχει πολυ καλο σερβις.
00 George 00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Με βάση της ανάγκες- απαιτήσεις που αναφέρεις όλα μπορούν να ανταποκριθούν αξιόπιστα , θα επέλεγα το Lenovo 4 επιλογή . Πέρα από αυτό , υπολογίζεις και την προηγούμενη απάντηση + ότι άλλο μπορείς να ακούσεις , δεν ξεχνάμε και ένα αποτελεσματικό stand
steliosbal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το 2 θα προτεινα λογω cpu(4 πυρηνες στα 2.10Ghz) αλλα για την δουλεια που το θες οντως ολα αναταποκρινονται.Το ιδιο λαπτοπ εχω και γω και ειμαι ικανοποιημενος.
Hyphen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το 2 θα προτεινα λογω cpu(4 πυρηνες στα 2.10Ghz) αλλα για την δουλεια που το θες οντως ολα αναταποκρινονται.Το ιδιο λαπτοπ εχω και γω και ειμαι ικανοποιημενος. Το lenovo με τον i7 ειναι σιγουρα δυνατοτερο αλλα εχει 1 χρονο εγγυηση και νομιζω πως για απλη χρηση ειναι λιγο υπερβολη. Εκτος αν δεν εχει τι να κανει το 100ρικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα